Galatasaray'ı kutluyorum Kadıköy'e kadar puan kaybedeceklerini de düşünmüyorum.Bu maçta puan kaybetmesi için Trabzon'un iyi oynamasından çok Galatasaray'ın Fener derbisindeki 'güzel oyuna rağmen yenilme' psikolojisini atlatamaması lazımdı , nitekim atlatmışlar , yine güzel bir oyunla kazandılar . Tek bir hayalim var o da Kadıköy'de final maçına kalması herşeyin . Yeneriz yeniliriz o önemli değil ben Kadıköy'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmaya razıyım , yeter ki Beşiktaş veya Trabzon maçlarında kaybetmeyelim şampiyonluğu.O maçın atmosferini yaşamak istiyorum , gerginliğini , stresini yaşamak istiyorum ; iyi veya kötü her türlü dış etkenlere rağmen Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçına çıktığını görmek istiyorum . Ben rekabetimizle gurur duyanlardanım , çok önceden de söylemiştim - şampiyonluğu kaybedeceksek her zaman Galatasaray'a kaybetmeyi tercih ederim , bunu da gururla söylerim - rekabetin sahadaki kısmıyla ilgileniyorum.
Yok Tolga hata yapmıştır , yok Muslera'ya kırmızı verilmemiştir bunlarla ilgilenmiyorum . Galatasaray kazandı önemli olan budur , bizim düşünmemiz gereken kendi maçlarımızı kazanmaktır.Selçuk , ayrı bir parantezdir ; topun başına geçtiğinde bana televizyon başında kollarımı açtırıp dua ettirebiliyorsa ben o adama saygı duyarım . Rekabet anlayışımı da bunlar belirler . Fenerbahçe'li kardeşlerim de beni yargılamasınlar , Fenerbahçe'ye ne kadar aşıksam , beni oynanacak maçın 1 hafta öncesinden uyku düzenimi bozan heyecandan yerinde duramayan bir insan haline getiren rekabete de bir o kadar aşığım.Bunun da diğer başrol oyuncusu Galatasaray ise , saygı duyarım. Kolay kolay Galatasaray sohbet alanına veya maç konularına da yazmam , aklıma esti öyle .
Saygılarımla.