Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 65.12%
  • Berabere biter

5 11.63%
  • Beşiktaş kazanır

10 23.26%
1 ile 30 arası toplam 310 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Emre'ye neden tedbir kararı konuldu ?

Alkollü araba falan kullandığı için mi ? Hayır e o zaman neden ne alakası oluyor bu konunun.
    Emre verilen cezayı tamamladı, Emre cezasını tamamladığı için Aykut Kocaman onun üzerine belki takımı kurdu, hazırlığını yaptı. Ama tahkim kurulu ne hikmetse bugün toplanıp, idari tedbir kararı aldı. Neden bugün aldı bu kararı?

Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdiğinde alabilirdi hatta Karabük maçı oynanmadan önce de alabilirdi, o zaman bu kadar tepki olmazdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre verilen cezayı tamamladı, Emre cezasını tamamladığı için Aykut Kocaman onun üzerine belki takımı kurdu, hazırlığını yaptı. Ama tahkim kurulu ne hikmetse bugün toplanıp, idari tedbir kararı aldı. Neden bugün aldı bu kararı?

Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdiğinde alabilirdi hatta Karabük maçı oynanmadan önce de alabilirdi, o zaman bu kadar tepki olmazdı.
    Serkancığım bu ülkede ilk değil yani bu olanlar onu demeye çalışıyorum. Bizim beceriksiz TFF üyelerimiz yüzünden hep bu olaylar. Bir anda karar alırlar, bir anda vazgeçerler. Bu konuda ben hak veriyorum zaten F.Bahçe'ye.

Ancak şu da var ki F.Bahçe Emre'Nin boşluğunu bence Cristian'In üstün katkısıyla doldurdu bile.

Bu maçta da en çok çekindiğim oyuncu Cristian Baroni.

Edit: Mesajını yeni gördüm Muhammed yazdıklarım senin için de geçerli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Serkancığım bu ülkede ilk değil yani bu olanlar onu demeye çalışıyorum. Bizim beceriksiz TFF üyelerimiz yüzünden hep bu olaylar. Bir anda karar alırlar, bir anda vazgeçerler. Bu konuda ben hak veriyorum zaten F.Bahçe'ye.

Ancak şu da var ki F.Bahçe Emre'Nin boşluğunu bence Cristian'In üstün katkısıyla doldurdu bile.

Bu maçta da en çok çekindiğim oyuncu Cristian Baroni.

Edit: Mesajını yeni gördüm Muhammed yazdıklarım senin için de geçerli.
    Olay doldurup doldurmaması değil ki, Alex de olmayacak mesela ama biz artık oraları aştık, kim oynarsa oynasın, elinden geleni yapsın, yeter.

Ama bu moral bozucu bir olay, hoca takımı hazırlıyor, hooop bir karar çıkıyor hem de üzerinden günler geçmesine rağmen.

Kimse bu normaldir diyemez, bu tamamen skandal bir karardır, zamanlamasıyla ha beterin beteri var, yarın da açıklayabilirlerdi, bugün olduğu gibi yarın da açıklasalar şaşırmazdım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri