Dun ve bugun futbola doyduk, hafta sonuna kadar yeter![]()
Dun ve bugun futbola doyduk, hafta sonuna kadar yeter![]()
Finali kimin alacağını söyleyelim şimdiden...Chelsea alır bence Munih'te stoper Badstuber,Gustavo ve Alaba cezalı önemli isimler 3'ü de...Chelsea'de de eksikler var ancak Munih'in eksikleri daha önemli bence Chelsea kazanır finali Di Matteo'da kalır takımda...
Mourinho bi ara yatsiyi kilacak sandim.
Mou reyiz ya
![]()
Mou o ne hal öyle yahu?Bir de, maç bitince hemen kaçmasaydın keşke.
Neyse, El Clasico yalan olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde, Real de oynamasın finali bari, iyi oldu bu.
Bayern'e tebrikler, finalde de Bayern'i destekliyorum.
![]()
Mourinho'nun kaçışı![]()
Uefa marka degeri düsmesin diye Süper Final oynatmali
Barca-Real 3.'lük maçına çıksın bu kupada bence. O daha iyi.
Yalnız; Bayern bugün Real'i elediği halde, bir de kendi taraftarının önünde o kupayı kazanamazsa çok pis koyar adamlara. Chelsea önemli eksiklerle de çıkacak maça, aman diyim.![]()
Penaltılar hayatımda gördüğüm en saçma penaltı atışlarıydı.Sanki antrenmanda penaltı atıyorlar.Rahat rahat yavaşça vuruyorlar topa.
Bayern'in bizim takımı elemesi sürpriz olmadı açıkcası.Çünkü süperstarların yanında takımda fren oyuncular var. Bunlar Arbeloa Khedira Benzema ve bu sıra Di Maria. Bayern'de ise bu böyle değil, Real Madrid'dekilerle eş değer süperstarları yok ama takım olarak daha uyumlular. Her oyuncu belli bir futbol bilgisine sahip. Real'den yola çıksak mesela samimi söylüyorum Arbeloa üç büyüklerde zor oynar hatta oynayamaz.
Bu yüzden Bayern'in iki maçta da üstün oynayan takım olması beklediğim birşeydi,turu geçip kupayı da kazanmalarını istiyordum her ne kadar Real Madrid'e karşı oynasalar bile...Barcelona'nın elenmesi ise benim 150 liramı iddaa bayisine bağışlamama yol açtı. O şekilde elenmeleri enterasan ve seneye üstüne koymazlarsa(bunun için Pep gitmeli diye düşünüyorum) işleri zor.
Real Madrid 2 kupa kazansaydı Mourinho yeni bir maceraya yelken açardı ama şimdi kalacaktır. Şampiyonlar ligi şampiyonu yapmadan o takımı ayrılmaz. Bunun içinse kendisine daha oyun yeteneği olan oyuncular gerek.Elinde Ronaldo,Mesut,Xabi Alonso gibi isimler olmasına rağmen oyuna hükmedemiyor bu takım, sebebi bulunmalı ve çözülmeli. Aslında sebep belli yani Mesut var evet ama paslaştığı adam Arbeloa,Benzema olunca olmuyor istenilenler. Bir kaç takviye ile halledilebilir bunlar. Tabi Mourinho tercih ederse keza kendisi enterasan bir insan. yoksa elinde Marcelo varken sağ bekin Arbeloa iken gidip 35 milyon euro'ya sol bek almazsın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bayern bırakmaz o kupayı evinde![]()
Real Madrid için büyük çöküş oldu dün akşam. Çünkü Finale kalsa ve o kupayı kazansa Barcelona'nın gölgesinden kurtulmayı bırakın Barcelona'yı gölgeleyebilirdi. Gol rekoru, La Liga şampiyonlugu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlugu. Ama olmadı kötü bir futbolla kaybettiler. Penaltılar başlı başına bir komediydi![]()
ramosun vurduğu top nerede acaba![]()
![]()
BekLediğim finaL oLdu. CheLsea inşaLLah Bayernin evinde aLacak kupayı. Forever CheLsea.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Neuer en iyi olduğunu her geçen gün biraz daha ispat ediyor bence.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=97963
Bugün haberlerde gördüm.
Mourinho, Chelsea ve Bayern lig maçlarına yedeklerle çıktılar. Biz oyuncuları dinlendiremedik. Ölüm kalım maçlarının arasına maç koyarsanız (El Clasico'dan bahsediyor) takımlarınızı finalde göremezsiniz demiş.
Normalde Avrupa için pek duymadığımız şeyler acaba bizim yolumuzdan mı gitmeye başlıyorlar.
Ben sonuna kadar hak verdim.Buradaki detayı iyi ayırt etmek lazım.Kendilerinin elenmesine kılıf uydurmaya çalışmıyor, federasyonu El Clasico için esnek davranmadığından dolayı 2 İspanyol ekibininde yarı finalde elenmesinden dolayı sorumlu tutuyor ki sonuna kadarda haklı.
Umarım finalde Münih kazanır.Chelsea'nin Barça maçlarında oynadığı rezil savunma futbolu ve onların kupayı alması durumunda muhtemelen ligi 4. sırada bitirecek olan Newcastle'nin Şl'ye katılamayacak olmasından dolayı kupayı kazanamamasını istiyorum.İnşallah Bayern evinde ezee eze alır kupayı.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Robben'den Ronaldo'ya
![]()