Real Madrid kontrayla oynayınca tebrikler
Chelsea kontrayla oynayınca tebrikler
Fenerbahçe kontrayla oynayınca auuuoo![]()
Real Madrid kontrayla oynayınca tebrikler
Chelsea kontrayla oynayınca tebrikler
Fenerbahçe kontrayla oynayınca auuuoo![]()
...
şuan mourinhoyu görmek isterdim ya o sinsi gülüşünü yapıyordur![]()
![]()
Chelsea resmen imkansızı başardı. Barcelona'ya karşı 11 kişiyle direnmek bile çok zorken 10 kişiyle 2-0'dan turu aldılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barcelona'nın Dünya futboluna çok büyük katkısı var. İngilizlerebile nasıl savunma yapılacağını zorla öğretti adamlarYalnz Drogba 10 numara oyuncu.Takımı için müthiş mücadele etti.Torres gole kadar sürekli top kaybetti ,dua etsin ki kaptırdıgı toplardan biri gol olmadı.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada yarı final eşleşmelerinden beri dediğim şeyi yine tekrarlayayımBu sene kupa Bayern Münih'in müzesine gidecek!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ulan kimi tutsak kaybediyor arkadaş bu sene. Beşiktaş kötü gidiyor, Barça tur atlayamadı... Benim yüzümden mi kaybediyor bunlar nedir kıllanmaya başladım![]()
FM Gazetesi
Yanlış yere yazmıştım bari doğru yere yazayımda havada kalmasın yazı.
Messiye bi halley oluyro![]()
Penaltı kçırdı oyunda 2 pozisyon harici bence yoktu.Clasicoda da yoktu.
Barcelonanın oyunundan iğrendim.Bu kadar mı saçma bir oyun olur arkadaş geçemiyorsun o defansın ortasını değiş şu atak sitilini ama yok pasta pas.Ya işte böyle olur.
Cüneyt Çakır bu performansından sonra Avrupa Şampiyonasında yarı finali garantiledi gibi.
eto'o bitmiş.
Bayern'in Real'i devirmesi için mucize değil mucizeler gerekliAma olurda devirirse evinde oynayacak ve orada kupayı bırakmaz zaten.
Messi transfer olsun Guardiola gitsin anca Barça seneye final oynarbu anlayışı çözdüler çünkü yeni anlayış bulmaları lazım
![]()
Barcelona için bir David Villa ne kadar önemliymiş, Son 2 maçta bu çok bariz ortaya çıktı.
...
Tartışma felan çıkmamış ki. Abartmayın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim anlamadığım Güntekin Onay'ın, Cüneyt Çakır ile ne alıp veremediği vardı.
Sürekli kararlarını seyirci baskısıyla aldığını ima edip ekstra olarak Türkiye'den farklı yönetiyorlar, arkadan yapılan hareketlere sarı, topsuz alanda hemen kırmızıyı gösterdi lafına benzer bir şeyler söyledi.
Disko orada aslında sahip çıkmaya çalıştı Cüneyt Çakır'ı ama eline yüzüne bulaştırdı![]()
eto'o bitmiş.
Barcelona'nın elenmesine sevindim.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=WAPb3NC3544"]Pep'e gelsin[/YOUTUBE]
So what?
Saike
barçanın övülmesinden neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum diyelim ki taraf ttuyor sanki babamın takımı real yhada çelsi![]()
güntekinin maç anlatımını özlemişim son 30 dakka anlattı çok beyendim zaten eskiden beri çok beyenirim![]()
Bende maç sonrası Ntvspor'a sinir oldum. Böyle bir mucize, aman Allahım, vallahi olamaz durumuna getirdiler. Sanki Türkiye'de yaşamıyorlar sanki pazar günü maç izlemediler. Elin yaptığı her zaman niye daha kıymetli gelir anlamış değilim. Walter Sakana bir mesajda bana bekliyorum.![]()
Pazar günkü senaryonun bir benzerini gördükFutbolun adaleti 1 haftadır kayıp (:
Gelecek sezon Barcelona'dan Fernando Llorente'yi transfer etmesini bekliyorum. Bu tarz savunma yapan takımlara karşı uzun boylu pivot bir santrafor şart. Ayrıca Pedro ile ne derdi varsa artık bir türlü oyuna almadı.
Pique'nin çıkması çok kötü oldu Barca için. Pivot yerleştiremedi ileriye. Son çare Keita'yı aldı artık. Oda yapamadı malesef.
Şimdiye kadar Alexanko, Zubizarreta, Ezquerro dan başka sükse yapacak Basklı transferi olmadı yanlış bilmiyorsam. Ezquerro Basklımıydı tam bilmiyorum da. Llorente fena olur ama ben Munian hamlesi bekliyorum. Pır pırlığı bugün de aksayan kanatları halledebilir.
eto'o bitmiş.
Semih Şentürk iyi iş yapar. Ayağına ver ve sağa sola oyunu açsın, içeriye kat eden Messi'ye ve diğerlerine indirsin, uzun gönder bunları kafa ile yapsın. Bizim oyuncuların menajerleri ne iş yaparlar anlamadım. Bağlantıyı kurup bu adam sizde iş yapar deseler alırlar.
Bize ne iş yapmayacak adamları bu yollarla aldırdılar.