Pişe, pişe usta olacaksın, demişler. Bazen çok büyük acılar ile tecrübe edineceksin bazen de... Allah Allah ne diyorum ben ya.![]()
Pişe, pişe usta olacaksın, demişler. Bazen çok büyük acılar ile tecrübe edineceksin bazen de... Allah Allah ne diyorum ben ya.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
...
Premier Lig'de 10.Hafta
Everton bugün çok sağlam futbol oynadı. Onlara karşı koymakta zorlandık ve üstünlüğü de kaybedince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Lig uzun ve biz üst sıralardayız buralardan kopmamamız gerek.
...
Premier Lig'de 11.Hafta
Kırmızı Şeytanlardan 1 Puanı almayı başarıyoruz, Patrona ufakta olsa bir darbe vurduk : )
...
Premier Lig'de 12.Hafta
Hiç ummadığımız bir mağlubiyet oldu, son haftalarda yorgunluktan kaynaklanan bir performans düşmesi yaşıyoruz oyuncularımızı kademeli olarak dinlendirme yoluna giderek bu sorunu aşmamız gerekecek.
...
Premier Lig'de 13.Hafta
Maçın hemen başında yediğimiz golle yenik duruma düşsek de hemen cevap verdik ve oyunda dengeyi tekrar sağladık rakibin 10 kişi kalması avantajımıza işledi oyuna hakim olduk ve kazanmak için bastırdık ama olmadı kazanamadık. Hafta içinde lig kupası maçı var tamamen yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada olacaz.
...
Premier Lig'de 14.Hafta
Bana göre şampiyonluk adına ligin en büyük favorisi. Genç ve dinamik kadrosuyla ligin tozunu kaldırabilir. Bu deplasmanda tutunmak çok zordu ve biz de kolay olanı yaptık tutunamadık : )
...