Buradaki ve genel sitelerdeki bazı yorumlara bakıyorum da hayret ediyorum doğrusu, Dava'nın görüşmeleri bugün itibariyle 3.defa başlamış oldu.
1. görüşme haftasında, şike ve teşvik ile ilgili kanıt bulunamadı çoğu suçlama düşürüldü hakim istese davayı bile düşürürdü maçları izleme kararı aldı. Şike ile suçlanan bir kaç kişi serbest bırakıldı
2.görüşme haftasında, maçlar izlendi sahaya yansıyan herhangi bir şey olmadığı kanaatine varıldı, Savcı dava bitmesin diye bazı isimlerin davaya mudahil olmasını istedi, Hakimler kabul etti. Hafta boyunca düşen suçlamalar üzerine Örgüt ve Şike ile suçlanan bir kaç kişi serbest bırakıldı.
3.görüşme haftası, bugün başladı bana göre Savcı işi bulandırma yoluna gitmese büyük ihtimalle elde bir şey kalamayacağından davanın şike olan tarafı düşecek.
Hep söylüyorum (sözde) Adalet bekleyenlerin tek adalet beklentisi Fenerbahçe'nin her halükarda ceza alması. Savcı'nın yazdığı iddianame'ye kutsal kitap gibi tapanlar, onun orada yazdıklarını, mahkeme'de bir bir çürütüldüğünü hasır altı edenler, atılan bu suçlamalara karşı direnen ve savaşan bu camiayı görmezden gelenler...
Biz bu savaşı kazanıp haklılığımızı ortaya koyalım gerisi mühim değil, siz kendinizi rahatlatacak yöntemleri bulursunuz : )