Sayfa 297 / 483 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
8,881 ile 8,910 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Cihan beye deli diyebiliyor taraftarlariniz bende o bahsetigim 2 baskanada istedigimi derim Orhan Sam sagbekmiydi 3.5 milyon etmez.
    Orhan Şam sağ bek, sağ kanat, ve stoper oynayabiliyor. Onun 3.5 milyon etmemesi göreceli bir bakış da 105 yıllık bir kulupun şike yaptığı anlamına mı gelir

Transfer yapmayı becerememek kuluplerin genel sorunu Alanzinho'ya 5 milyon euro'ya yakın para verdiler mesela, oluyor böyle şeyler. Şike ile aynı konuda yer alması sadece elmalarla muzların karıştırılması olur, o derece.

Nesil
    2006

[B][COLOR="RoyalBlue"]

Aziz Yildirim nedenmi versin o parayi ? Cevabi butun bu konunun icinde gizli. Daha ilk gunden beri sahiplendiginiz adam, okadar Fenerbahceyi geri atmasina ragmen bugune getirdigi icin neredeyse baba diyecek bazilari . Bende o olsam kendi cebimden oderdim.
    Valla kulüpden para çıkmadıysa bir insan sırf tuttuğu takım kazansın diye, bizim belki ömrümüzde göremediğimiz kadar büyük para harcayacak. Şahsen dünyada kimse bunu yapmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bos laf olabilir, ama sende ozaman Kenan ve Mecnunun bos laf oldugunu bileceksin

Emenike haric aldiginiz hangi futbolcu suan verdiginiz paranin hakkini veriyor.
    Orhan Sam, Sezer Ozturk ?
    Dün yazdım. Tekrar yazayım.

İşte Yıldırım'ın sözleri: "Niang sakatlandı bir şey yok dediler. 3 hafta oynayamadı. Emenike'ye biz dedik(!) “Fenerbahçe maçında oynama diye...” Böyle bir şey olabilir mi?.. Yobo kiralık pozisyonda gözüküyor. Onun yerine Emenike'yi aldık, Yobo'yu da alacağız. Olmazda daha iyisini aldık. Selçuk'la ilgilendik. Devre arasında mukavele yapalım dediler. Kabul etmedik. Trabzonlular bilsin. Sezon sonu konuştuk, Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a... Emenike'yle Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde duyum aldık."
    Bunu bile düşünen adam daha ne yapsın? Sırf laf gelmesin diye şampiyonluk yarışında olduğumuz takımın oyuncusunu almak istemedik diyor. İstese Aziz Yıldırım sözleşme bitimini beklemez devre arasında bonservisini verir alırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Önemli Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün açıkladığı kararlar, kamuoyu vicdanında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.

TFF bu tutumuyla Türk futbolunu telafisi mümkün olmayan bir çıkmaza götürmektedir.

Başından itibaren Galatasaray’ı şike çamuruna bulaştırma çabası ve “bu sürece Galatasaray’ı da dahil edebilirsek işin içinden daha kolay çıkarız” zihniyeti bugün somut biçimde ortaya çıkmıştır.

Bu durum açıkça göstermektedir ki, TFF yönetimi artık Türk Futbolunu temsil eden, haklarını savunan, futbolumuzu ileriye götürmeye çalışan bir organ olma niteliğini kaybetmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü bu nedenlerle TFF yönetiminin Türk futboluna daha fazla zarar vermeden derhal istifa etmesinin zorunlu olduğuna inanmaktadır.

27 Ocak tarihli TFF Genel Kurulunda büyük bir çoğunlukla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması etik kuralların ne denli benimsendiğinin açık bir göstergesi olup, en üst organı olan Genel Kurul kararının aksine hareket etmekle TFF yönetimi daha da ağır maddi ve manevi sorumluluklar almış ve ülke futbolu adına çok büyük riskler altına sokulmuştur.

Tekrar belirtmekte yarar görmekteyiz : Galatasaray Spor Kulübü olarak bugüne kadar hiç bir kulübün, hiç bir şahsın cezalandırılması ya da verilecek cezanın şu ya da bu şekilde olması yönünde ne açık, ne de kapalı kapılar ardında bir talebimiz olmamıştır. Arkasında durduğumuz ve taviz vermeyeceğimiz tek ilke, sürecin adil, hukuka uygun ve inandırıcı biçimde yönetilmesi, futbolumuz adına kamu vicdanının tatmin olacağı kararların alınması yönünde olmuştur. Ancak bugüne kadar sabır ve iyi niyetle izlediğimiz süreçte gelinen nokta ne yazık ki, gerçeklerin “halı altına süpürülmesinden” başka bir sonuç doğurmamıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak tüm camiamızın ilk günden itibaren sürdürdüğü soğukkanlı duruşundan taviz vermeyeceğine, herhangi bir provokasyona alet olmayacağına inancımız tamdır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Herseyi gectim biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu 58.maddenin degismesinin.

Madem ortada sike tesebbüs yok ya da sahaya yansimadi neden 58 degisti ? Degistirmeselerdi kalsaydi madem hic bu kulüp degismesini istemiyor FB de dahil. Ya da cezalari 58'e göre verirsin bu sene, seneye ne yapacaksan yap oyun oynanirken kural degisikligi Türk Futbolunun ne kadar temiz ve nasil tipler tarafindan yönetildiginin göstergesi
    Yeterince açık değil mi neden değiştirildiği sence ? Bazı takımların rapor sonucunda şike yaptıkları ayyuka çıkınca apar topar bir kararla sahaya yansıma yansımama muhabbetini getirdiler ve "Biz sahaya yansıdığına inanmıyoruz" diyerek o takımları bu işten kurtardılar.

Ben sana şimdiden söyleyeyim, puan kesme cezasına da bir kılıf uydurarak uygulamazlar. Hoş uygulasalar bile 12 puancık. Fenerbahçe gibi bir takım için 12 puan çok rahat bir şekilde telafi edilebilir. Ceza bile sayılmaz, aksine ödül olabilir 12 puan sezon geneline bakıldığında çok az kalıyor. Operasyon başarı ile tamamlandı !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

''Emenike'yle Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde duyum aldık."

Buda zaten Şekip Mosturoğlu'nun,Tahir Kum'u arayıp yaptırdığı haberden dolayı ortaya çıkmış birşey

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Yeterince açık değil mi neden değiştirildiği sence ? Bazı takımların rapor sonucunda şike yaptıkları ayyuka çıkınca apar topar bir kararla sahaya yansıma yansımama muhabbetini getirdiler ve "Biz sahaya yansıdığına inanmıyoruz" diyerek o takımları bu işten kurtardılar.

Ben sana şimdiden söyleyeyim, puan kesme cezasına da bir kılıf uydurarak uygulamazlar. Hoş uygulasalar bile 12 puancık. Fenerbahçe gibi bir takım için 12 puan çok rahat bir şekilde telafi edilebilir. Ceza bile sayılmaz, aksine ödül olabilir 12 puan sezon geneline bakıldığında çok az kalıyor. Operasyon başarı ile tamamlandı !
    Doğru söze ne denir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dün gece Mehmet Baransu'nun yazdıklarına bakmıştım twitterdan. Adam haklı çıktı. Baransu kimdir necidir fazla bilmiyorum. Önceden ne demiş ne dememiş bilmiyorum ama sadece dünküler gözüme çarptı ve doğru çıktı. Tüm takımlar PFDK'ya sevk edilecek ve 58. madde değiştirilecek yazmıştı. Demekki bu adamın ciddi bağlantıları var.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dün gece Mehmet Baransu'nun yazdıklarına bakmıştım twitterdan. Adam haklı çıktı. Baransu kimdir necidir fazla bilmiyorum. Önceden ne demiş ne dememiş bilmiyorum ama sadece dünküler gözüme çarptı ve doğru çıktı. Tüm takımlar PFDK'ya sevk edilecek ve 58. madde değiştirilecek yazmıştı. Demekki bu adamın ciddi bağlantıları var.

Benim de aklıma geldi bugün bu.Adamın dedikleri bir bir çıktı gerçekten.İşine gelmeyenler sallıyor adama ama adam diğerleri gibi bir şey bilmeden konuşmuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

O adam malum siyasi operasyonlarda bile kimin göz altına alınacağını 1 gün önceden söyleyen adam yani tamamıyle siyasi bir kişi. Bu davayla uğraşması da zaten siyasi bir dava olduğunun kanıtı.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Orhan Şam sağ bek, sağ kanat, ve stoper oynayabiliyor. Onun 3.5 milyon etmemesi göreceli bir bakış da 105 yıllık bir kulupun şike yaptığı anlamına mı gelir

Transfer yapmayı becerememek kuluplerin genel sorunu Alanzinho'ya 5 milyon euro'ya yakın para verdiler mesela, oluyor böyle şeyler. Şike ile aynı konuda yer alması sadece elmalarla muzların karıştırılması olur, o derece.
    Sike yapildigi anlamina gelse bile bisey farketmiyor

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Valla kulüpden para çıkmadıysa bir insan sırf tuttuğu takım kazansın diye, bizim belki ömrümüzde göremediğimiz kadar büyük para harcayacak. Şahsen dünyada kimse bunu yapmaz...
    Senin bi lafina 25-30 milyon insan emir almiscazina haraket etse sende yaparsin bende yaparim sirf o ordu arkamda dursun diye.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Dün yazdım. Tekrar yazayım. Çünkü 1 defa yazınca anlamıyorsunuz.

Bunu bile düşünen adam daha ne yapsın? Sırf laf gelmesin diye şampiyonluk yarışında olduğumuz takımın oyuncusunu almak istemedik diyor. İstese Aziz Yıldırım sözleşme bitimini beklemez devre arasında bonservisini verir alırdı.
    Eksik olmasin cok dusunceli baskaniniz varmis. Sen bir defa yazinca kimse anlamaz, hatta yazilarini mumkun oldugunca okumamaya calisiyorum cunki yazma seklin bozuk.

Belliki kimse kimseyi anlamicak bu surec bitene kadar tabi biterse Sagolsun TFF'mizde guzel guzel herkesi birbirine dusuruyor. Fenerbahce Cas'a gidiyordu, diger takimla Uefaya gidiyor. Adalet aradigimiz yer Turkiye olmasi gerekirken dustugumuz duruma guluyorum.

Fenerbahceli arkadaslar sizlerle ugrasamiyorum Sayi ustunlugu fazla, bugunluk iyi forumlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    O adam malum siyasi operasyonlarda bile kimin göz altına alınacağını 1 gün önceden söyleyen adam yani tamamıyle siyasi bir kişi. Bu davayla uğraşması da zaten siyasi bir dava olduğunun kanıtı.
    Baransu siyasi bir kisilik tamam da bu davayla ilgilenmesi siyasi dava oldugunu nasil kanittlar.cok sacma degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Abi birkaç ay önce de siyasi dava diyordun hala öyle.Siyaset yüzünden mi puanlar silinecek ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu
    bir sonraki seçimde kesinlikle adayım. Bu pisliklerle mücadele anca böyle edilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Emin ol Aziz Yıldırım başkan olmazsa Şahenk'i duyduğunda tutuşmuştur.Evet Aygün aylar öncesinde de aynısı söylüyordum şimdi de aynısı söyliyorum çünkü aynı soruşturma. Tek fark o zamanlar herkes çok emindi Emenike'nin para sayarken video görüntüleri olduğundan,arabalarla para taşındığından. Ama hepsi çürüdü dava devam ediyor.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hukukta esas suçlayan tarafın ispat etmesidir

-Yani Aziz Yıldırım saçma konuşuyor diye düşünebilirsiniz ya da herhangi başka biri ama mecburiyet o savcı, o mahkeme suçu ispatlamak zorunda.Yoksa ceza,yaptırım olmaz. Bu yüzden ithamlardan gidilmeli.Mesela,

-Hani nerede şike yapan futbolcular?Kaç futbolcu yargılanıyor? En uzun süre hapiste kalan futbolcu Korcan haftalardır sahada.

-Hani nerede şike parası? Kişisel hesaplar ya da kulüp hesaplarında bir anormallik bulunamadı.

-Hani nerede itiraf? İbrahim Akın'ın var bir tek o da zaten baskı altında ifade verdim diyerek değiştirdi. Hukuk burada da İbrahim Akın'ın yanında.

-Hani nerede ispat edilmiş şike. Hani nerede arkadaş? Kimse bizim puanımızı silmeye falan kalkmasın,yukarıda yazdıklarımı ispat etsinler,suçlu bulsunlar ondan sonra yaptırımın en sertini uygulasınlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yaşanan geLişmeLerden sonra varıLan nokta konusunda gram anLadığım bir nokta varsa ne oLayım. Bu nedir yahu. Resmen Türk futboLunu bitirdiLer. YıLdırım Demirören Beşiktaşı mahvetti, yetmedi Türk futboLunu da bitirdi. HeLaL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Başından itibaren Galatasaray’ı şike çamuruna bulaştırma çabası ve “bu sürece Galatasaray’ı da dahil edebilirsek işin içinden daha kolay çıkarız” zihniyeti bugün somut biçimde ortaya çıkmıştır.

yeterlidir bu oyunlariniza galatasarayi bulastirmayin

Galatasaray: "Büyük oy çoğunluğuyla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması çok büyük risktir."

Galatasaray: Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.

dogru soze ne hacet resmen turk futbolu ile oynuyorlar iyiki galatasarayliyim 3 temmuzdan beri dik duruyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

galatasarayın neden pfdk'ya sevk edildiği açıklandımı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

58.Maddeyi istemeyip de TFF'yi istifaya çağıran tek takımız.Sanırım diğerlerinin işine geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"3 Temmuz’dan bu yana Türk futbolunun kaderini büyük ölçüde etkileyecek bir süreçten ve sınavdan geçiyoruz.

Bursaspor Kulübü olarak Türk futbolunun geleceğinin dizayn edileceği bu süreçte üstlendiğimiz tek rol vardır, o da 16 Mayıs 2010 tarihinde elde ettiğimiz tertemiz şampiyonluk ve gerçekleştirdiğimiz Anadolu devrimidir.

Bunun dışında, şike soruşturması da dahil olmak üzere bir başka şaibeli olayla ilgili ismimiz bile geçmemektedir.

Büyük Bursaspor taraftarıyla birlikte yönetimimiz, futbolcularımız ve teknik adamlarımızın içi son derece rahattır.

Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından, haklarında bir çok iddia ve belge bulunan kulüplerle birlikte, sürecin mağdur tarafı olduğumuz halde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş olmamızı makul görmemiz kesinlikle mümkün değildir.

Bursaspor Kulübü, bu süreçte bazı kulüplere isnat edilen suçlar nedeniyle zarar görmüşken, sportif başarımız, belki de şampiyonluğumuz elimizden alınmışken ve adaletin tecelli etmesini beklerken yaşanan bu gelişmeyi dikkatle takip etmekteyiz.

PFDK aşamasından sonra verilecek kararın ardından, eğer adaletin tam olarak gerçekleşmediğine dair en ufak bir şüpheye sahip olursak ve bu gelişmeler doğrultusunda UEFA’dan gelebilecek bir yaptırım nedeniyle kulübümüzün zarar görmesi durumunda tazmin hakkımızın tarafımızdan saklı tutulduğunun bilinmesini isteriz.

Bu arada son genel kurul toplantısında oy kullanmayarak ve hatta genel kurul salonuna dahi girmeyen tek kulüp olarak, baştan beri muhafaza ettiğimiz dik duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi de bir kez daha kamuoyuyla paylaşırız."

Saygılarımızla…

Bursaspor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Belkide sampiyonluklarimi alinmis ellerinden

Alinma darilma yok, cidden artik duruma guluyorum

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    galatasarayın neden pfdk'ya sevk edildiği açıklandımı
    Trabzonspor'un bize teşvik teklif etmesinden dolayı sevk oldu deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    58.Maddeyi istemeyip de TFF'yi istifaya çağıran tek takımız.Sanırım diğerlerinin işine geldi
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27574

Tabii canım doğru birtek siz istemiyordunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

yeterlidir bu oyunlariniza galatasarayi bulastirmayin

Galatasaray: "Büyük oy çoğunluğuyla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması çok büyük risktir."

Galatasaray: Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.

dogru soze ne hacet resmen turk futbolu ile oynuyorlar iyiki galatasarayliyim 3 temmuzdan beri dik duruyoruz.
    Adaletin bekçileri. Merakla bekliyorduk düşüncelerini. Gecikmemişler açıklama için.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe'nin mali olarak hiçbir usulsüzlük yapmadığı bilirkişi tarafından kanıtlandı. Şikeyi öpücükle mi yaptık?
    bu adamlar hint fakiri zaten şike yapmaları için kulübün parasına ihtiyaçları var hiç karaparaları veya direk kendi hesaplarında vs. para yok

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

öyle diyorsunuz ama şike paraları savcıya göre hep fenerbahçe kulübünden çıkmış tamer yelkovan ondan içerde

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Quote Originally Posted by Bekq View Post
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27574

Tabii canım doğru birtek siz istemiyordunuz
    Senin okuman yok mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu adamlar hint fakiri zaten şike yapmaları için kulübün parasına ihtiyaçları var hiç karaparaları veya direk kendi hesaplarında vs. para yok
    Aziz Yıldırım'ın ben kulübe para hibe ettiğini falan hatırlamıyorum. Ama Fenerbahçe'nin marka değerini arttırdı ve hep para kazandırdı kulübe. Başkanlık dönemi boyunca en ufak teşvike bile bulaşmamış adam bir anda son sene şike yapıyor. Hemde kendi cebinden.

Lig 2.'si TS'yi yendik, BJK'yi yendik, GS'yi yendik. Ama gittik lig 15.'si Sivasspor karşısında şike yaptık. Lig 15.'si yahu. Bizim Niang - Dia - Stoch - Alex'in aldığı paralar ile kurulur o takım(Sivas'ı küçümsemek için söylemiyorum).

Muhteşem geri dönüşler yaşadık. Yeri geldi son anda bulduk golleri. Ama inanılmaz bir seri yaptık. 18'de 17'yi Türkiye'nin kaldıramayacağı belliydi. Sonra gittik 1 sene sonra aynı takımları yine yendik. Yine BJK - TS - GS'yi yendik. Hemde geçen seneki kadromuzdan eksiklerle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Senin okuman yok mu ?
    Artniyet aramaya başladım artık. Zira bizden çok yazıyorlar adaletin bekçileri. Yanlış görmüşüm.

Mesaj Yetkileri