Okudum kabul ediyorum
Not:Arkadaşlar öncelike şunu belirteyim %75 Türkçe yama kullanıyorum
Not2:Türkiye Liginin sıkıcılığı nedeniyle Türkiye Alternatif Ligi kullanıyorum yapımcısına çok teşekkür ediyorum.
Kartal'da Sıcak Dakikalar
Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu'nun ard arda alınan yenilgiler sonucu görevine son verildi.Onun yerine genç ve tecrübesiz bir isimle anlaşıldı.Hedeflerim:
İlk Sezonda Türkiye Ligini Zirvede bitirmek
Uefa Kupasında Başarı yakalayıp Elimdeki yabancıları iyi fiatlardan satmak.Takımımdaki Yıldız Oyuncular:Amaçlarım:
İlk sezonda sadece 1 yabancı ile takımı güçlendirip Sezon sonunda takımda yabancı sayısını 3'e indirmek
Kara , Bressan , Wilfried gibi oyuncuları almak yerine elimdeki Atınç , Necip Uysal , Muhammed gibi isimleri geliştirmeyi planlıyorum
Ricardo Quaresma:Sezon sonu yollarımızı ayırmayı planlıyorum.Performansını yüksek bulursam satmayı aklımdan çıkarabilirim
Manual Fernandes : Ortasahamın Beyni olarak söyleyebiliriz.Takımın kalıcı yabancılarından olacağı kesin tabiki kendisi gitmek istemezse.
Hugo Almeida:Uzun ve yetenekli bir oyuncu sezon sonu takımda kalmasına kesin gözüyle bakıyorum.Yanına alacağım genç bir türk'ü geliştirmek ile yükümlü olacak
![]()