1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İyi ki Muhammet söylemiş ben emin olmadığım için yazmıyordum.Evet , ya UEFA kazanmış ya da karşı taraf çekilmiş.Buradan iki şey çıkar , birincisi , Fenerbahçe davayı kaybedecekti ve çekildi.İkincisi , Fenerbahçe davayı kazanacaktı , anlaşıldı , çekildi.

Platini'nin gelip buraya kendi adaylığı ve Türkiye'nin 2020 adaylığından söz etmesi sonucu ben buradan ikinci olayı çıkarıyorum.Mantıklı gelmiyor mu sizce de ?

Bu lafımdan da davadan çekilmemizi desteklediğim çıkarılmasın.Ben CAS'ta çoktan kazanan olduğumuza inanıyorum.
    Davadan çekilmenin iki anlamı olabilir. Açıklayayım...

Birincisi Fenerbahçe'ye suçlu olduğu söylendi ve hem kulübün hem de federasyonun daha fazla ceza almaması için davadan çekilme konusunda baskı uygulandı ve sonuç olarak çekildi.

İkinci durum ise Fenerbahçe'ye suçsuzluğu söylendi ve UEFA'nın ülke ile genel olarak uğraşmaması yani takmaması için bu davadan vazgeçirildi. Bu durum bana pek mantıklı gelmiyor zira Fenerbahçe'liler ortada bu dava için bas bas bağırdıktan sonra, suçsuzluğu da kanıtlanmışken ve üstüne yüklü miktarda tazminat alacakken bu davadan hayatta vazgeçmezdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Davadan çekilmenin iki anlamı olabilir. Açıklayayım...

Birincisi Fenerbahçe'ye suçlu olduğu söylendi ve hem kulübün hem de federasyonun daha fazla ceza almaması için davadan çekilme konusunda baskı uygulandı ve sonuç olarak çekildi.

İkinci durum ise Fenerbahçe'ye suçsuzluğu söylendi ve UEFA'nın ülke ile genel olarak uğraşmaması yani takmaması için bu davadan vazgeçirildi. Bu durum bana pek mantıklı gelmiyor zira Fenerbahçe'liler ortada bu dava için bas bas bağırdıktan sonra, suçsuzluğu da kanıtlanmışken ve üstüne yüklü miktarda tazminat alacakken bu davadan hayatta vazgeçmezdi.
    2. duruma, muhtemel siyasi baskıları eklersek -ki Platini'nin Başbakanla görüşmesi malum- durum değişir ama.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    2. duruma, muhtemel siyasi baskıları eklersek -ki Platini'nin Başbakanla görüşmesi malum- durum değişir ama.
    Ne açıdan ? Platini özel olarak Fenerbahçe'ye bir kin beslemediğine göre Başbakan ile görüşmesinin sebebi şike muhabbetinden rahatsız olması ve çözülmesi için baskı yapmasıdır. Maalesef sizi komploya getirdiklerine o kadar inanmışsınız ki gerçekleri göremiyorsunuz. Ülkemizi geçtim, UEFA'nın da Fenerbahçe düşmanı olacak hali yok herhalde

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ne açıdan ? Platini özel olarak Fenerbahçe'ye bir kin beslemediğine göre Başbakan ile görüşmesinin sebebi şike muhabbetinden rahatsız olması ve çözülmesi için baskı yapmasıdır. Maalesef sizi komploya getirdiklerine o kadar inanmışsınız ki gerçekleri göremiyorsunuz. Ülkemizi geçtim, UEFA'nın da Fenerbahçe düşmanı olacak hali yok herhalde
    Çözülmesi için baskı yapması, siyasi iradeyi sporun içine sokması başlı başına bir yanlış, o ayrı bir mevzu. Ayrıca emin misininz bunun için görüştüğünden? Ben bu gerçektir demedim zaten. Fenerbahçeli yöneticiler ve avukatlar tarafından söylenen siyasi baskıya dayanarak, böyle bir şey de olabilir demek istedim. Ayrıca sizin gerçekleriniz sizin içindir, benim için gerçek olmayabilir. Benim gerçeklerim de sizin için geçerli olmayabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Çözülmesi için baskı yapması, siyasi iradeyi sporun içine sokması başlı başına bir yanlış, o ayrı bir mevzu. Ayrıca emin misininz bunun için görüştüğünden? Ben bu gerçektir demedim zaten. Fenerbahçeli yöneticiler ve avukatlar tarafından söylenen siyasi baskıya dayanarak, böyle bir şey de olabilir demek istedim. Ayrıca sizin gerçekleriniz sizin içindir, benim için gerçek olmayabilir. Benim gerçeklerim de sizin için geçerli olmayabilir.
    Gerçek: Bilinçten bağımsız, somut ve nesnel olarak varolan.

Gerçek nesneldir. Herkesin kendine ait gerçekleri olamaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Gerçek: Bilinçten bağımsız, somut ve nesnel olarak varolan.

Gerçek nesneldir. Herkesin kendine ait gerçekleri olamaz.
    Gerçeğin tanımı için yazsaydım onları, sözlüğe bakmak benim için de kolay. Anlatmak istediğim, arkadaş gerçek dediği şeyleri kendisi öyle inandığı için gerçek görüyor. Gerçek dediği şeyler belki de onun inandığı kadar gerçek değil. Ben bir ihtimalden bashetmişim, arkadaş da "sizi komploya getirdiklerine o kadar inanmışsınız ki gerçekleri göremiyorsunuz" demiş. Eğer kastettiği gerçekler benim bahsettiğim ihtimalden farklı ise lafım yok. Göremediğimiz gerçekler nelermiş, yazarsa okuruz. Ama benim yazdığım durumla alakalıysa, kendisi hangi gerçeği biliyor, yine yazsın, okuyalım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Platini geldi , görüşmeler yapıldı falan ya ; işte orda bir konu geçti , kendi başkanlık adaylığı ve Türkiye'nin 2020 adaylığı ile ilgili . CAS'ta kaybedince itibar kaybedecek olması söz konusu kendisinin de . O günden beri davanın lehimize bittiğini düşünüyorum çekilmesi çok bişey ifade etmedi bana.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri