Sayfa 293 / 483 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
8,761 ile 8,790 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buradaki ve genel sitelerdeki bazı yorumlara bakıyorum da hayret ediyorum doğrusu, Dava'nın görüşmeleri bugün itibariyle 3.defa başlamış oldu.

1. görüşme haftasında, şike ve teşvik ile ilgili kanıt bulunamadı çoğu suçlama düşürüldü hakim istese davayı bile düşürürdü maçları izleme kararı aldı. Şike ile suçlanan bir kaç kişi serbest bırakıldı

2.görüşme haftasında, maçlar izlendi sahaya yansıyan herhangi bir şey olmadığı kanaatine varıldı, Savcı dava bitmesin diye bazı isimlerin davaya mudahil olmasını istedi, Hakimler kabul etti. Hafta boyunca düşen suçlamalar üzerine Örgüt ve Şike ile suçlanan bir kaç kişi serbest bırakıldı.

3.görüşme haftası, bugün başladı bana göre Savcı işi bulandırma yoluna gitmese büyük ihtimalle elde bir şey kalamayacağından davanın şike olan tarafı düşecek.

Hep söylüyorum (sözde) Adalet bekleyenlerin tek adalet beklentisi Fenerbahçe'nin her halükarda ceza alması. Savcı'nın yazdığı iddianame'ye kutsal kitap gibi tapanlar, onun orada yazdıklarını, mahkeme'de bir bir çürütüldüğünü hasır altı edenler, atılan bu suçlamalara karşı direnen ve savaşan bu camiayı görmezden gelenler...

Biz bu savaşı kazanıp haklılığımızı ortaya koyalım gerisi mühim değil, siz kendinizi rahatlatacak yöntemleri bulursunuz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet GS, FB'den teşvik aldı denmiş. Komedi filmi gibi olmaya başladı bu iş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Simdi nerede 58 degismesin diyenler. Nihat Özdemir bas bas bagiriyordu ya hani ? 58'in degistirilmesi neden TS'nin isine gelsin ki adamlari sorgulamadilar bile. En cok FB'nin isine gelir komik olmayin.

Cümle alem anladi artik sikenin yapildigini ama milyon tane yola basvurup üstünü kapatacaklar. Karar verilmeden bir kac gün önce maddeyi degistirmleri herseyi acikliyor.
    Bas bas bağırmasını bırak. 58. madde değişmesin diye oy verdi mi? vermedi mi?

58. maddede Teşvik Primi verenlerinde düşeceği vardı. Trabzonspor Teşvik vermek ile yargılanıyor. Şimdi değişti ve kurtuldular.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

3.görüşme haftası, bugün başladı bana işi bulandırma yoluna gitmese büyük ihtimalle elde bir şey kalamayacağından davanın şike olan tarafı düşecek.

demişsin

zaten aziz yıldırım kendi savunmasıyla şike tarafını çökertti

cihan öskay olayıda tam bir çaresizlik diyorum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Burada bahsi geçen mevzu "para verilen" oyuncunun görevini yerine getirememesi değil, bu para transferinin iddia edilen o ki aracılar ile sağlanması. Yani bir dolandırma sözkonusu. Paralar alınıyor ceplere indiriliyor, alınan paralardan rakiplerin bile haberi yok. İddia bu.

Şike için kim para verdiyse direk men almalı bunu tartışmak bile ayıp bence.
    Valla ben sahaya yansima nedir, ne degildir bimiyorum.

Ama tesebbus bence soyle olur.

Oyuncuya kotu oynamasi icin para teklif edilir, oyuncu bunu kabul etmez ve mac oynanmadan TFF'na sikayet eder ve bu teklifi yapan kisi(ler) hakkinda disiplin sorusturmasi baslatilir. Elde yeterli delil varsa, bu kisiler futboldan omur boyu men edilir. Mac da teklifi yapanin aleyhine hukmen maglubiyet olarak tescillenir.

Futbolcu bu teklifi geri cevirir ama bunu TFF'na bildirmezse ve bunu bir turlu ortaya cikartan delillere ulasilirsa, hem futbolcu, hem de teklifi yapan kisi futboldan omur boyu men edilir. Ayrica kulubun o macinin incelenmesi icin sorusturma yapilir (eger o tesebbus varsa, baska tesebbuslerin de olabilecegi suphesiyle), o gun macta oynayan butun futbolcular PFDK'na sevkedilir ve butun banka hesaplari ve harcamalari, mal varligi incelenir. Ailesi ve arkadaslarinin da dahil.

Bu tip bir talimatta onemli olan yapilan bir yanlisa ceza vermek degil, bir yanlisin yapilmasini onlemek olmali. Bu talimata gore bir sike teklifi alan ve bunu TFF'na bildiren futbolcuya mukafaat da yok, bildirmeyen futbolcuya ceza da yok.

Bir bakima kim ne yaparsa yapsin, bunu herkesin gozune soka soka yapmamissa ceza almasina gerek yok talimati bu. Sikeyi de onlemez, tesviki de onlemez. Sadece mevcut durumu gecistirir. Bu talimat eger ileride sikeyi/tesvigi engelleyecek sekilde olsa, en azindan gelecekte bu tip olaylarin olmasinin onune gecilebilecegi konusunda bir umidim olurdu. Tam tersine mevcut TFF gunu kurtaralim, ama ileride bir sey degismesin talimatini yayinladi. Bu kadar ay cekilen eziyetten sonra Turk futbol severleri bundan fazlasini hak ediyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PFDK'ya sevk edilen takıkm sayısı 16 oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

GS FB'den tesvik aldi iddiasiyla sevkedilmis daha dogrusu müsteki sifatiyla sevkedilmisiz tesvik teklif eden degil edilen olarak.
    Yıldırım Demirören gitsin komedi filmi yönetsin Türk Futbolu'nu yönetmekten daha başarılı olacağı kesin.Hatta Oscar bile alabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mehmet Ali Aydınlar "UEFA 58. madde değişikliğini kabul etmez. Biz 58. maddenin değişikliğini önermiştik ama UEFA kabul etmemişti. TFF'nin kararı tam bir komedi" dedi.

İlahi.

Nesil
    2007

Zaten ceza geleceğini falan düşünmüyordum beklediğim yönde bir açıklama oldu. Bu açıklamadan sonra daha da ceza gelmez yolumuza devam ederiz bu şekilde. Hayırlısı olsun ne diyelim...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Can Arat: "Dereagzi'na gitmeye korkar oldum artik

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

En sonunda gs'yi düsürcekler diye saka yapiyoduk sanirim gercek olcak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ruken başak: 3 Temmuz'da mini cooper benim garajimdaydi.. Çünkü benimdi.. Bugün de ben kullanıyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu davaya gülüyorum resmen ya

tanık ifadelerinin hepsi sanıklar lehine

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu saatten sonra kulüplere ceza geleceğini sanmıyorum. Biz elimizden alınan Şampiyonlar Ligi ile kalacağız, Trabzon da bedavadan kazandıgı ŞL tecrübesiyle kalacak. Gerçi Trabzon hala doymadı orası ayrı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Biz düşelim,diğerlerinin hepsi ligde kalsın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı arkadaşlar da sakin olsunlar. Onların 2 saattir yaşadığı duyguyu biz 10 aydır yaşıyoruz, ki kulüplerine de bişey olacağı yok, saçma sapan suçlamalar. FB'den teşvik alma şüphesi ile sevk edilmişler ki herkes bunun mümkün olamayacağını biliyor.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Galatasaraylı arkadaşlar da sakin olsunlar. Onların 2 saattir yaşadığı duyguyu biz 10 aydır yaşıyoruz, ki kulüplerine de bişey olacağı yok, saçma sapan suçlamalar. FB'den teşvik alma şüphesi ile sevk edilmişler ki herkes bunun mümkün olamayacağını biliyor.
    Bizim korkumuz yok ki sike ile ilgili zaten temmuzdan beri bir kez adimiz gecti onda da mahkeme temiz oldugumuza kanaat verdi.

Bizim üstünde durdugumuz konu sikenin serbet olmasi ve cezasiz kalmasi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sakin olmadığımız kanısına nereden varıyorsunuz ? Ben 5 dk sonra "GS ligden düşürüldü" deseler de sakin kalırım.Burası türkiye. Daha dogrusu TFF'den herşey beklenir artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bizim korkumuz yok ki sike ile ilgili zaten temmuzdan beri bir kez adimiz gecti onda da mahkeme temiz oldugumuza kanaat verdi.

Bizim üstünde durdugumuz konu sikenin serbet olmasi ve cezasiz kalmasi.
    "Şikenin serbest oldugu ve cezasız kalması" sonucunu nasıl çıkardın, nasıl bir bakış açısı çok merak ediyorum. TFF başkanı çıkıp bizzat söyledi, teşebbüs üzerine bile kesin kanıt yok diye. Sahaya yansımamış oldugu zaten ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başından beri şikenin olduğuna inanmıyorum, bugün verilen kararla da artık Fenerbahçe'nin ceza almayacağı kesinleşmiştir diye düşünüyorum.

Askerlik nedeniyle gündemi göz ucuyla takip edebiliyorum, Fenerbahçe açtığı davaları niye geri çekti bu konuda açıklama gelmedi henüz sanıyorum, bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sakin olmadığımız kanısına nereden varıyorsunuz ? Ben 5 dk sonra "GS ligden düşürüldü" deseler de sakin kalırım.Burası türkiye. Daha dogrusu TFF'den herşey beklenir artık.
    Evet zaten tüm bu 3 Temmuz süreci boyunca çok sakin kaldınız, çok ılımlı konuştunuz, hiç kimseyi suçluluğu kanıtlanmadan suçlamadınız, takdir edilesi bir sakinliğiniz var tebrik ediyoruz tüm Fenerbahçeliler olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    şu davaya gülüyorum resmen ya

tanık ifadelerinin hepsi sanıklar lehine
    Savcı yine faka bastı Adamın duruşmalara getirdiği veya iddianame'de adını geçirdiği tüm gizli/açık tanıklar söylediklerinde o kadar çelişkiye düştü ki sanık avukatları savunma yapsa, haklılıklarını bu kadar ortaya çıkaramazdı.

TFF'nin sabah yaptığı açıklama ve gelişen olaylar zerre umrumda değil, şuan geçen 2 dava gibi lehimize mükemmel süren bir dava geçiyor Cuma günü bu dava düşerse TFF'ye PFDK'ya UEFA'ya vs gerek kalmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

madde 58"de degistirildi . Sike sahaya yansımadıysa , maddeyi neden degistiriyorsunuz? Açıklayın da bilelim yani

YD kendi baskanlik yaptigi dönemin BJK'sini PFDK'ya sevk etti

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    "Şikenin serbest oldugu ve cezasız kalması" sonucunu nasıl çıkardın, nasıl bir bakış açısı çok merak ediyorum. TFF başkanı çıkıp bizzat söyledi, teşebbüs üzerine bile kesin kanıt yok diye. Sahaya yansımamış oldugu zaten ortada.
    58 niye degisti o zaman aniden?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA : Şikenin sahaya yansımasına gerek yok.

YD : Şike sahaya yansımadı rahatız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

58 niye degisti o zaman aniden?
    Yıldırım Demirören'in açıklamalarını dinler misin? dinlemediğin ortada çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"3 Temmuz anaokulu" "3 temmuz stadı" gibi yer isimleri de çıkacak yakında. Ya da her zamanki gibi T-şirt bastırın "3 temmuz" yazılı.

Bütün yaşananların koca bir balon olduguna inanmak mı daha kolay sanırım sizin için. Ben Gs ile ilgili ortaya atılan 1 milyona bile "denizli2ye verilmiş olabilir" diyorum,Siz sürüyle maçın söz konusu oldugu ortamda "Aziz Başkan ve yöneticilerimiz peygamber gibidir,tertemizdir,onlar şike yapmaz,teşvik vermez,teşebbüs etmez" diyorsunuz.helal size

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarı: http://www.58incimaddedegismesin.com/

Stadında 58. madde değişmesin diye pankart açan tek takım: Fenerbahçe

58. madde değişmemesi için oy kullanan takımlardan biri: Fenerbahçe

58. maddenin değiştirilmesi en çok kimin işine gelir? : Trabzonspor (58. madde değişmeden önce Teşvik veren küme düşüyordu fakat o kalktı) (Trabzonspor teşvik ile yargılanıyor)

Arka sayfada yazdım anlamayanlar için tekrar yazayım.

Mesaj Yetkileri