Yöneticilerimizin yapması gerekeni yapmış Aykut Kocaman. Takdir ediyorum. Efsane kaptan diye geçen adamın Telegol'de para için neler yaptığını görüyoruz. Aykut Kocaman bunun aksine takımına sahip çıktı.
Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?
Hatalarından ders çıkarmıyor. Hala daha çıkaracak mı diye beklerseniz çok beklersiniz

Bu süreçte sırf hoca istedi diye 10 Milyon $ verilip bir oyuncu alınıyorsa başarısız sonuç gelemez, gelmemeli. Eğer geliyorsa parasını veririz yenisini getiririz hocanın.
Lippi Sportif Direktör olarak gelecek diyorlar mesela. Lippi'den bahsediyoruz. Adam Aykut Kocaman'ın çalışanı gibi olacak. Parasıyla değil mi? Van Gaal bile gelir şuan Fenerbahçe'ye. Ama takımın gücünün farkında değilsiniz. Sanki sezon sonu kesin şampiyonluk gitti, avrupadan senelerce men edildik, küme düştük gibi konuşuyorsunuz.
Biz şike soruşturmasından suçsuz çıkacağız dedikten sonra "Bu süreçte bize kimse gelmez" diyorsunuz. Sanki küme düşmüşüz gibi konuşuyorsunuz.
Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca olsa bu soruşturmayı takmaz ona göre takımı yönetirdi. Eğer dediğiniz gibi kaçma ihtimali olsa takımda oyuncu kalmazdı. Hepsi sattırırdı kendini ya da oynamazdı bilerek. Ama ağza bir laf dolanmış; "Aykut Kocaman'dan başkası olsa" diye. Sanki yabancı hocalar çıkıp biz mücadele edip şampiyonluğu aldık geri vermeyiz demeyecek. Sanki puan silme pazarlığına girecek yabancı hoca.
Komik oluyorsunuz. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye asıl değerlerinizden vazgeçiyorsunuz.
Tekrar söylüyorum. Playoff bir lütuf. 9 puan fark yediğimiz takım ile şuan aramızda 2 puan fark var. Bunun sebebi Aykut Kocaman değil takım ve şanstır. Aydın topu Volkan'a vuracağına köşeye falan vursa şuan Aykut Kocaman'ı tartışıyor olurduk. Çünkü ilk maçta yaptığının AYNISINI yaptı. Bu sefer skor farklıydı o kadar.