1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bir futbolcuya inşallah sakatlanır demek ne kadar doğru ne kadar ciddi şey hayranlıkla izliyorum
    Onun açıklamasını gerektiği yerde zaten yaptım. Hala üzerinde duruyorsan o senin art niyetindir. Yıllardır bu sitedeyim. Tanıyan bilir tanımayan da böyle tepki verir.

Sen böyle düşünmeye devam et.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Onun açıklamasını gerektiği yerde zaten yaptım. Hala üzerinde duruyorsan o senin art niyetindir. Yıllardır bu sitedeyim. Tanıyan bilir tanımayan da böyle tepki verir.

Sen böyle düşünmeye devam et.
    İstersen sitenin kurucusu ol inşallah sezonu kapatır diyen bir kişi hakkında istediği açıklamayı yapsın düşüncem değişmez. Sonra gelip hak yiyenlere laf edince adalet bekçisi olmayın ama ...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İstersen sitenin kurucusu ol inşallah sezonu kapatır diyen bir kişi hakkında istediği açıklamayı yapsın düşüncem değişmez. Sonra gelip hak yiyenlere laf edince adalet bekçisi olmayın ama ...
    Olay sitenin kurucusu olmak değil. Kastettiğim, yıllardır sohbet ettiğim, konuştuğum kişiler bilir. Ben senin önüne ses kaydı koysam sen bana inanmazsın o yüzden boşuna cevap yazma.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Olay sitenin kurucusu olmak değil. Kastettiğim, yıllardır sohbet ettiğim, konuştuğum kişiler bilir. Ben senin önüne ses kaydı koysam sen bana inanmazsın o yüzden boşuna cevap yazma.
    Aslında aynı durum senin içinde geçerli ben sana burda videolarla resimlerle koysam photoshoptur o diyecek kadar gözün boyanmış sen ve bazı bir kaç arkadaş daha şikenin olmadığına nasıl inanıcak merak ediyorum. ( Tabi dava daha sonuçlanmadı ama eğer olmadığı çıkarsa )
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri