Rakibimiz Wisla : Rakibimiz zaten bizden çok düşük kalitede bir takımdı.
Rakibimiz Antalyaspor: Maçta biraz olsun oynamyan oyuncularımız ve genç oyuncularımıza şans verdim.
Rakibimiz Wisla : Yedek kadromuzla oynadık oyunu.
Rakibimiz Gençlerbirliği:Skora bakmamak lazım çok pozisyon kaçtı.
Rakibimiz Samsunspor:Maçı asistana bıkratım ve Galatasaray maçı öncesi sakatlık , cezalı olmasın diye yedekleri oyuna sokayım derken samsunda puan kaybettik
Grup değerlendirmesi:Grupta bizi zorlayacak tek takım PSV.Gruptan çıkmamamız için sebep yok.UEFA GRUBUMUZ:
1)PSV
2)Beşiktaş
3)Stoke City
4)Apoel
Rakibimiz GALATASARAYev derbi öncesi favoriydik Kalede genç kaleci Umut Kaya'ydı gayet iyi maç çıkarttı ama üst üste ataklar yaptıkça gol bulamadık.
UEFA C GRUBU 1. MAÇ STOKE CİTY : Lanet olasıca Holosko ve Almeida bir türlü güldüremedi yüzümüzü .Kanatlarımız ve ortasahamızda cabasıydı.Bu takım bu skorları hakketmiyor.İsmail Köybaşı'nın yediği kırmızı kart belkide getiremedi galibiyeti.60dan sonra geri çekildik ama herşeye rağmen ataklarımız güçlüydü son vuruşlar getiremedi galibiyeti.
Not:İsmail Köybaşı'nın 1 hafta maaşı kesilmiştir.
Rakibimiz İBB:Puan kayıpları arttı.Eski maçlarda Kanatlarımız ve Ortasahalarımız genelde atıyordu gollerimizi artık onlarda durgun.
Rakibimiz Kayserispor:Maç tam beraberi bitti derken Almeida getirdi 3 puanı hep böyle olsun canımı yesin
Rakibimiz Mersin İ.Y:4 Gollü bir galibiyet bu kadar olumsuz sonrası güzel geldi.PSV maçı öncesi moral oldu.
Rakibimiz PSV: PSV'yi kendi sahamızda ezdik fakat gol gelmedi yine.Söylenecek söz yok.
Not:Takımda 4 tane forvet var fakat hiçbirinden istediğim verimi alamadımForvet çalışmalarına başladım . Devre arasına kadar minimum kayıpla girip bir forvet alacağım.