1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Az önce benim sizlere sorduğum soruların yanıtı neydi, bir daha baksanız yukarı acaba.

Ben sizlere bazı şeyler soruyorum, sizler de tüm F.Bahçe taraftarına diyemezsiniz bunu kim dediyse ona söyleyin diyorsunuz.

E bu ne demek oluyor peki ? Benim söylediğimle aynı kapıya çıkıyor.
    CAS davası konusunda Fenerbahçe yönetiminin arkasında duranlar ile arkasında durmayanlar arasında bir kavga bir savaş var algısı yaratıyorsun. Böyle bir şey kesinlikle yok. Sen buna inanmışsın ama. Ben de bunun yanlışlığını söylüyorum. Fenerbahçe yönetimini eleştirenler, yazıklar olsun diyenler varsa onlar sor ne oldu ne değişti diye. Ama yaratılan algı bir kaos bir savaş durumu Biz gayet birliğiz, sakiniz, olanları izliyoruz. Kaos çıkmaraya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    CAS davası konusunda Fenerbahçe yönetiminin arkasında duranlar ile arkasında durmayanlar arasında bir kavga bir savaş var algısı yaratıyorsun. Böyle bir şey kesinlikle yok. Sen buna inanmışsın ama. Ben de bunun yanlışlığını söylüyorum. Fenerbahçe yönetimini eleştirenler, yazıklar olsun diyenler varsa onlar sor ne oldu ne değişti diye. Ama yaratılan algı bir kaos bir savaş durumu Biz gayet birliğiz, sakiniz, olanları izliyoruz. Kaos çıkmaraya gerek yok
    Evet, öyle bir şey yok. Ben Nihat Özdemir'i sevmeyen birisiyim, bu 3 temmuz süreci ile alakalı bir durum değil bu, o nedenle de onun içinde yer aldığı durumlara kuşkuyla bakıyorum, bu tamamen benim kişisel yorumumdur.

Ayrıca defalarca da yazdım, bence çekmeleri yanlış olsa da, bir baskı varsa buna dayanmaları zor olur diye de yazıyorum.

Açıklama yaparlar ya da Aziz Yıldırım basına değil de avukatı ile ilgili açıklama yapar, seçimde bir şekilde Aziz Yıldırım'ı ekarte ederler, o zaman doğru düşünmüşüm derim, açıklama yaparlar ve Fenerbahçe menfaatleri doğrultusunda bir çekilme olduğunu önümüze koyarlarsa ben de özrümü dilerim.

Bunun Fenerbahçe taraftarının birlik olamamasıyla ne alakası var? Bir tartışma yok ki bu konuda, yönetimi destekleyenler ve desteklemeyenler diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İnsanların merak ettiği bir konu var. Aslında merak etmenin nedeni de ortak bir paylaşım alanında olmamızdır.

Fenerbahçe taraftarı ne olursa tepki koyar. Yani hangi nokta onlar için yanlıştır. İsteyene tek tek alıntıda yaparım. Şayet geçmişte burada fikir belirtmişse.

Şu varsa eğer biz tepkiyi koyarız, kimse merak etmesin deniyor. Oluyor, ama ama o zaten hükümet adamı...
    Şu olduğu gün tepki koyarız deniyor. Oluyor, vardır bir bildikleri...

Acaba bizler eleştirirken olursa tepkiyi biz koyarız size ne oluyor diyenler bugün neden tepki koymuyorlar. Tepki koymayacaklarsa biz eleştirirken neden siz susun biz gereken tepkiyi koyarız şemsiyesi altında yorum yaptılar. Dediğim gibi ortak paylaşım alanı olunca ve bu durumu beraber paylaşınca insanlar merak ediyor, bende ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    İnsanların merak ettiği bir konu var. Aslında merak etmenin nedeni de ortak bir paylaşım alanında olmamızdır.

Fenerbahçe taraftarı ne olursa tepki koyar. Yani hangi nokta onlar için yanlıştır. İsteyene tek tek alıntıda yaparım. Şayet geçmişte burada fikir belirtmişse.

Şu varsa eğer biz tepkiyi koyarız, kimse merak etmesin deniyor. Oluyor, ama ama o zaten hükümet adamı...
    Şu olduğu gün tepki koyarız deniyor. Oluyor, vardır bir bildikleri...

Acaba bizler eleştirirken olursa tepkiyi biz koyarız size ne oluyor diyenler bugün neden tepki koymuyorlar. Tepki koymayacaklarsa biz eleştirirken neden siz susun biz gereken tepkiyi koyarız şemsiyesi altında yorum yaptılar. Dediğim gibi ortak paylaşım alanı olunca ve bu durumu beraber paylaşınca insanlar merak ediyor, bende ediyorum.
    Yönetimi darbe ile alaşağı edelim, veya 19 Mayıs kongresini basıp MAA'yı başkan ilan edelim cebren ve zorla ile. Bunu bekliyorsun sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yönetimi darbe ile alaşağı edelim, veya 19 Mayıs kongresini basıp MAA'yı başkan ilan edelim cebren ve zorla ile. Bunu bekliyorsun sanırım
    Lafınızın arkasında tek yumruk olmanızı bekliyorum.

Ben şu olduğunda bunu yaparım diyorsam olduğunda yaparım. Zaten bunu demediğim sürece kimse bana hak iddia edemez.

Fenerbahçe yönetimi ne yapsa bağrıma basarım demişsem ne olsa basarım. Bu bu olunca gerçek tepkiyi Fenerbahçe taraftarı koyar dedikten sonra bir bahane bulursam eleştirilirim. İş Fenerbahçe davası olduğu için hemen tepki geliyor ama normal şartlarda doğru söylediğim çok açıktır.

İnsan bir konuda fikrini söyledikten sonra o fikrin arkasında durur. Hadi yalan söylüyorsun, sana yanlış öğretmişler de ve bana doğrusunu öğret ki yarın başka ortamda kötü duruma düşmeyeyim. Ama malesef doğru bir şeyden bahsediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben şu olduğunda bunu yaparım diyorsam olduğunda yaparım. Zaten bunu demediğim sürece kimse bana hak iddia edemez.

Fenerbahçe yönetimi ne yapsa bağrıma basarım demişsem ne olsa basarım. Bu bu olunca gerçek tepkiyi Fenerbahçe taraftarı koyar dedikten sonra bir bahane bulursam eleştirilirim.
    Fenerbahçe yönetimi ne yaptıysa kulubün menfaati için yaptı! Bu cümle gayet basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe yönetimi ne yaptıysa kulubün menfaati için yaptı! Bu cümle gayet basit.
    Fenerbahçe kulübü kulübün menfaati için şike yaptığını itiraf etse de bu söylediklerin geçerli olacak o zaman

Her şart ve koşulda arkasında durmanıza anlam veremiyorum. İnanmak başkadır ama körü körüne arkasında durmak başkadır.

Dersin ki ben inanıyorum böyle olacağına farklıdır, ama yok kesinlikle böyle her şartta arkasındayız diye o zaman da sonuç ortada.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kulübü kulübün menfaati için şike yaptığını itiraf etse de bu söylediklerin geçerli olacak o zaman

Her şart ve koşulda arkasında durmanıza anlam veremiyorum. İnanmak başkadır ama körü körüne arkasında durmak başkadır.

Dersin ki ben inanıyorum böyle olacağına farklıdır, ama yok kesinlikle böyle her şartta arkasındayız diye o zaman da sonuç ortada.
    Bir spor kulubü şike yaptığını itiraf edecek ve bu kulup için menfaatine olacak. Baştan ağır mantık hatası var ben mesajın kalan kısmını nasıl okuyayım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir açıklama gelmediğini biliyoruz. Şayet senin bu konuda edinmiş olduğun bazı bilgiler olabilir. Bu menfaatin ne olduğunu açıklarsan bizde öğreniriz.

Dediğim gibi bir açıklama gelmeden menfaat var diyorsan bu gözleri kapalı bağlılıktır.

Tekrarlıyorum ister gözün açık ister gözün kapalı istediğine inanabilir ve destekleyebilirsin. Senin özgür kişiliğine müdahale etmek benim haddime değildir. Belki de benim gözüm kapalıdır.

Ben ne zaman seni eleştirme hakkına sahip olurum onu söyleyeyim; ben bu davayı boşuna açtılar çünkü geri çekecekler dediğimde sen (örnekleme manasında söylüyorum, dememiş olabilirsin) bu dava ile hakkımızı göstereceğiz, bu dava sonuçlanınca görüşeceğiz, para umrumda değil yeter ki bu davayı alalım ve günlerini gösterelim, yönetim bu davayı çektiğinde tepkiyi ben koyarım dersen benim seni eleştirme hakkım doğar.

Bu noktayı iyi değerlendirmek lazım. Yoksa sen desteklersin, muhalefet olursun, olmazsın bunlarda değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir açıklama gelmediğini biliyoruz. Şayet senin bu konuda edinmiş olduğun bazı bilgiler olabilir. Bu menfaatin ne olduğunu açıklarsan bizde öğreniriz.

Dediğim gibi bir açıklama gelmeden menfaat var diyorsan bu gözleri kapalı bağlılıktır.

Tekrarlıyorum ister gözün açık ister gözün kapalı istediğine inanabilir ve destekleyebilirsin. Senin özgür kişiliğine müdahale etmek benim haddime değildir. Belki de benim gözüm kapalıdır.

Ben ne zaman seni eleştirme hakkına sahip olurum onu söyleyeyim; ben bu davayı boşuna açtılar çünkü geri çekecekler dediğimde sen (örnekleme manasında söylüyorum, dememiş olabilirsin) bu dava ile hakkımızı göstereceğiz, bu dava sonuçlanınca görüşeceğiz, para umrumda değil yeter ki bu davayı alalım ve günlerini gösterelim, yönetim bu davayı çektiğinde tepkiyi ben koyarım dersen benim seni eleştirme hakkım doğar.

Bu noktayı iyi değerlendirmek lazım. Yoksa sen desteklersin, muhalefet olursun, olmazsın bunlarda değilim.
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Serkan kulübe sahip çıkın,forma alın.maça gidindestek verin. ama kişiler üzerinden bu kadar at gözlüğü takarcasına "yönetim yaptıysa dogrudur" diyen taraftarlara sözüm. yani iş "şike yaptıysa bile yönetmn vardır bir bildiği" cümlesine gidiyor

Benim dediğim çok açık. Fenerbahçe Yönetimi 3 Temmuz'dan beri milyon dolarlık şirketletini bir yana bıraktılar, 24 saat kendilerini bu işe adadılar. Onlar bu süreçte hükümet, UEFA, TFF ile sürekli iletişim halindeler, sürekli bir masa etrafında istişare ediyorlar. Benim güvencem sadece ama sadece budur. Ben ne kadar Fenerbahçe'mi düşünüyorsam en az onlar da o kadar düşünüyordur. Ben buna inanıyorum AMA CAS çekildiğinden beri söylüyorum bu sürecin takibindeyiz bu da bilinsin diyorum. Şimdi ne sakınca var bunda ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yönetimi ne yapsa bağrıma basarım demişsem ne olsa basarım. Bu bu olunca gerçek tepkiyi Fenerbahçe taraftarı koyar dedikten sonra bir bahane bulursam eleştirilirim. İş Fenerbahçe davası olduğu için hemen tepki geliyor ama normal şartlarda doğru söylediğim çok açıktır.

İnsan bir konuda fikrini söyledikten sonra o fikrin arkasında durur. Hadi yalan söylüyorsun, sana yanlış öğretmişler de ve bana doğrusunu öğret ki yarın başka ortamda kötü duruma düşmeyeyim. Ama malesef doğru bir şeyden bahsediyorum.
    Fikrinin arkasında durmayanları burada ifşa eder misin? Senden böyle "rezil" bir istek de bulunuyorum ama evet istiyorum. Kimler "dönmüş" sözlerinde. Burada ifşa et de görelim. Bu neyin çabası yahu zorla muhalefet ettirme peşindesiniz. Şu mesaja bak şu tahriklere bak. Muhalefet etmeyceğiz. e-t-m-e-y-e-c-e-ğ-i-z

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fikrinin arkasında durmayanları burada ifşa eder misin? Senden böyle "rezil" bir istek de bulunuyorum ama evet istiyorum. Kimler "dönmüş" sözlerinde. Burada ifşa et de görelim. Bu neyin çabası yahu zorla muhalefet ettirme peşindesiniz. Şu mesaja bak şu tahriklere bak. Muhalefet etmeyceğiz. e-t-m-e-y-e-c-e-ğ-i-z
    Soruşturma bittiğinde bu başlığı dergi haline getirip yayınlayacağım. Her olayda kimin ne dediğini daha rahat değerlendirmiş olacağız.

Tabi koskoca adam işin gücün yok mu? Diyenlerin sesini duyabiliyorum. Bu konuyu ve taraftarın durumunu yüksek lisans için tez çalışmasında kullanacağım. Büyük ses getireceğinden ve akademik kariyerimde bana basamak atlatacağından şüphem yoktur. Umarım bunu gerçekleştirebilecek düzeye ulaşırım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kimin lafının arkasında? Benim lafım farklı, bir başkasınınki farklı. Ayrıca açıklama yapılmasını bekliyor birçok taraftar. Açıklamayı beklemeden yönetime tepki gösterenler de var. Anlamadığım bütün Galatasaraylılar ya da diğer takım taraftarları aynı şeyi mi düşünüyor? Tek yumruk musunuz? Milyonlarca kişi aynı şeyi düşünüp, aynı anda uyguluyor mu?

Ben yazıklar olsun derim, Serkan demez. Ben sorgusuz sualsiz tepki gösteririm, küfrederim; Serkan etmez. Kişinin bakış açısıyla, düşünce yapısıyla farklılık gösterir bunlar.

Hayır bu konu neden bu kadar kasıldı onu da anlamış değilim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsan bir konuda fikrini söyledikten sonra o fikrin arkasında durur. Hadi yalan söylüyorsun, sana yanlış öğretmişler de ve bana doğrusunu öğret ki yarın başka ortamda kötü duruma düşmeyeyim.
    Sen bence bazı şeyleri anlayamamışsın. Aziz Yıldırım'ı herkes savunuyor burada ama eğer gerçekten suçluysa ve GERÇEK delillerle bu kanıtlarsa Aziz Yıldırım hain olur bu kulüpte. Kimse çıkıp savunmaz.

Cas davası yönetim tarafından çekilmişse yazıklar olsun dedim. Evet yazıklar olsun. Ama işin içinde Fenerbahçe'nin menfaatleri varsa ve onlar bunu düşünerek yaptılarsa ne diyebiliriz ki?

Bu kararı alanlar yarın çıkıp; "45 Milyon $ tazminat aldık" derse ben bu adama hala nasıl kızarım? Cas davasının amacının %70'i maddi zaten. Onada ulaşmış olacağız işte. Ne yani Cas davasında Platini'ye idam cezası falan mı verilmesini bekliyorsunuz?

Ama eğer ortada tazminat falan yoksa ve sırf gelen baskılardan çekildiyse o zaman zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Kimsede çıkıp desteklemez açıklama gelmezse. Herkes açıklamayı bekliyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sen bence bazı şeyleri anlayamamışsın. Aziz Yıldırım'ı herkes savunuyor burada ama eğer gerçekten suçluysa ve GERÇEK delillerle bu kanıtlarsa Aziz Yıldırım hain olur bu kulüpte. Kimse çıkıp savunmaz.

Cas davası yönetim tarafından çekilmişse yazıklar olsun dedim. Evet yazıklar olsun. Ama işin içinde Fenerbahçe'nin menfaatleri varsa ve onlar bunu düşünerek yaptılarsa ne diyebiliriz ki?

Bu kararı alanlar yarın çıkıp; "45 Milyon $ tazminat aldık" derse ben bu adama hala nasıl kızarım? Cas davasının amacının %70'i maddi zaten. Onada ulaşmış olacağız işte. Ne yani Cas davasında Platini'ye idam cezası falan mı verilmesini bekliyorsunuz?

Ama eğer ortada tazminat falan yoksa ve sırf gelen baskılardan çekildiyse o zaman zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Kimsede çıkıp desteklemez açıklama gelmezse. Herkes açıklamayı bekliyor zaten.
    Kusura bakma ama sen bunları söyledikten sonra benim aklıma gelen tek şey F.Bahçe kulübü maddi menfaatleri için kendi adının temize çıkmasına gerek duymadı yorumu yaparım.

Bu da gayet doğal hakkım çünkü sen diyorsun bu davanın %70'i maddi amaçlı yani para olsun yeter. Para için kulübünün ismini satar mısın ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma ama sen bunları söyledikten sonra benim aklıma gelen tek şey F.Bahçe kulübü maddi menfaatleri için kendi adının temize çıkmasına gerek duymadı yorumu yaparım.

Bu da gayet doğal hakkım çünkü sen diyorsun bu davanın %70'i maddi amaçlı yani para olsun yeter. Para için kulübünün ismini satar mısın ?
    Bilgi: Para için stad ismini satmayan 3 büyükler arasındaki tek kulüp Fenerbahçe'dir.

Kazanamayacağımız bir dava için neden bize 45 M $ hibe etsinler? Demekki korkuyorlar. Bir şeyler çıkacağını biliyorlar. O sebeple gelip Başbakan ile görüşüyor UEFA başkanı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

.
    Ali KOÇ "Davamızın amacı para değil. O ikinci planda" dedi. Yani amaç para değil,itibarımızı kurtaracağız dendi.

Yahu yönetim taraftarı sokakta futbol tartışmalarında güçsüz duruma düşürdü resmen. Ne deseniz çürütülür bu aralar. Yönetim açıklama yapana kadar fazla yorum yapmamak lazım o yüzden
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşin içinde zaten Fenerbahçe'nin menfaati olduğu bellidir.

1- Bahsettiğin gibi tazminat alınmıştır.
    2- Fenerbahçe'nin davayı kaybedeceği anlaşılmış ve daha büyük belalar almamak adına geri çekilmiştir.

1'e Fenerbahçe'nin menfaati, 2'ye Fenerbahçe'nin zararı diyemeyiz. Yönetim yaptığı hatadan dönmüştür çünkü Fenerbahçe'nin menfaati ön plandadır deriz.

Benim kızdığım ve sizlerle paylaştığım nokta müthiş bir gaz verildi ve sonra dava geri çekildi. Ortamın sıcaklığını artırmak sonrada geri çektik demek bu kadar basit olmamalıdır.

Hele bir açıklama gelsin diyoruz ama gelmeden yapılanı savunuyoruz. Bende haliyle eleştiriyorum. Bu dava geri çekilsin biz tepki koyarız dendi ve şimdi savunuluyor, eleştiriyorum.

Bu yarın seninle dışarı gelecem deyip gelmemekle aynı bir durumdur. Gelecem deyip gelmezsen eleştiririm.

Mesaj Yetkileri