Sayfa 300 / 483 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
8,971 ile 9,000 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne olmuş yine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    telegol bomba başladı sıralamışlar yanyanaaakta açtılar programı

yalnız disiplin talimatındaki değişiklikler süper olmuş. seneye şike yapmak lazım.Önce soruşturma yeriz, sonra kulüp yöneticileri değil diğer personel yapmış deriz,sahaya yansımadı deriz. Kulüp ceza almaz.Ceza alan personelin cezası da 5 yıl ertelenir,unutulur gider. iyi işmiş valla
    Öyle olmaz o.

Önce rakiplerini bir bir yenersin her yendiğin rakip diğerlerini şikeyle yendiğini iddia eder.Ayrıca o rakipler senle oynarken bir yerlerini yırtar son saniyelerde kalecileri çıkarken 2 hafta sonra tatildeymiş gibi temizliğin,dostluğun,pozitif futbolun ön planda olduğu maçlar oynar.

Sonra saçmalıklarla dolu birden fazla kişinin karıştırıldığı,biletlerin,formaların para sanıldığı,bilyoner kapatma gibi saçma sapan çıkarımların olduğu,futbolcusuz,hakemsiz onlarca maçta şike olduğu iddia edildiği sonra içeride rakip yöneticilerin bile kalmadığı bir iddianameyle tutuklu yargılanırsın.

Sonra özel yetkili mahkeme gibi sadece belli amaçlar için kurulan, sadece tutuklu yargılamanın yargılama sayıldığı operasyon mahkemelerinde daha hakkında hüküm olmadan yargılanırken neredeyse cezanı çekersin .

Ondan sonra aynı iddianamede başka takımlar oynamaya devam ederken Avrupa'dan men edilirsin.

Onun da sonrasında yasalar normal olması gereken hallere çekilir ama kişiye özel yasa denir. Sonra bir bakarsın bu yasadan tek yararlanmayan kişi yasanın özel olarak çıktığı kişi olur.

Ondan sonra yönetimin 58.madde değişsin istiyor derler aynı yasadaki gibi durum sadece Fenerbahçe'ye özel olur.Bir bakarsın yemezsin bu durumları herkes Fenerbahçe istiyor derken yine yanıltırsın insanları,gerekirse düşürün beni dersin.

Tüm bunlar olurken rakipler olaya anca alıntıdaki gibi basit yaklaşır, bu insanların hapislerde acı çektiği dönemde aklınca dalga geçer, empati yapmaz, mağduriyetinden fırsatçılık yapar, adaletin bekçisi kesilir, hatta seni de ikna etmeye çalışır.

Gerçek şike süreci böyle olur.

.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar Telegol muhabbetini Telegol konusundan devam ettirin lütfen.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyle olmaz o.

Önce rakiplerini bir bir yenersin her yendiğin rakip diğerlerini şikeyle yendiğini iddia eder.Ayrıca o rakipler senle oynarken bir yerlerini yırtar son saniyelerde kalecileri çıkarken 2 hafta sonra tatildeymiş gibi temizliğin,dostluğun,pozitif futbolun ön planda olduğu maçlar oynar.

Sonra saçmalıklarla dolu birden fazla kişinin karıştırıldığı,biletlerin,formaların para sanıldığı,bilyoner kapatma gibi saçma sapan çıkarımların olduğu,futbolcusuz,hakemsiz onlarca maçta şike olduğu iddia edildiği sonra içeride rakip yöneticilerin bile kalmadığı bir iddianameyle tutuklu yargılanırsın.

Sonra özel yetkili mahkeme gibi sadece belli amaçlar için kurulan, sadece tutuklu yargılamanın yargılama sayıldığı operasyon mahkemelerinde daha hakkında hüküm olmadan yargılanırken neredeyse cezanı çekersin .

Ondan sonra aynı iddianamede başka takımlar oynamaya devam ederken Avrupa'dan men edilirsin.

Onun da sonrasında yasalar normal olması gereken hallere çekilir ama kişiye özel yasa denir. Sonra bir bakarsın bu yasadan tek yararlanmayan kişi yasanın özel olarak çıktığı kişi olur.

Ondan sonra yönetimin 58.madde değişsin istiyor derler aynı yasadaki gibi durum sadece Fenerbahçe'ye özel olur.Bir bakarsın yemezsin bu durumları herkes Fenerbahçe istiyor derken yine yanıltırsın insanları,gerekirse düşürün beni dersin.

Tüm bunlar olurken rakipler olaya anca alıntıdaki gibi basit yaklaşır, bu insanların hapislerde acı çektiği dönemde aklınca dalga geçer, empati yapmaz, mağduriyetinden fırsatçılık yapar, adaletin bekçisi kesilir, hatta seni de ikna etmeye çalışır.

Gerçek şike süreci böyle olur.

.

Evet peki tamam öyledir...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

@MeMO bir de şu soruyu cevaplarmısın?

Madem tüm bunlar koca bir balonda Kulüplerin PFDK'ya sevk edilmesinden hemen önce neden 58. madde değiştirildi ve 105. madde eklendi?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Madem tüm bunlar koca bir balonda Kulüplerin PFDK'ya sevk edilmesinden hemen önce neden 58. madde değiştirildi ve 105. madde eklendi?
    Bunu diyince herkes ölü taklidi yapiyor ? Hala cevap veren cikamadi. Neymis Demirören'e soracakmisiz? Neymis ilgili maddeler cok agirmis. Madem agir avrupa seviyesine cekersin cezasiz birakmazsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bunu diyince herkes ölü taklidi yapiyor ? Hala cevap veren cikamadi. Neymis Demirören'e soracakmisiz? Neymis ilgili maddeler cok agirmis. Madem agir avrupa seviyesine cekersin cezasiz birakmazsin.
    Ben mi TFF başkanıyım ? Bana mı sorucaksın. Tabi ki Demirören'e sorucaksın. Biz mi değiştirdik sanki.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mehmet Baransu

Yarım saat içinde Telegole telefonla bağlanacağım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Her konuda fikrinizi yazıyorsunuzya,bund da fikrinizi yazın istedim sadece

401 sayfalık iddaaname koca bir balon Polis,savcı,hakim işi gücü bıraktı FB'yi bitirme organizasyonuna katıldı.Anlaşılmasın diye yanındabir sürü takımı da takibe aldılar.Sonra bir sürü insan içeri girdi.Ama işin özünde ortada ne şike ne tevik ne teşebbüs vardı. Fakat her ne hikmetse pfdk'ya 16 kulüp sevk edilmeden önce tff aylar önce genelkurulca reddedilen disiplin talimatı değişikliklerini 1 gecede yapıverdi İlahikomedyaaaaa....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam halbuki mantiga oturan bir soru soruyorsun memonun tabiriyle.buyursun versin cevabini da susalim.

Sonuc:YIldirim demiroren gorevini yapiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cevabı vericek olan biz değiliz bizde 58. Maddenin değişmesine karşıydık. Gidip değişmesini isteyenlere sorun bunları.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayır tahrik falan da etmiyorum.saldırmıyorum da. sadece arkaşların bu konuda yorumlarını merak ediyorum.

neden yapılmış olabilir bu değişiklikler ve eklemeler?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Haydaaaaa.... Y.D. açıklamaları Telegol'de dinledim şimdi tekrar.

Basın soruyor; "UEFA ile görüşmüşsünüzdür mutlaka değil mi bu talimatname değişikliği ile ilgili ?"

Y.D "Yok biz avrupanın bilmem kaçıncı futbol sanayisi olan Türk futboluna ve türk halkına güvenerek 58'i değiştirdik"

Hadi geçmiş olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süreçte sadece Fenerbahçe yok. Yıldırım Demirören'in bir dönem başkanlık yaptığı Beşiktaş'ta var. Sevk edilen kulüpler arasında GS'de var. Sen söyle o zaman neden değiştirildiğini. Çok biliyorsunuzya Av. nannar bey.

Bugün TFF'yi istifaya çağıranlar TFF istifa ettiği zaman;"Fener'i küme düşürmeye güçleri yetmedi" diyerek yeni bir kamuoyu oluştururlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine kelime oyunu.

Ben takımın suçsuzluğuna inanıyorum,bilmiyorum. Dediğin doğru olabilir TFF kurtarmak için böyle bir şey yapmış olabilir.

Amacını da pek anlamış değilim,zaten çok farklı yerlere takılacağını da biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayatım boyunca Telegol gibi programları izlemedim. İzleyenlerde belli oluyor. Ama kendi takımlarıyla ilgili 1 program kötü konuşuldu diye yerden yere vurdukları adamları 1 ay sonra tekrar destekliyorlar. İlginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hemen söyleyeyim. Bu şike süreci sizin dediğiniz gibi koca bir balon.Ama o balonun içinde belki basındaki kadar büyük gaz olmasa da mutlaka gaz var. TFF'de bu değişiklikler ile balonun gazını aldı ve rahat rahat uçuracak artık havaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben oraya ne yazmışım sen "koca bir balon" diyorsun. Hiç ezberden konuşmadığın oluyor mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Şike yapmayı bırakın en ufak TEŞVİK GÖRÜŞMESİ bile yapan küme düşsün. Benim istediğim bu. Ben başkanıma güveniyorum. Bu oyunların hepsi siyasi. Allah bu komployu kuranlara evlat acısı yaşatsın.

işte ben de onu diyorum sabahtan beri. madem siyasi de ne diye bu değişiklikleri yaptılar pfdk'ya sevk öncesinde ?

Balonu uçuracagız yakında ama gazının alınması lazımdı. İşte onu da Y.D. yapıyor görevlendirildiği üzere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakkinizda sayfalarca tapeler iddianameler sen neyin kafasini yasiyorsun? Gs ile ilgili bisey bulabilirseniz acsinlar dava da görelim. Eger varsa da biz de cezamizi cekelim.
    Kayıp 1 milyon davası

İşleyiş süreci:

İlk gün medyada yer aldı.
    2. gün medyada yer aldı.
    3. gün köşe yazarları kirli oyunlara alet ediliyoruz dedi
    4. gün ...
    aylar sonra
    Adnan Polat hakkında 7 yıl hapis istendi yazıldı
    Adnan Polat gazete küpürü ile savunma verdi
    GS taraftarı Adnan Polat ile bir alakalarının olmadığı ve yapmışsa bile GS'yi ilgilendirmediğini konuşmaya başladı.

Sonra?

Medyada yer almıyor. Hala ne olduğunu bilmiyoruz tam anlamıyla.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Şike yapmayı bırakın en ufak TEŞVİK GÖRÜŞMESİ bile yapan küme düşsün. Benim istediğim bu. Ben başkanıma güveniyorum. Bu oyunların hepsi siyasi. Allah bu komployu kuranlara evlat acısı yaşatsın.
    Eger yönetiminizin baskaninizin da yüregi varsa 58'i degistirtmezlerdi hani hep aciklama yapiyolardi ya degismesin 1 puanimiz bile silinse biz düsmek isteriz diye. Hic aciklama yok YD'nin konusmalarini cok güzel sitenizde yayinliyorsunuz. Ayrica olayin icinde nasil pislikler döndügünu CAS davasinin cekilip hemen ardindan etik kurulunun raporu teslim etmesi acikca gösteriyor.

Ama hep suclu GS cikip bir kisi CAS davamiz vardi namustu bu hani hala aciklama yok demiyor kac gün gecti aradan.

Mahkeme kararini verdi hic mi takip etmiyosunuz GS ile ilgili hic bir suc kaniti yoktur diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mahkeme kararini verdi hic mi takip etmiyosunuz GS ile ilgili hic bir suc kaniti yoktur diye.
    Şu mesaja iyi bakın. Daha duruşması yapılmayan mahkeme kararını vermiş. Çok şey anlatıyor bu mesaj.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte ben de onu diyorum sabahtan beri. madem siyasi de ne diye bu değişiklikleri yaptılar pfdk'ya sevk öncesinde ?

Balonu uçuracagız yakında ama gazının alınması lazımdı. İşte onu da Y.D. yapıyor görevlendirildiği üzere.
    İyide bunun Fenerbahçe ile alakası ne? Birtek Fenerbahçe yargılanmıyor ki?

Bugün Playoff oynanıyor Fenerbahçe yüzünden çıktı diyorlar(kararı alanlar çok ileri görüşlüymüş GS'nin ligi 1. bitireceğini tahmin etmişler).

Yarın lig 20 kişi yapılacak denir derlerki Fenerbahçe'ye daha avantajlı olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Siz ligi dolandıracak derecede şike yapmışsınız( İddiaya göre) hala bize bunu sorabilecek yüze sahipsiniz çok garip!
    İddiaalarla gelmek ne kadar kolay değil mi. Öyle bişeyin olup olmadığını kanıtlayamazsın ama ortada kayıp 1 milyon var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Madem sike yok/sahaya yansimadi niye 105'ci madde cikti meydana.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şu mesaja iyi bakın. Daha duruşması yapılmayan mahkeme kararını vermiş. Çok şey anlatıyor bu mesaj.
    Mahkeme veya savci her ne ise iste benim siz kadar hukuki bilgim yok. Eger suc olsaydi zaten su güne kadar dava acilirdi? Hani nerde ? Yok o zaman konusmanin mantigi yok siz CAS davanizin pesinii birakmayin. 58'e de mantikli bi cevap verin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eger yönetiminizin baskaninizin da yüregi varsa 58'i degistirtmezlerdi hani hep aciklama yapiyolardi ya degismesin 1 puanimiz bile silinse biz düsmek isteriz diye. Hic aciklama yok YD'nin konusmalarini cok güzel sitenizde yayinliyorsunuz. Ayrica olayin icinde nasil pislikler döndügünu CAS davasinin cekilip hemen ardindan etik kurulunun raporu teslim etmesi acikca gösteriyor.

Ama hep suclu GS cikip bir kisi CAS davamiz vardi namustu bu hani hala aciklama yok demiyor kac gün gecti aradan.
    1) Cas bizim namus davamızdır demedi hiç bir yönetici. Bunu arka sayfalarda konuştuk.
    2) Yönetim açıklama yapacağını söyledi.
    3) Cas davasının çekilmesini Aziz Yıldırım istemedi.
    4) Başkan 58. madde değişmesin diye açıklama yaptı. Oylamada Ali Koç değişmesin diye oy kullandı. Sonra kendi istekleriyle değiştiriyorlarsa bizim ne alakamız var?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İddiaalarla gelmek ne kadar kolay değil mi. Öyle bişeyin olup olmadığını kanıtlayamazsın ama ortada kayıp 1 milyon var

Var diyorsan git ara ? Niye bekliyorsun. Senin de itiraz hakkın yok mu ?

Fenerbahçe avukatlarına söyleyin, Melo-Riera olayını arayacaklarına bunu arasınlar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mahkeme veya savci her ne ise iste benim siz kadar hukuki bilgim yok. Eger suc olsaydi zaten su güne kadar dava acilirdi? Hani nerde ? Yok o zaman konusmanin mantigi yok siz CAS davanizin pesinii birakmayin. 58'e de mantikli bi cevap verin.
    Kardeşim anlamak istemiyorsun heralde. 58'e bizim vericek bi şeyimiz yok aynı pfdkya sizde sevk edildiniz sizinde cevap vermeniz gerekiyor. Merak etme o 1 milyon Fenerbahçe'de kayıp çıksaydı 10 ay konuşulurdu ama galatasarayda olunca ört bas ediliyor.

Mesaj Yetkileri