Hazırlık Maçlarının bazıarını düşündüğüm kadroyla Asistana bazılarını direk asistana bıraktım.

Gençlerimizi İstanbulspora yolladık.Bunun yanında kadroda düşünmediğim Mehmet Akyüz'üde yolladım.Muhammed Demirci'yi Ek kupa maçlarında oynatmayı planlıyorum
Guti , Sivok ve Ernst ile yollarımızı ayırdık.Guti ve Ernst'i yaşından Sivok'u ise iyi bir fiata satılmasından dolayı yollarımızı ayırdık.
Peniel Mlapa'yı kiralık olarak takıma kattık uzun marotonda cezalı ve sakat çok oyuncunun çok olacağını düşünürek 20 Yaşınadaki genç oyuncuyu aldık performansına göre 5 M € luk satın alma opsiyonu var fakat daha ucuza alabileceğiizi düşünüyorum.
Siem de Jong'u AMC'deki yetersizliği düşünürek aldım tek forvet üzerinden oynamayı düşündüğüm için gol yollarındaki sıkıntıyı çözmesi için 22 yaşındaki oyuncuyu kadroya kattık.
Mehmet Topal'ı Tomas Sivok'u sattığımız için defansta ki eksiklikleri kapatması için aldık.
Ante Vukusic:Genç ve yetenekli bir forvet bu sezonluk beklentimin az olduğu 1-2 sezon için de parlamasını beklediğim bir oyuncu.

Türkiye Spor Yazarları Derneğinde Yarı Final Karşılaşmasındaki Rakibimiz TRABZONSPOR
Maç Değerlendirmesi:Karşılaşmada iyi oynayan takımdık. 30. Dakikada Portekizli Yıldızımız(Q7) ile güldü yüzümüz.Cevap geçikmedi soyunma odasına giderken kalemizde golü gördük.Fakat ataklarımız sürdü tam uzatmalara gidiyor bu maç dediğimizde Simao Takımını sırtlayan golü ağlara attı

Finaldaki Rakibimiz Fenerbahçe'yi eleyen Galatasaray
Maç Değerlendirmesi: Yedek ve As Takımdan karışık bir takımla çıktılar sahaya ve ezici bir skor aldık ezeli rakibimizi adeta sahada ezdik.Quaresa sahada adeta devleşti hat-trick ile skorlara katkısını yaptı.KUPA BİZİM

Ricardo Quaresma Antremanda 3 Hafta sakatlandı.

Türkiye Süper Kupada Rakip Fenerbahçe
Hilbert ve Cenk Gönen hatalarından çok saçma bir gol yiyerek başladık belliydi defans ve kalede bir haller vardı.Cenk Gönen çok kötü bir gol yiyerek maça adeta damgasını vurdu defansta cabasıydı.Simao'nun harika golüyle skoru 2-1 yapsakta maçı dengeleyemedik hakeden taraf biz kazanan taraf Fenerbahçe oldu.Rakibimizi tebrik ediyoruz.
Not: Cenk Gönen , Roberto Hilbert ve Sidnei'nin 1 Hafta Maaşı Kesildi.

Süper Lig Öncesi İzlenimler:Takımdaki En önemli yıldız Si
mao ve Quaresma olduğu belli. Forvetteki sıkıntılarımız gol yollarındaki kısırlığımız sürüyor.Transfer çalışmalarımızı noktaladık devre arasına gol yollarındaki eksikliğimiz ile girersek kaliteli bir forvete imza attırmaya çalışacağız.
SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYOR ...!
Rakibimizin Karabükspor:Mutlak Galibiyet parolasıyla maça başladık fakat gol yollarındaki eksikliğimiz tekrar çıktı ortaya.

Rakibimiz Gaziantepspor:Çekindiğim anadolu klüplerinden biridir.
Ricardo Quaresmanın eksikliği ortaya çıktı skor aldatmasın gol yollarında eksiktik.

Not:Quaresma bu maçta iyileşmişti fakat kondisyonu %71 olduğu için yedekte bıraktım oyuna sokmadım
UEFA KUPASINDAKİ RAKİBİMİZ WİSLA