Sayfa 25 / 25 İlkİlk ... 15232425
721 ile 742 arası toplam 742 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2011 - 2012

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun ve bugun futbola doyduk, hafta sonuna kadar yeter

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Finali kimin alacağını söyleyelim şimdiden...Chelsea alır bence Munih'te stoper Badstuber,Gustavo ve Alaba cezalı önemli isimler 3'ü de...Chelsea'de de eksikler var ancak Munih'in eksikleri daha önemli bence Chelsea kazanır finali Di Matteo'da kalır takımda...

Mourinho bi ara yatsiyi kilacak sandim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mou reyiz ya

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mou o ne hal öyle yahu? Bir de, maç bitince hemen kaçmasaydın keşke. Neyse, El Clasico yalan olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde, Real de oynamasın finali bari, iyi oldu bu. Bayern'e tebrikler, finalde de Bayern'i destekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mourinho'nun kaçışı

Uefa marka degeri düsmesin diye Süper Final oynatmali

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Barca-Real 3.'lük maçına çıksın bu kupada bence. O daha iyi.

Yalnız; Bayern bugün Real'i elediği halde, bir de kendi taraftarının önünde o kupayı kazanamazsa çok pis koyar adamlara. Chelsea önemli eksiklerle de çıkacak maça, aman diyim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Penaltılar hayatımda gördüğüm en saçma penaltı atışlarıydı.Sanki antrenmanda penaltı atıyorlar.Rahat rahat yavaşça vuruyorlar topa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bayern'in bizim takımı elemesi sürpriz olmadı açıkcası.Çünkü süperstarların yanında takımda fren oyuncular var. Bunlar Arbeloa Khedira Benzema ve bu sıra Di Maria. Bayern'de ise bu böyle değil, Real Madrid'dekilerle eş değer süperstarları yok ama takım olarak daha uyumlular. Her oyuncu belli bir futbol bilgisine sahip. Real'den yola çıksak mesela samimi söylüyorum Arbeloa üç büyüklerde zor oynar hatta oynayamaz.

Bu yüzden Bayern'in iki maçta da üstün oynayan takım olması beklediğim birşeydi,turu geçip kupayı da kazanmalarını istiyordum her ne kadar Real Madrid'e karşı oynasalar bile...Barcelona'nın elenmesi ise benim 150 liramı iddaa bayisine bağışlamama yol açtı. O şekilde elenmeleri enterasan ve seneye üstüne koymazlarsa(bunun için Pep gitmeli diye düşünüyorum) işleri zor.

Real Madrid 2 kupa kazansaydı Mourinho yeni bir maceraya yelken açardı ama şimdi kalacaktır. Şampiyonlar ligi şampiyonu yapmadan o takımı ayrılmaz. Bunun içinse kendisine daha oyun yeteneği olan oyuncular gerek.Elinde Ronaldo,Mesut,Xabi Alonso gibi isimler olmasına rağmen oyuna hükmedemiyor bu takım, sebebi bulunmalı ve çözülmeli. Aslında sebep belli yani Mesut var evet ama paslaştığı adam Arbeloa,Benzema olunca olmuyor istenilenler. Bir kaç takviye ile halledilebilir bunlar. Tabi Mourinho tercih ederse keza kendisi enterasan bir insan. yoksa elinde Marcelo varken sağ bekin Arbeloa iken gidip 35 milyon euro'ya sol bek almazsın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bayern bırakmaz o kupayı evinde

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Barca-Real 3.'lük maçına çıksın bu kupada bence. O daha iyi.

Yalnız; Bayern bugün Real'i elediği halde, bir de kendi taraftarının önünde o kupayı kazanamazsa çok pis koyar adamlara. Chelsea önemli eksiklerle de çıkacak maça, aman diyim.
    bu öneriyi beğendim vallahi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real Madrid için büyük çöküş oldu dün akşam. Çünkü Finale kalsa ve o kupayı kazansa Barcelona'nın gölgesinden kurtulmayı bırakın Barcelona'yı gölgeleyebilirdi. Gol rekoru, La Liga şampiyonlugu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlugu. Ama olmadı kötü bir futbolla kaybettiler. Penaltılar başlı başına bir komediydi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ramosun vurduğu top nerede acaba

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BekLediğim finaL oLdu. CheLsea inşaLLah Bayernin evinde aLacak kupayı. Forever CheLsea.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ramosun vurduğu top nerede acaba
    bak burda

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Neuer en iyi olduğunu her geçen gün biraz daha ispat ediyor bence.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=97963

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bayern'in kalesine daha çok yakışır. Bence de dünyanın en iyi kalecisi şu anda...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugün haberlerde gördüm.

Mourinho, Chelsea ve Bayern lig maçlarına yedeklerle çıktılar. Biz oyuncuları dinlendiremedik. Ölüm kalım maçlarının arasına maç koyarsanız (El Clasico'dan bahsediyor) takımlarınızı finalde göremezsiniz demiş.

Normalde Avrupa için pek duymadığımız şeyler acaba bizim yolumuzdan mı gitmeye başlıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bugün haberlerde gördüm.

Mourinho, Chelsea ve Bayern lig maçlarına yedeklerle çıktılar. Biz oyuncuları dinlendiremedik. Ölüm kalım maçlarının arasına maç koyarsanız (El Clasico'dan bahsediyor) takımlarınızı finalde göremezsiniz demiş.

Normalde Avrupa için pek duymadığımız şeyler acaba bizim yolumuzdan mı gitmeye başlıyorlar.
    Ama söylediğinde biraz haklılık payı vardı Real bir ara baya kopuk oynuyordu.İleri ile gerisi arasında boşluklar göze çarpıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eee yıldırım demirörenle o kadar takılırsan sonun bu olur

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ben sonuna kadar hak verdim.Buradaki detayı iyi ayırt etmek lazım.Kendilerinin elenmesine kılıf uydurmaya çalışmıyor, federasyonu El Clasico için esnek davranmadığından dolayı 2 İspanyol ekibininde yarı finalde elenmesinden dolayı sorumlu tutuyor ki sonuna kadarda haklı.

Umarım finalde Münih kazanır.Chelsea'nin Barça maçlarında oynadığı rezil savunma futbolu ve onların kupayı alması durumunda muhtemelen ligi 4. sırada bitirecek olan Newcastle'nin Şl'ye katılamayacak olmasından dolayı kupayı kazanamamasını istiyorum.İnşallah Bayern evinde ezee eze alır kupayı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robben'den Ronaldo'ya

Sayfa 25 / 25 İlkİlk ... 15232425

Mesaj Yetkileri