1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 mayis ile fenerbahcenin açtigi pankart ne alaka cozemedim 1 mayis"in ne oldugunu bilmiyorlar galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    1 mayis ile fenerbahcenin açtigi pankart ne alaka cozemedim 1 mayis"in ne oldugunu bilmiyorlar galiba.
    1 Mayıs İşçi Bayramıdır. Emek Bayramıdır. 3 Temmuz 2011'den beri futbolcularımızın ( onlarda işçi sayılırlar ) emeği yeniliyor iken burada bu eylemlere katılmak size alakasız gelebilir zaten alakalı gelse 10 aydır bunları tartışıyor olmazdık. Emin ol 1 Mayıs'ın ne olduğunu senden iyi biliyolardır
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    1 Mayıs İşçi Bayramıdır. Emek Bayramıdır. 3 Temmuz 2011'den beri futbolcularımızın ( onlarda işçi sayılırlar ) emeği yeniliyor iken burada bu eylemlere katılmak size alakasız gelebilir zaten alakalı gelse 10 aydır bunları tartışıyor olmazdık. Emin ol 1 Mayıs'ın ne olduğunu senden iyi biliyolardır
    Ha tamam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ha tamam
    şu dönemde cevabı bulamayan GS lıların en çok verdiği cevap bu. bu mesajı görünce yukarıdaki mesajın haksız olma olasılığı yoktur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    şu dönemde cevabı bulamayan GS lıların en çok verdiği cevap bu. bu mesajı görünce yukarıdaki mesajın haksız olma olasılığı yoktur.
    sen once kendi renktasinin yazdigina bak ne kadar alakali yazi yazmis 1 mayis ile fenerbahcenin pankart acmasi ne alaka yahu sonra benim yazdigima bak ben uzatmak istemedim once bunlari birbirinden ayirin sonra tartisalim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

sen once kendi renktasinin yazdigina bak ne kadar alakali yazi yazmis 1 mayis ile fenerbahcenin pankart acmasi ne alaka yahu sonra benim yazdigima bak ben uzatmak istemedim once bunlari birbirinden ayirin sonra tartisalim
    Üstte açıkladım ama anlamamışsın heralde yada 1 Mayıs'ın ne olduğunu bilmiyorsundur.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Üstte açıkladım ama anlamamışsın heralde yada 1 Mayıs'ın ne olduğunu bilmiyorsundur.
    kimin anlamadagi cok belli furkancigim 1 mayis isci bayrami emeklilerin bayrami , pankarti zaten belirli gunlerde açiyorsunuz ama 1 mayis ne alaka onu cozemedim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

1 mayıs emekcilerin bayramı değilmi ?

futbolcular emekci değilmi ?

bu adamlar futbolcuların hakkını savunmuyormu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

GS'li taraftarların açtığı pankartları görmedin galiba.Onları görsen bunu yazmazdın buraya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    GS'li taraftarların açtığı pankartları görmedin galiba.Onları görsen bunu yazmazdın buraya
    Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bugunmu açtilar 1 mayista varsa fotoyu ozelden atsana haberi ile

Mesaj Yetkileri