3-0 oldu gol bence eboueye ait![]()
3-0 oldu gol bence eboueye ait![]()
Kaldı 3 Maç
Bu Takım Şampiyon Olacak .
Vallahi helal olsun![]()
Necatiiii 3-0 Helal olsun hepinize.
Helal olsun Necati helal olsunBu maç bitmiştir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birisi gelir de ofsayt değil miydi? Diye sorar.
Kural 11 gereği oyuncu toptan gerideyse ofsayt değildir.
Ben spiker miyim buraya gol oldu, faul oldu yazıcam! Kendi görüşlerimi yazacağım tabi ki. Maç beklendiği gibi gidiyor dememden kim neden tahrik oldu! Eğer bu mesajları sileceksiniz böyle konular açmayın. Buraya gol oldu, faul oldu demenin kimseye faydası yok. Anasınıfı da değil burası.
Böyle yapa yapa forumu öldürdünüz sayın modlar!
Trabzonspor 0 3 Galatasaray
20' Selçuk İnan
22' Necati Ateş
42' Necati Ateş
İlk Yarı Sonucu
Maç 3-0 devam ediyor.
necatinin kaç golü oldu arkadaşla iddaya girmiştik idda konusunu söylemeyeyim polimik açılmasın![]()
Helal olsun size !
Selçuk başgan büyüksün...
Temposu yüksek bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Yani top bir o kalede bir bu kalede oynanmıyor ama maçın atmosferi her an her şeyin olabileceği hissini veriyor.
Galatasaray, Barcelona - Chelsea maçındaki Barcelona dizilişinde başladı. Melo defansın içine gömülüp defansı 3'lerken, bekler ileriye doğru oynadı. Bu oyun pozisyonlarında gelmesini sağladı. Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Bir ara Trabzonspor dengeyi sağlayıp üstünlük kurdu ama Selçuk'un golü işi kopardı. Devamında Galatasaray'ın daha etkili bir oyunuyla ilk yarıyı bitirdik.
İkinci yarıda belli bir süre aynı oyunu oynayıp kapanmalıyız. Baros ve Aydın gibi isimlerle de farkı artırmamız gerekiyor.
1.90 oranı varmış yahu kaçırdık maçı : ) Gelecek maç 1.05 olur veya çıkarılır herhalde.
...
Beyler normal şartlarda düşünseniz, halka açık oylama yapılsa "Lig lideri olan Galatasarayla Trabzonspor maç yapıyor. Hangisi yener ?" diye %80-90 biz yeneriz çıkar zaten. Niye bahane arıyorsunuz ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hedefsiz bir takim ve Galatasaraya zaafi olan Tolga (ilk macini hatirlayin)
Bizim oyuncular tatil icin oynuyor rakip sampiyonluk icin. Bu sezonda boyle biter, Fenerbahce (en buyuk rakibimiz ve 3 macta tek puan aldik) ve Besiktas (ucuncuyu belirliycek mac)maclarinda ufak bi kipirdama olabilir sahadaki ruhsuz futbolcularda ama o bile yeterli olmiyacaktir.
Rıdvan Dilmen : ''GS'ın futbolu bu ülkeye çok fazla.Büyük bir mucize olmazsa bu maç bitti.''
Kalecilerin bu şekilde hedef koymaması lazım. Alex gibi Selçuk gibi bir de benim gibi adama hedef koyarsan topu oraya atar.
Eboue ne top oynuyor. Mutlak gol kaçtı.
Bu oyuna gol yakışırdı be Siyah İnci.
Eboue muthissin be aslanim muthissin ya.
elmander << >> aydın yılmaz
Elmander- cikti aydin girdi
3-1 oldu maç colman.