Sayfa 280 / 483 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
8,371 ile 8,400 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

  1. #8371
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    Abdullah Kiğılı açıkladı davayı geri çekmeyeceğiz diye.
    (/s)

  2. #8372
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Cas davasını geri çekecek cesarette biri yok bence Bildiğin hain ilan edilir adam. Genel olarak karar alınır zaten ama oy veren herkes hain olarak anılır.

  3. #8373
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Sadece Engin Belli ve Nihat Uludağ değil, bu süreçte yalan ve iftiralarla Fenerbahçe'yi itibarsızlaştırmaya çalışan herkes cezasını bulmalı bence. İnsanların kişilik haklarına saldırıp, sonra buna gazetecilik demek ne ala?

    ŞL'den Fenerbahçe'yi attıran zihniyet, UEFA bizi şimdi cezalandıracak, UEFA bizi şimdi atacak diye diye bir korku saldı ortaya, şimdi de farklı işler dönüyor. Rüzgar istedikleri yönden eserken sorun yoktu, rüzgar tersine dönünce panik oldular.

    Bir de bu etik kurulunun oluşturduğu raporu o 5 kişiden başkasının biliyor olması da garip, geçen rapor da aynı sayılı kişi bilmesine rağmen basına sızdırılmıştı, yahu sayılı adamsınız oradan, nasıl oluyor bu sızma ve bunu bulamıyorsunuz garip.
    "YÜCE ATATÜRK"

  4. #8374
    Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,780

    Default

    NTVSPOR SON DAKİKA!!

    Fenerbahçe klubü,UEFA ve TFF'ye karşı CAS'ta açtığı davadan feragat ettiğini açıkladı

  5. #8375
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Her yerde bangır bangır bu haber var. Yine basının uydurması mı bilmiyorum ama eninde sonunda çekeceklerdi ya da kaybedip daha büyük kayıpları üstleneceklerdi. Tabi kaybedeceklerini düşünürken elimde somut bir delil bulunmuyor. Sadece süreci değerlendirmem üzerinden bir varsayım yapıyorum. Doğru çıkmayacağını da kimse garanti edemez.

    Devam eden süreçte davanın çekildiği kesinleşirse, birisi çıkıp hükümeti, sağı solu işaret edip hedef gösterebilir ve bu umudu bekleyenlerde hurra oraya saldırabilir. Yani yine haklı olan yönetim grubu haksız olan cümle alem olabilir.

    Başından beri söylüyorum; perde önünde ayrı arkasında ayrı oynayan yöneticiler var. Kamuoyu oluşturmak için haklıyız, şöyleyiz, böyleyiz yapıp arkada aman ağam aman paşam yapanların mumu yatsıya kadar yandı. Ama kimse nasıl olur demesin, bu soruşturma olmasaydı ölene kadar yanacaktı.

  6. #8376
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Yazık bu kararı alanlara.

    Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bu kararı alanlar hakkında.

  7. #8377
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Yazıklar olsun, bu kararın alınmasını Aziz Yıldırım istediyse ayrı ama o çekin demediyse, bu kararı alanlarla da hesaplaşacaktır Fenerbahçe taraftarı.

    Platini'nin başbakan ile görüşmesinden belliydi birşeyler olacağı, UEFA itibarı zedelenmesin diye baskı yaptı hatta avrupa şampiyonası sözü bile verdi Platini hatırlarsanız.

    Buna boyun eğen yöneticilere de yazıklar olsun. CAS davası, şike yapıp yapmamakla alakalı bir dava değildi, ortadaki haksızlık, hukuksuzluğu gösterecek dava idi, şike yapmış da olsa Fenerbahçe o dava bundan ayrı bir davaydı.

    Aziz Yıldırım'ın mutlaka açıklama yapması gerekiyor, onun harici gelecek açıklamalar taraftarı sakinleştirmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

  8. #8378
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Sakin olmak gerek. Kararı baskan vermiş deniyor, aksama açıklama gelecekmiş baskandan. Ben de çok kızıyorum ama şartlar bizim lehimize olmasaydı baskan çekmezdi ve ek olarak borsadaki hisselerimizde %24 lük artış olmuş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  9. #8379
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    İşte bu kızgınlığı giderecek tek açıklama Aziz Yıldırım'dan gelecek olan açıklamadır.

    UEFA haklı olduğu bir davada bu kadar üzerimize gelmezdi, bu kadar tehdit etmezdi, çıkar ben haklıyım der olay kapanırdı. Fenerbahçe lehine olduktan sonra açıkçası çekilmek de çok önemli değil.

    UEFA iade-i itibar yapsın ve bu sezon Fenerbahçe'yi direk ŞL'ye alsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

  10. #8380
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    İlk başta inanmadım, basının uydurması diye düşündüm ama KAP'a da bildirilmiş. Eğer dava sonucu beklenen maddi ve manevi tazminatlar alındıysa, çekilmesinde sorun yok. Ama bunlar tazmin edilmeden, birilerinin baskısı, birilerinin biatı sonucu çekildiyse, yazıklar olsun çekenlere, çektirenlere. İlerleyen günlerde içerik biraz daha netleşir. Daha iyi anlarız ne olduğunu. Bazı platformlarda görüyorum; bu davanın geri çekilmesini Fenerbahçe'nin suçlamaları kabul etmesi olarak yorumlayanlar var. Akıl sağlıklarını sorgulayıp kendimce, gülüp geçiyorum. Defalarca üstüne basa basa vurgulandı; bu dava şike ve teşvik iddialarıyla ilgili bir dava değil diye. Bu dava, ellerde hiçbir resmi dayanak olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden usulsüz men edilmesiyle alakalıydı. Sonucunda da maddi ve manevi tazminat amaçlanıyordu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  11. #8381
    Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]
    Yaş
    30
    Mesajlar
    13,757

    Default

    Twitter'dada olayları bilmeden konuşanlar çok malesef kimsenin ağızınu kapatamıyorsun ki ne biliyorsa onu okuyor.

    Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

  12. #8382
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Tahmin ettiğim gibi senaryo yazılmış oynanmaya başlandı.Bu davada böylece kapanır gider.Kimseye birşey olmaz.

  13. #8383
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Aziz Yıldırım çekin dediyse bir bildiği vardır. Hapse girmeyi bile göze alan adam Cas davasını sırf baskı geldi diye geri çekmez.

    Ama yönetim kendi karar verdiyse yazıklar olsun.

  14. #8384
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Hani bu bir namus meselesiydi? Ali Koç öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Fenere yararı olacak bir hareket bile olsa bu sözün üstüne bence dönülmemesi gerekirdi. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
    FM Gazetesi

  15. #8385
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    aynen öyle musti... şike falan yokmuş,sahaya yansımamış denecek ve kapanacak... kaldığımız yerden aynen devam şike mi? ne şikesi? şike ne arar la TSL'de?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  16. #8386
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Yönetim geri çektiyse Auvv, Aziz Yıldırım geri çektiyse bir bildiği vardır.

    Bu nasıl bir anlayış ben merak ediyorum. Yönetim geri çektiyse bir bildiği olamaz mı ? Öte yandan bu kulüp Aziz Yıldırım'ın tapulu malı mı ? Son sorum da F.Bahçe'Li arkadaşlar neden bu kadar körü körüne Aziz Yıldırım'a inanıyor, daha doğrusu inanmaktan öte birşey sizinki resmen tapıyorsunuz.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  17. #8387
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Çocuk oyuncağı değil ki bu olmamış gibi devam edelim. Bir senedir Türkiye bunu konuşuyor ve kulüpler bunun ceremesini çekiyor. Özellikle Fenerbahçe. Aziz Yıldırım'ın basına fotoğrafı sızıyor, binbir çeşit iddialar atılıyor vs vs... Hiç bir şey olmamış gibi devam edileceğini ben sanmıyorum. Bir kere hiç bir şey olmamış gibi devam etmesine Fenerbahçe izin verirse, bunu kendine yedirebilirse ben Fenerbahçe'nin büyüklüğünden ve şikeye karışmadığından şüphe ederim. Başta Fenerbahçe bu davanın peşini bırakmamalı böyle bir durumda. O yüzden meraklar içerisindeyim, neden davadan geri çekildi. Onu da göreceğiz.

    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yönetim geri çektiyse Auvv, Aziz Yıldırım geri çektiyse bir bildiği vardır.

    Bu nasıl bir anlayış ben merak ediyorum. Yönetim geri çektiyse bir bildiği olamaz mı ? Öte yandan bu kulüp Aziz Yıldırım'ın tapulu malı mı ? Son sorum da F.Bahçe'Li arkadaşlar neden bu kadar körü körüne Aziz Yıldırım'a inanıyor, daha doğrusu inanmaktan öte birşey sizinki resmen tapıyorsunuz.
    Kesinlikle bende katılıyorum buna. Nasıl bu kadar körü körüne bağlı olabiliyor taraftar.
    FM Gazetesi

  18. #8388
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Quote Originally Posted by nannar View Post
    aynen öyle musti... şike falan yokmuş,sahaya yansımamış denecek ve kapanacak... kaldığımız yerden aynen devam şike mi? ne şikesi? şike ne arar la TSL'de?
    Kendinizi o kadar sartlamissiniz ki iddianameyi yazan savcı bile çıkıp bilerek yazdım yok böyle bir şey dese siz yok yok var diyeceksiniz. TSL yi bilmem ama biz de yok. Olduğunu bu kadar düşünüyorsanız herkes kendi takımını sorgulasın.

    Fenerbahçe suçsuz çıksın dediğim tüm sözler için özür dileyeceğim diyenlerin özür dilemesine de az kaldı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  19. #8389
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Şike arıyorsanız Fenerbahçe Spor Kulubüne değil başka yerlerde arama yapmak zorundasınız. Aaa 1 milyon doların dekontu ne olmuştu Gazete Küpürü ile savunma yapanlar önce bunun cevabını vermeli!

    CAS davası geri çekildiğine göre Fenerbahçe istediğini almış demektir. Fenerbahçeli dostlar kesinlikle sakin olsun. Her şey güzel olacak, olması gerektiği gibi olacak. Benim tek aklıma yatmayan Fenerbahçe'nin 1 sene daha Avrupa'ya gitmeyecek olmasıymış. Bu olursa işte mantık-akıl iflas eder.

  20. #8390
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Olaya bir de şu yönüyle bakmak gerek, Cas davası bize neler kazandırdı ?

    Fenerbahçe Şampiyonlar Liginden Uefa tarafından (!) men edilince, bütün basın çarşaf çarşaf yazdı ve oluşan kamuoyu sonucunda, Fenerbahçe'nin şikeyi kesin yaptığı, Uefa'nın ciddi bir kurum olduğu ve Fenerbahçe'nin şike yapmamış olsa alınacağını, onların da Fenerbahçe'nin şike yapmış olduğuna kanaat getirdiğini söylüyordu.

    Sonra ne oldu? Fenerbahçe karşı atağa geçti ve bu davayı açtı. Hoba o da ne ? 2-3 tane şarlatan daha savunmaları bile alınmamış, dava kapsamına bile girmemiş bir soruşturma esnasında, Fenerbahçe'nin şike yaptığını, %1 bile kurtulma ihtimalinin olmadığını Uefa'ya söylemişler. Uefa'da gerekeni yapmış ve buna dayanarak Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligine almamış.

    Şimdi size soruyorum, Eğer Fenerbahçe bu davayı açmasaydı, Çevrilen bu oyunu hangimiz biliyor olacaktık ?

    Bu dava sayesinde haklılığımız ortaya çıktı, elimiz kuvvetlendi. Uefa'nın buradaki olayları daha kapsamlı araştırmadan böyle bir adım atması büyük bir hata, hatta skandaldı. Rezil olmamak adına başkanlık heyetiyle buraya kadar geldi, Başbakan dahil ülkedeki bütün güçleri Fenerbahçe'nin bu davayı çekmesi yönünde baskı oluşturmak için kullandı. Euro 2020 dahil olası bütün yaptırımları bir koz olarak kullandı. O günlerde bu başlıkta bir yazı paylaşmıştım.
    07/04/2012
    Av.Emre: (Aziz Yıldırım'ın avukatı)

    CAS için vazgecin baskisi çok buyuk! Ne olursa olsun Başkan kabul etmiyor ve imzalamayacaktir ama Yönetim Kurulu´u ne kadar direnebilir bilmiyorum..

    Pazarliktan uzlasmadan bahsetmiyorum, emirden bahsediyorum.Oy çoklugu ile Yonetim Kurulu karari almak mumkun..
    Şimdi gelinen noktada bu davadan çekilme kararı alındı, hepimizin merak ettiği soru, Etik Kurulu raporunda temiz çıktığımıza göre, davanın -bana göre ilk duruşma haftasında bitmesi gerekirdi çünkü fasa fiso olduğu o hafta belliydi- büyük ihtimalle bitme süreci yaklaşırken ve tamamen aklanacakken, neden böyle bir karar aldığımız ? Bu Akşam Aziz Yıldırım açıklama yapacak, umarım merak edilen bu soruya cevap verir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  21. #8391
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Kulubü bugünlere getiren Aziz başkanıdır, içeride bu kulüp için yatan da Aziz başkanıdır. Elbette ona güveneceğim. Çünkü onu yıkmaya çalışıyorlar. O izin vermez, ondan iyi kimse savunamaz Fenerbahçeyi. Bir gün onun gibi başkanınız olursa ne dediğimizi o zaman anlarsiniz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  22. #8392
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Hayatta her insan hata yapabilir, Aziz Yıldırım da yapmış olamaz mı ?



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  23. #8393
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Davayı Fenerbahçe'nin menfaatine olmayan şartlarla geri çeken kim olursa olsun, yazıklar olsun. Yönetim, Aziz Yıldırım farketmez. Netleşsin bakalım neler olduğu.

    Şike veya teşvik primi iddiaları boşa çıksa bile, üzeri kapatıldı demek için hazır bekleyenler var. Şike veya teşvik primi olduğu onlar için kesin, üstü kapatılacak. Ya yoksa? Olmayan bir durumla ilgili bir kurumu, onu yöneten insanları ve onu destekleyenleri zan altında bırakmak, çamur atmak, lekelemek hangi ahlaka sığar? Varın cevabını siz verin.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  24. #8394
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hayatta her insan hata yapabilir, Aziz Yıldırım da yapmış olamaz mı ?
    Böyle bir durumda hata yapabilir mı? Bile bile boyun mu eğecek bunu yapacak olsa en basta Beşiktaş iyi niyetini gösterip sözde kupayı iade ederek yaptıgı gibi o da başkanlıktan istifa ederdi en azından maa böyle demişti, Aziz Yıldırım istifa etseydi Fenerbahçe Avrupadaydi. O yüzden bu davayı çekerken Aziz baskan almamız gerekeni almıştır karsı taraftan, hatta ilk duruşmada serbest kalacak eminim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  25. #8395
    Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli
    Mesajlar
    2,685

    Default

    aziz yıldırım açıklamamı yapıcakmış ?

  26. #8396
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Kusura bakmayın Muhammet ama sözlerine hiç katılmıyorum senin, yukarıda Osman abinin mesajı var bence F.Bahçe'Lilerin tavrı öyle olmalı.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  27. #8397
    Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli
    Mesajlar
    2,685

    Default

    Bence bu kararda etik kurulunun raporu çok önemli bi rol oynuyor.Nihat özdemirin yaptığı açıklamalar hep iyi haberler geliyor başkanımız beraat edicek klubümüz suçsuz çıkıcak gibisindendi hal böyleyken uefa ile bence anlaştılar sen bana ceza verme bende davamı geri çekim şeklindi bi anlaşma olabilir ama ne kadar doğru tartışılır bence doğru olanı yaptılar ama yanlış zamanda inşallah bizide aydınlatırlar.

  28. #8398
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bence bu kararda etik kurulunun raporu çok önemli bi rol oynuyor.Nihat özdemirin yaptığı açıklamalar hep iyi haberler geliyor başkanımız beraat edicek klubümüz suçsuz çıkıcak gibisindendi hal böyleyken uefa ile bence anlaştılar sen bana ceza verme bende davamı geri çekim şeklindi bi anlaşma olabilir ama ne kadar doğru tartışılır bence doğru olanı yaptılar ama yanlış zamanda inşallah bizide aydınlatırlar.
    Ceza verilmesini gerektirecek bir durum varsa, versinler cezayı. Neyin pazarlığı. Biz suçsuz olduğumuza inanmıyor muyduk en başından? Ben hala inanıyorum. Varsa suç teşkil eden bir eylem, varsa üstünü kapatmak isteyen, onlara da yazıklar olsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  29. #8399
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default


    Yine avukatın verdiği bilgilere göre Etik kurulu raporlarında aklanmışız, bu gelecek duruşmada bizim lehimize etkisi büyük bir emsal olacak. Şuan kafalardaki tek soru, çok rahat kazanabileceğimiz bir davadan neden çekildik ? Bu sorunun cevabını Aziz Yıldırım akşam yapacağı açıklamada umarım verir.

    Bir de bardağın öbür tarafı var tabi, Biz Etik kurulunda da aklansak, Mahkemede de aklansak, Uzayda da aklansak, süreç başındandır aksini düşünen 1 adamı bile ikna edemeyiz fikrini değiştiremeyiz çünkü inandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız. Süreç sonunda Fenerbahçeliler için aklı kurcalayan tek soru kalmasın, başkanları, yöneticileri ve yaşanan olaylar hakkında vicdanlar rahat olsun kafi. Bu zamana kadar adalet arayanların beklediği tek adaletin "Fenerbahçe'nin koşulsuz şartsız ceza alması" olduğunu sakın ama sakın unutmayın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  30. #8400

    Default

    Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bence bu kararda etik kurulunun raporu çok önemli bi rol oynuyor.Nihat özdemirin yaptığı açıklamalar hep iyi haberler geliyor başkanımız beraat edicek klubümüz suçsuz çıkıcak gibisindendi hal böyleyken uefa ile bence anlaştılar sen bana ceza verme bende davamı geri çekim şeklindi bi anlaşma olabilir ama ne kadar doğru tartışılır bence doğru olanı yaptılar ama yanlış zamanda inşallah bizide aydınlatırlar.
    Uefa ile falan pazarlik mi olur yahu tamam TFF ile anlasilmistir ama UEFA'nin tavri net sahaya yansisa da yansimasa da agir yaptirimlar uygulanmalidir dediler adamlar buraya geldiklerinde.

    MAA da eger FB davayi kazanirsa parayi ben veririm demisti bi bildigi varmis demek ki.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •