ne olmuş yine
ne olmuş yine
Öyle olmaz o.
Önce rakiplerini bir bir yenersin her yendiğin rakip diğerlerini şikeyle yendiğini iddia eder.Ayrıca o rakipler senle oynarken bir yerlerini yırtar son saniyelerde kalecileri çıkarken 2 hafta sonra tatildeymiş gibi temizliğin,dostluğun,pozitif futbolun ön planda olduğu maçlar oynar.
Sonra saçmalıklarla dolu birden fazla kişinin karıştırıldığı,biletlerin,formaların para sanıldığı,bilyoner kapatma gibi saçma sapan çıkarımların olduğu,futbolcusuz,hakemsiz onlarca maçta şike olduğu iddia edildiği sonra içeride rakip yöneticilerin bile kalmadığı bir iddianameyle tutuklu yargılanırsın.
Sonra özel yetkili mahkeme gibi sadece belli amaçlar için kurulan, sadece tutuklu yargılamanın yargılama sayıldığı operasyon mahkemelerinde daha hakkında hüküm olmadan yargılanırken neredeyse cezanı çekersin .
Ondan sonra aynı iddianamede başka takımlar oynamaya devam ederken Avrupa'dan men edilirsin.
Onun da sonrasında yasalar normal olması gereken hallere çekilir ama kişiye özel yasa denir. Sonra bir bakarsın bu yasadan tek yararlanmayan kişi yasanın özel olarak çıktığı kişi olur.
Ondan sonra yönetimin 58.madde değişsin istiyor derler aynı yasadaki gibi durum sadece Fenerbahçe'ye özel olur.Bir bakarsın yemezsin bu durumları herkes Fenerbahçe istiyor derken yine yanıltırsın insanları,gerekirse düşürün beni dersin.
Tüm bunlar olurken rakipler olaya anca alıntıdaki gibi basit yaklaşır, bu insanların hapislerde acı çektiği dönemde aklınca dalga geçer, empati yapmaz, mağduriyetinden fırsatçılık yapar, adaletin bekçisi kesilir, hatta seni de ikna etmeye çalışır.
Gerçek şike süreci böyle olur.
.
Arkadaşlar Telegol muhabbetini Telegol konusundan devam ettirin lütfen.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
@MeMO bir de şu soruyu cevaplarmısın?
Madem tüm bunlar koca bir balonda Kulüplerin PFDK'ya sevk edilmesinden hemen önce neden 58. madde değiştirildi ve 105. madde eklendi?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mehmet Baransu
Yarım saat içinde Telegole telefonla bağlanacağım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Her konuda fikrinizi yazıyorsunuzya,bund da fikrinizi yazın istedim sadece
401 sayfalık iddaaname koca bir balonPolis,savcı,hakim işi gücü bıraktı FB'yi bitirme organizasyonuna katıldı.Anlaşılmasın diye yanındabir sürü takımı da takibe aldılar.Sonra bir sürü insan içeri girdi.Ama işin özünde ortada ne şike ne tevik ne teşebbüs vardı. Fakat her ne hikmetse pfdk'ya 16 kulüp sevk edilmeden önce tff aylar önce genelkurulca reddedilen disiplin talimatı değişikliklerini 1 gecede yapıverdi
İlahikomedyaaaaa....
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Cevabı vericek olan biz değiliz bizde 58. Maddenin değişmesine karşıydık. Gidip değişmesini isteyenlere sorun bunları.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
hayır tahrik falan da etmiyorum.saldırmıyorum da. sadece arkaşların bu konuda yorumlarını merak ediyorum.
neden yapılmış olabilir bu değişiklikler ve eklemeler?
Haydaaaaa.... Y.D. açıklamaları Telegol'de dinledim şimdi tekrar.
Basın soruyor; "UEFA ile görüşmüşsünüzdür mutlaka değil mi bu talimatname değişikliği ile ilgili ?"
Y.D "Yok biz avrupanın bilmem kaçıncı futbol sanayisi olan Türk futboluna ve türk halkına güvenerek 58'i değiştirdik"
Hadi geçmiş olsun![]()
Süreçte sadece Fenerbahçe yok. Yıldırım Demirören'in bir dönem başkanlık yaptığı Beşiktaş'ta var. Sevk edilen kulüpler arasında GS'de var. Sen söyle o zaman neden değiştirildiğini. Çok biliyorsunuzya Av. nannar bey.
Bugün TFF'yi istifaya çağıranlar TFF istifa ettiği zaman;"Fener'i küme düşürmeye güçleri yetmedi" diyerek yeni bir kamuoyu oluştururlar.
Hayatım boyunca Telegol gibi programları izlemedim. İzleyenlerde belli oluyor. Ama kendi takımlarıyla ilgili 1 program kötü konuşuldu diye yerden yere vurdukları adamları 1 ay sonra tekrar destekliyorlar. İlginç.
Hemen söyleyeyim. Bu şike süreci sizin dediğiniz gibi koca bir balon.Ama o balonun içinde belki basındaki kadar büyük gaz olmasa da mutlaka gaz var. TFF'de bu değişiklikler ile balonun gazını aldı ve rahat rahat uçuracak artık havaya![]()
Ben oraya ne yazmışım sen "koca bir balon" diyorsun. Hiç ezberden konuşmadığın oluyor mu ?
Kayıp 1 milyon davası
İşleyiş süreci:
İlk gün medyada yer aldı.
2. gün medyada yer aldı.
3. gün köşe yazarları kirli oyunlara alet ediliyoruz dedi
4. gün ...
aylar sonra
Adnan Polat hakkında 7 yıl hapis istendi yazıldı
Adnan Polat gazete küpürü ile savunma verdi
GS taraftarı Adnan Polat ile bir alakalarının olmadığı ve yapmışsa bile GS'yi ilgilendirmediğini konuşmaya başladı.
Sonra?
Medyada yer almıyor. Hala ne olduğunu bilmiyoruz tam anlamıyla.
Eger yönetiminizin baskaninizin da yüregi varsa 58'i degistirtmezlerdi hani hep aciklama yapiyolardi ya degismesin 1 puanimiz bile silinse biz düsmek isteriz diye. Hic aciklama yok YD'nin konusmalarini cok güzel sitenizde yayinliyorsunuz. Ayrica olayin icinde nasil pislikler döndügünu CAS davasinin cekilip hemen ardindan etik kurulunun raporu teslim etmesi acikca gösteriyor.
Ama hep suclu GS cikip bir kisi CAS davamiz vardi namustu bu hani hala aciklama yok demiyor kac gün gecti aradan.
Mahkeme kararini verdi hic mi takip etmiyosunuz GS ile ilgili hic bir suc kaniti yoktur diye.
İyide bunun Fenerbahçe ile alakası ne? Birtek Fenerbahçe yargılanmıyor ki?
Bugün Playoff oynanıyor Fenerbahçe yüzünden çıktı diyorlar(kararı alanlar çok ileri görüşlüymüş GS'nin ligi 1. bitireceğini tahmin etmişler).
Yarın lig 20 kişi yapılacak denir derlerki Fenerbahçe'ye daha avantajlı olacak.![]()
Madem sike yok/sahaya yansimadi niye 105'ci madde cikti meydana.
1) Cas bizim namus davamızdır demedi hiç bir yönetici. Bunu arka sayfalarda konuştuk.
2) Yönetim açıklama yapacağını söyledi.
3) Cas davasının çekilmesini Aziz Yıldırım istemedi.
4) Başkan 58. madde değişmesin diye açıklama yaptı. Oylamada Ali Koç değişmesin diye oy kullandı. Sonra kendi istekleriyle değiştiriyorlarsa bizim ne alakamız var?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz