Premier Lig'de 12.Hafta
Hiç ummadığımız bir mağlubiyet oldu, son haftalarda yorgunluktan kaynaklanan bir performans düşmesi yaşıyoruz oyuncularımızı kademeli olarak dinlendirme yoluna giderek bu sorunu aşmamız gerekecek.
Premier Lig'de 12.Hafta
Hiç ummadığımız bir mağlubiyet oldu, son haftalarda yorgunluktan kaynaklanan bir performans düşmesi yaşıyoruz oyuncularımızı kademeli olarak dinlendirme yoluna giderek bu sorunu aşmamız gerekecek.
...
Premier Lig'de 13.Hafta
Maçın hemen başında yediğimiz golle yenik duruma düşsek de hemen cevap verdik ve oyunda dengeyi tekrar sağladık rakibin 10 kişi kalması avantajımıza işledi oyuna hakim olduk ve kazanmak için bastırdık ama olmadı kazanamadık. Hafta içinde lig kupası maçı var tamamen yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada olacaz.
...
Premier Lig'de 14.Hafta
Bana göre şampiyonluk adına ligin en büyük favorisi. Genç ve dinamik kadrosuyla ligin tozunu kaldırabilir. Bu deplasmanda tutunmak çok zordu ve biz de kolay olanı yaptık tutunamadık : )
...
Premier Lig'de 15.Hafta
Bir kaç haftadır süren kötü performansımız ve kazanamama serimize nokta koyduğumuz bir maç oldu. İyi bir performansla 3 puanın sahibi oluyoruz.
Premier Lig'de Puan Durumu
...
Premier Lig'de 16.Hafta
Fener mağlup olunca oluşan siniri biraz atayım diye oynadım o kadar sinirliyim ki kazandığımız maçtan sonra oyuncularımı fırçaladım
...
Premier Lig'de 17.Hafta
Çok sert bir mücadele oldu, 2 as oyuncumuzu kaybettik, bari kazansaydık değseydi onu da yapamadık, 2 dakika daha dayansaydık ne olacaktı : )
...
Premier Lig'de 18.Hafta
Ver Emenike'ye, Rakip girsin Kemoterapiye : )
...