1 ile 30 arası toplam 742 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2011 - 2012

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Gelecek sezon Barcelona'dan Fernando Llorente'yi transfer etmesini bekliyorum. Bu tarz savunma yapan takımlara karşı uzun boylu pivot bir santrafor şart. Ayrıca Pedro ile ne derdi varsa artık bir türlü oyuna almadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Gelecek sezon Barcelona'dan Fernando Llorente'yi transfer etmesini bekliyorum. Bu tarz savunma yapan takımlara karşı uzun boylu pivot bir santrafor şart. Ayrıca Pedro ile ne derdi varsa artık bir türlü oyuna almadı.
    ibrahimovici niye yolladilarki ozman ? llorente yavas o yuzden almazlar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ibrahimovici niye yolladilarki ozman ? llorente yavas o yuzden almazlar bence.
    Ne Ibra Barca'nın karakterine oturdu ne de Barca Ibra'nın karakterine. Takımdan gitme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum bide tabi Pep ile olan atışması.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Pique'nin çıkması çok kötü oldu Barca için. Pivot yerleştiremedi ileriye. Son çare Keita'yı aldı artık. Oda yapamadı malesef.

Şimdiye kadar Alexanko, Zubizarreta, Ezquerro dan başka sükse yapacak Basklı transferi olmadı yanlış bilmiyorsam. Ezquerro Basklımıydı tam bilmiyorum da. Llorente fena olur ama ben Munian hamlesi bekliyorum. Pır pırlığı bugün de aksayan kanatları halledebilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Semih Şentürk iyi iş yapar. Ayağına ver ve sağa sola oyunu açsın, içeriye kat eden Messi'ye ve diğerlerine indirsin, uzun gönder bunları kafa ile yapsın. Bizim oyuncuların menajerleri ne iş yaparlar anlamadım. Bağlantıyı kurup bu adam sizde iş yapar deseler alırlar.

Bize ne iş yapmayacak adamları bu yollarla aldırdılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Pique'nin çıkması çok kötü oldu Barca için. Pivot yerleştiremedi ileriye. Son çare Keita'yı aldı artık. Oda yapamadı malesef.

Şimdiye kadar Alexanko, Zubizarreta, Ezquerro dan başka sükse yapacak Basklı transferi olmadı yanlış bilmiyorsam. Ezquerro Basklımıydı tam bilmiyorum da. Llorente fena olur ama ben Munian hamlesi bekliyorum. Pır pırlığı bugün de aksayan kanatları halledebilir.
    Puyol'un Pique oyundan çıkarken saç baş yolması bir sebebi vardı

Munian alınsa çok iyi olur ama Llorente daha gerekli Barca'ya. Kanatlarda oynayabilecek Sanchez,Cuenca,Tello ve Pedro var. Bilbao'nun kadrosunda tam Barca'nın oyun stiline uygun oyuncular bulunuyor. Llorente,Aurtenetxe ve Amorebieta alınsa Barca'nın hiç bi mevkide sorunu kalmaz. Sadece Amorebieta yerine Javi Martinez olabilir. Ya da ben bu oyuncuları gözümde fazla büyütüyorum.

Mesaj Yetkileri