-
Alex;
Aykut Hoca dürüst ve samimi
"Açıkçası ben hangi maçta bu şampiyonluk düğümünün çözüleceğini bilmiyorum. Düşündüğüm tek şey Karabük ve Beşiktaş maçları. Hangi maçta çözülür ve şampiyonluk hangi takıma gider bunu düşünmüyorum. Düşündüğüm şey, umarım en kısa sürede şampiyonluk bizim olur" diyen Alex, Aykut Kocaman hakkındaki görüşlerini ise, "Aykut hoca ile benim aramdaki oyuncu-hoca ilişkisi benim açımdan çok yararlı oluyor. Daha önceden Daum , Zico ve Aragones ile çalıştım. Hepsi yabancı hocalardı ve hepsinden kendime kattığım şeyler oldu. Bir Türk ve Fenerbahçe’nin içinde yıllarca oynamış, Türk Futbolunu çok iyi bilen, değişik takımlarda çalışmış bir hoca olarak paylaşımımı farklı oluyor. Benim Türk Futbolu hakkındaki bilgilerimde de hocamın büyük katkısı oldu. Birbirimize Katıldığımız ve katılmadığım şeyler de var ama önemli olan bunları harmanlamak. Aykut Hoca’dan öğrendiklerim büyük yarar sağlıyor. Geçen senenin başında belki bir birimiz anlamadığımız şeyler olabilir ama şu anda birbirimize bilgiler katıyoruz. Aykut Hoca ile çalışma dönemimde en hoşuma giden noktalardan bir tanesi, açık bir ilişkisi olması. Her zaman ne düşünüyorsa açıkça onu söyleyen bir insan. Hararetli anlar da oldu benim ve onum da ama ne düşünüyorsak hiçbir şeyi saklamadan konuşması gerektiğinde karşısına alıp konuşan bir insan.Samimiyet ve dürüstlük önemli. Bu da Aykut Hoca’da fazlasıyla var. Bu tecrübelerin de kendisine çok şey katacağını düşünüyorum" cümleleriyle aktardı.
Mesaj Yetkileri