Babam 3 hafta önce Urfa'daydı. Oradaki yetkili kişiler, bu takım her türlü üst lige çıkar futbolun önemi yok demişler. Bizde play-off tan çıkarız umarım![]()
Babam 3 hafta önce Urfa'daydı. Oradaki yetkili kişiler, bu takım her türlü üst lige çıkar futbolun önemi yok demişler. Bizde play-off tan çıkarız umarım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Umarım çıkarsınız, Seçimlerden sonra çıkacağını biliyorduk zaten. Takımın başına Kemal Kılıç'ın getirilmesi, Urfa'ya normal şartlarda halı saha maçına bile gelmeyecek oyuncuların transfer edilmesi sezon sonunun habercisiydi : ) lakin dediğim gibi keşke futbolun güzelliğiyle olsaydı bu iş, siyasi çıkarlarla değil.
...
Play-oflarda Bozüyükspor'u es geçmeyin derim.Ne varki Balkes'in evinde Of'dan 5 yemesi gibi bizim açımızdan da garip bir olay gerçekleşti ki şampiyonluk şansı dahi olan bir takımda play of öncesi hoca istifa etti.Hemde alacakları bahane göstererek.Gerçekten tuhaf şeyler dönüyor.Bugün Kocaeli maçında neredeyse 90 dakika 10 kişi oynamamış olsaydık Balkesi yakalardık.Ama şans.Hocanın play of arefesinde takımı bırakması bizim adımıza çok kötü oldu.Diğer grubun konusunada yazdım.Kırmızı grubun liderinin puanı bizim grubun 3.sü ile falan denk geliyor.Bank Asya'ya çıkacak ekip bana göre kesinlikle Beyaz gruptan olacak.
Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.İzlemediğim tek takım Balkes kaldı.Biz özellikle Gürses hoca döneminde gerçekten lige göre çok üst düzey bir futbol oynuyorduk.Gördük 2 hafta önce Urfa'yı.Koskoca lider Urfa geride 6 adamı sabit bıraktı 90 dakika boyunca.Şaka olsun diye yada abartmak için demiyorum, gerçekten öyle oynadılar.Ama lider olan Urfa ve bize gelen diğer tüm takımları izledikten sonra şunu rahatlıkla söylüyorumki kesinlikle şampiyonluğu hak eden kaliteli bir futbol oynadık çok kez.Nasip.İnşallah play-oflardan yükselicez.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...