1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    "3 Temmuz anaokulu" "3 temmuz stadı" gibi yer isimleri de çıkacak yakında. Ya da her zamanki gibi T-şirt bastırın "3 temmuz" yazılı.

Bütün yaşananların koca bir balon olduguna inanmak mı daha kolay sanırım sizin için. Ben Gs ile ilgili ortaya atılan 1 milyona bile "denizli2ye verilmiş olabilir" diyorum,Siz sürüyle maçın söz konusu oldugu ortamda "Aziz Başkan ve yöneticilerimiz peygamber gibidir,tertemizdir,onlar şike yapmaz,teşvik vermez,teşebbüs etmez" diyorsunuz.helal size
    Diyorum ya, sen Karabük yardımcısı diye başka birisini dinle ve konuşmadan şike anlaşması sonucunu çıkar.

Bunu yapabilen birisi her konuşmadan her sonucu çıkarabilir, bu savcıya mı güvenelim, her dediği doğrudur diye ona mı inanalım?

Biz sahada gösterilen mücadeleyi gördük, bir iddiası olmamasına rağmen rakip kalecinin gol atmak için Fenerbahçe ceza sahasına geldiğini gördük kornerde, onlar kimileri tarafından görülmez, gündeme getirilmez, sadece Fenerbahçe olur.

Davayı takip edin biraz, savcının iddialarına verilen yanıtları görün.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Diyorum ya, sen Karabük yardımcısı diye başka birisini dinle ve konuşmadan şike anlaşması sonucunu çıkar.

Bunu yapabilen birisi her konuşmadan her sonucu çıkarabilir, bu savcıya mı güvenelim, her dediği doğrudur diye ona mı inanalım?

Biz sahada gösterilen mücadeleyi gördük, bir iddiası olmamasına rağmen rakip kalecinin gol atmak için Fenerbahçe ceza sahasına geldiğini gördük kornerde, onlar kimileri tarafından görülmez, gündeme getirilmez, sadece Fenerbahçe olur.

Davayı takip edin biraz, savcının iddialarına verilen yanıtları görün.

trabzonspor için oyunuyoruz diyenleri gördük

Mesaj Yetkileri