1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mahkeme kararini verdi hic mi takip etmiyosunuz GS ile ilgili hic bir suc kaniti yoktur diye.
    Şu mesaja iyi bakın. Daha duruşması yapılmayan mahkeme kararını vermiş. Çok şey anlatıyor bu mesaj.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şu mesaja iyi bakın. Daha duruşması yapılmayan mahkeme kararını vermiş. Çok şey anlatıyor bu mesaj.
    Mahkeme veya savci her ne ise iste benim siz kadar hukuki bilgim yok. Eger suc olsaydi zaten su güne kadar dava acilirdi? Hani nerde ? Yok o zaman konusmanin mantigi yok siz CAS davanizin pesinii birakmayin. 58'e de mantikli bi cevap verin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mahkeme veya savci her ne ise iste benim siz kadar hukuki bilgim yok. Eger suc olsaydi zaten su güne kadar dava acilirdi? Hani nerde ? Yok o zaman konusmanin mantigi yok siz CAS davanizin pesinii birakmayin. 58'e de mantikli bi cevap verin.
    Kardeşim anlamak istemiyorsun heralde. 58'e bizim vericek bi şeyimiz yok aynı pfdkya sizde sevk edildiniz sizinde cevap vermeniz gerekiyor. Merak etme o 1 milyon Fenerbahçe'de kayıp çıksaydı 10 ay konuşulurdu ama galatasarayda olunca ört bas ediliyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kardeşim anlamak istemiyorsun heralde. 58'e bizim vericek bi şeyimiz yok aynı pfdkya sizde sevk edildiniz sizinde cevap vermeniz gerekiyor. Merak etme o 1 milyon Fenerbahçe'de kayıp çıksaydı 10 ay konuşulurdu ama galatasarayda olunca ört bas ediliyor.
    PFDK'ya sevk edilmemizin nedeni UEFA'dan gelecek herhangi cezada kimseyi avrupaya göndermemek bak GS'nin de adi geciyor mantigi. Zaten biz müsteki olarak yani tesvik veren degil teklif edilen takim olarak sevk edildik. Ne yazik ki Denizli planlariniz suya düstü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dava açıldı zaten. Teşekkür ediyorum sana.

Her şeyin mantıklı cevabını verdik. Çok merak ediyorsan Çarşamba saat 2'de televizyon başına geç.

Mesaj Yetkileri