Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Arkadaşlar siz değil miydiniz geçen gün Aziz Yıldırım çekmediyse yönetime yazıklar olsun diyenler ?

Ne değişti ?

Öte yandan F.Bahçe neden davadan çekildi ve Fenerbahçeliler neden bundan memnun anlamıyorum. Sonuçta bu dava haksız şekilde Avrupa'ya gidemediğiniz için değil miydi ? TFF'nin veya Mahkemenin kararı önemsizdir bence ne olursa olsun bu konuda geri adım atılmamalıydı.
Biz gerekçeleri bekleyelim diyoruz, ben hala sonuçları görmedim neyin ne olup bittiğini anlamadan bir şey demiyorum.

Siz de anlasanız, Platini neden bir ülkenin başbakanıyla görüşür, neden olimpiyatlara aday olunduğu sene için avrupa şampiyonası adaylığında Türkiye'yi desteklerim der, durduk yere yapar mı bunları?

Hiç baskı gelmediğini mi düşünüyorsunuz? Ülkenin mevcut yapısında, siyasi iradeye karşı, üstelik de iş adamlarının ağırlıkta olduğu bir zümre kafa tutabilir mi? Ya Aziz Yıldırım gibi herşeyini Fenerbahçe'ye adamış birileri olacak ya da çıkarları siyasi iradeye bağlı olmayanlar olacak yoksa zor ki neler konuşuldu, ne için anlaşıldı bunu bilmiyoruz.

Açıklanmasını da merakla bekliyoruz.