Sayfa 308 / 483 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
9,211 ile 9,240 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe üzerinden oynanmaya çalışılan son oyunun adı ise CAS davasıdır. Birileri "CAS davasının namusumuz olduğunu ancak namusumuzdan kayıtsızca vazgeçtiğimizi hatta şahsi pazarlıklar uğruna Fenerbahçe menfaatlerini bir çırpıda feda ettiğimizi" fısıldayarak; Taraftarlarla Fenerbahçe yönetimini karşı karşıya getirmeye çalışmaktadırlar. Öncelikle herkes şunu çok iyi bilmelidir ki Aziz Yıldırım ve Arkadaşları için iki şey asla ama asla pazarlık konusu yapılamaz; teklif dahi edilemez. Bunlar, "BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE BU CUMHURİYETİN KALESİ FENERBAHÇE’MİZİN MENFAATLERİDİR"
    Aziz Yıldırım’ın imzası ve onayı olmasa dahi, böyle bir kararın Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından ancak ve ancak ülke menfaatleri söz konusu olduğu zaman ve bir an bile düşünülmeden, hiçbir karşılık gözetmeden derhal alınabileceğini bilmemek ya da bildiğini söylememek alçaklıktan öte ihanettir. Sürekli sınanan ve denenen sabrımızın da bir sınırı olduğu unutulmamalıdır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007

Kayserispor'a gönderilen etik kurulu raporu;

http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1314

Tarla sürme muhabbetinden birşey çıkmamış deniyor kısaca anladığım kadarıyla...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA : UEFA, TFF'den 2. Etik Kurulu Raporu'nu acilen istedi.

iste bu cok iyi oldu hadi bakalim yolla tfff etik kurulu raporunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım noktayı koymuş Ama anlatamazsın. 3 sayfa yazsan yine anlamazlar.

Platini'nin başbakan ile görüşmesine hala 1 TANE mantıklı açıklama gelmedi. Ama Fenerbahçe Cas davasını çekince yazmayan kalmadı.

Ben çekilmemesinden yanaydım. Hala öyle. Ama sanki gelip Fenerbahçe'li taraftarlar davanın çekilmesini destekliyormuş gibi yorum yapmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tarla sürülür, ekinler çıkar ama totemdir ya da kurbandır.
    Yasanın durup dururken ağır olduğuna kanaat getirillir ve onay için yürütmeye gönderilir.
    Yürütme bu yasayı geri gönderir ama tek teline dokunmadan yürütmeye geri gönderilir ve yasa onaylanır.
    58. maddenin değiştirilmesi için zorlanır ama değişmeyeceği anlaşılınca herkes bir anda değişmesin safına katılır.
    Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkan sıfatıyla Fenerbahçemiz der.
    Sonra aday olur ama felsefesi düşme yok gerekirse kendi kendimize oynarızdır.
    Sonra ittifakla Yıldırım Demirören gibi birisi futbolun başına getirilir.
    Akıl almaz şekilde alakası olan olmayan herkes disipline sevk edilir.
    Ancak sevk edilirken bunlar zaten suçsuz ve temennimiz suçsuz olmalarıdır diyerek göz kırpılır.
    Unutmadan değişmesin diye el kaldırdığı 58. maddeyi değiştirir.
    Üstüne ne olur ne olmaz diye garantici davranıp başka maddelerde ekler.

Bu kadar tantana Aziz Yıldırım'ın tek açıklaması ile mantık çerçevesine oturur.

Ancak 36. Olağan Uefa Kongresi İstanbul'da yapılırken, Başbakan'da açılış konuşmasını yapacak kişiyken Platini ve Başbakan'ın bir araya gelmesi mantıksızdır.

Çünkü onunda tanımlamasını Aziz Yıldırım yapmıştır.

Depremleri de tahmin etse ülke zarardan kurtulsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savcı Ersun Yanal'ın yardımcısını Karabük yardımcı antrenörü olarak dinler ve bu dinleme sonucu konuşmadan şike anlaşması sonucunu çıkarır, bu hiç garip değil, buna benzer şeyler garip değil.

Platini özel olarak gider Başbakan ile görüşüz, kongre binasında ya da kongre günü değil, sonra çıkar 2020 için sizi destekliyorum der ama bunlar garip olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post

acilen istemiş ilginç kaynak habertürk felanmı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Savcı Ersun Yanal'ın yardımcısını Karabük yardımcı antrenörü olarak dinler ve bu dinleme sonucu konuşmadan şike anlaşması sonucunu çıkarır, bu hiç garip değil, buna benzer şeyler garip değil.

Platini özel olarak gider Başbakan ile görüşüz, kongre binasında ya da kongre günü değil, sonra çıkar 2020 için sizi destekliyorum der ama bunlar garip olmaz.
    bunun nesi garip ya

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nihat Özdemir: "58. maddeyle ilgili ilk günden aynı tavrı gösterdik. Biz sadece suç ve ceza dengesinin sağlanmasını istedik"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post

SÜPER OLMUŞ BU

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Yasanın durup dururken ağır olduğuna kanaat getirillir ve onay için yürütmeye gönderilir.
    Yürütme bu yasayı geri gönderir ama tek teline dokunmadan yürütmeye geri gönderilir ve yasa onaylanır.
    58. maddenin değiştirilmesi için zorlanır ama değişmeyeceği anlaşılınca herkes bir anda değişmesin safına katılır.
    Ancak sevk edilirken bunlar zaten suçsuz ve temennimiz suçsuz olmalarıdır diyerek göz kırpılır.

Ancak 36. Olağan Uefa Kongresi İstanbul'da yapılırken, Başbakan'da açılış konuşmasını yapacak kişiyken Platini ve Başbakan'ın bir araya gelmesi mantıksızdır.

KATILIYORUM
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nihat Özdemir;

YANITSIZ KALAN SORULAR

Tüm bunlara rağmen şu sorular maalesef yanıtsız kaldı:

"Bir takım takipler, tespitler yapıldıysa neden suçüstü yapılmadı?"

"Operasyon neden liglerin tescil edilmesinden haftalar sonra yapıldı?"

"6 Temmuz açıklamasında 19 olan maç sayısı, iddianamede nasıl ve ne şekilde azaldı?"

"Lehteki deliller neden iddianamede yer almadı?"

"Toplumun geniş kesimlerini ilgilendiren, bu kadar hassas bir konuda neden bir an önce yayın yasağı uygulanmadı?"

"Emenike’nin para sayma görüntüleri nerede?"

"Gizlilik ihlalinin önüne neden geçilemedi?"

"Fenerbahçe’nin çete ile örgüt ile ne alakası olabilir?

Bu sorular yeterince medyada, kamuoyunda irdelenmedi, tatmin edici yanıtlar verilmedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ulke menfaati mazeretini cok aramamislar

Bu Fenerbahceli arkadaslar icin yeterli mazeretmi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Soruşturmalar delilller davalar tanıklar çok normal zaten değil mi? Madalyonun tek tarafını görmekten vazgeçin artık

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tek soru!

Neden suçüstü yapılmadı da, seçimlerden sonra yapıldı?

Hayırlı işler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Tek soru!

Neden suçüstü yapılmadı da, seçimlerden sonra yapıldı?

Hayırlı işler.
    Ben de hep bunu düşünüyorum, o kadar çantalarda paralar varmış, o kadar para alış verişi olmuş, 1 tanesi suç üstü yapılsaydı, bu kadar uzamazdı da dava çünkü suç üstü yapmak, kesin delildir.

Ya da ortada, içinde para olduğunu gösteren bir görüntü olsaydı, hadi geçtim para sayma olayını, para görebilseydik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Soruşturmalar delilller davalar tanıklar çok normal zaten değil mi? Madalyonun tek tarafını görmekten vazgeçin artık
    Dostum buradaki farkı anlatmaya çalışıyorum. Sende bunu anlayamazsan kim anlar merak ediyorum.

Çeşit çeşit anormallikler bulabiliriz. Fikrim gereği anormallikler denklem değildir, demiştim.

Bu formülle olanın ya da olmayanın üstünü kapatamayız.

Yani soruşturma = 1
    1'de etkisiz elemandır diyerek her şey güllük gülistanlık olmaz.

Durum böyle iken Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin tespit ettiği anormalliklere isim bulunca yok böyle bir mantık, süper mantık, nasıl bir mantık diyoruz.

Diğer anormalliklere kamuoyu bir isim bulunca olur mu öyle şey oluyor.

Anormallik her şartta anormaldir. Aziz Yıldırım söylemesine gerek yoktur.

Benim tepkimde Aziz Yıldırım demeden bir şeyi göremeyenleredir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sadece 2020 demedi , 2020 ve başka şeyler... konuşulan genel olarak şunlar ;

UEFA, TFF'nin aldığı karara karışmayacak
    2020 gelecek
    Stat arazisi Fenerbahçe'ye verilecek
    Fenerbahçe'nin tüm zararı TFF tarafından tazmin edilecek
    Cuma günü Aziz Başkan ve yöneticilerimiz serbest kalacak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu videoya denk geldiniz mi bilmiyorum. İbrahim Akın az kalsın golü atacaktım diye üzülüyor gibi yorumladım bende videoyu. "Tabi başka bir şey varsa ayrı."

http://siz.net/bu-goruntuler-fenerba...racak-videosu/
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Son dakika!!!!!!! :Etik Kuruluemirören'in açıklamalarında raporumuza aykırı bir husus bulunmamaktadir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu videoya denk geldiniz mi bilmiyorum. İbrahim Akın az kalsın golü atacaktım diye üzülüyor gibi yorumladım bende videoyu. "Tabi başka bir şey varsa ayrı."

Trabzonspor'da önceden oynamış bir oyuncu gol attıktan sonra üzülüyor. O zaman o mantığa göre adam yanlışlıkla gol attı diye üzülüyor.

EDİT

Hasan Üçüncü'ymüş adı.

EDİT 2

Resim:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Trabzonspor'da önceden oynamış bir oyuncu gol attıktan sonra üzülüyor. O zaman o mantığa göre adam yanlışlıkla gol attı diye üzülüyor.
    İbrahim Akın önceden Fenerbahçe'de mi oynadı yoksa ben mi kaçırdım böyle bir olayı? Alakaya maydanoz yani seninki.

*Boş yere editleyip uğraşmışsın dostum alakasız örnek seninki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın önceden Fenerbahçe'de mi oynadı yoksa ben mi kaçırdım böyle bir olayı? Alakaya maydanoz yani seninki.

*Boş yere editleyip uğraşmışsın dostum alakasız örnek seninki.
    Bana göre o videoda "Ulan az kalsın fıstık gibi gol oluyordu kaçtı" gibi bir ifadesi var. Ön yargılarını kaldır tekrar izle.

Ee bu para nerede? İ. Akın'ın hesaplarında yok. Bizim kulüp hesaplarında yok. Bu para havadan mı geldi?

İ. Akın olayını yine 3-4 sayfa önce yazmıştım. Ama genelde okumaya üşengeç bir milletiz. Son sayfadan dalıp yazıyoruz.

İ. Akın'ın menajeri İ. Akın'a böyle bir durum var diyor o da parayı almadan hocaya soruyor. Yani o menajer kiminle görüşmüş, parayı almışlar mı, kulüp çalışanı ile mi görüşmüşler belli değil.

Adam itiraf edersem beni çıkaracaklarını söylediler dedi. Daha ne olsun yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ön yargılarımı da çıkardım her şeyimi de çıkardım gayette bariz o ifadelerin ne olduğu. Bence sen Fenerbahçeliliğin dışında bak o videoya. Adam kendini nasıl kasmış pozisyon sonrası. Kaşlarını kaldırıyor, dişleri ile dudağını sıkıyor, kenara bakıyor yedek kulübesine doğru (muhtemelen) vs vs...

Verdiğin örneğe gelecek olursak, yüzlerce benzer şey vardır bununla ilgili. İlhan Mansız Ankaragücü'nde oynadığı zaman Beşiktaş'a attıktan sonra sevinmemişti. O da mı o zaman şike yapmış? Savunacağım diye absürt örnek verme bence. Tarafsız bakması gereken sensin gibi geliyor bana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mehmet Baransu doğru yazıyor diyenler; Baransu etik kurulu üyeleri ile görüşmüştü, Demirören'in açıkladığı raporu biz yazmadık demişlerdi (!) ... Baransu'dan ses seda yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ön yargılarımı da çıkardım her şeyimi de çıkardım gayette bariz o ifadelerin ne olduğu. Bence sen Fenerbahçeliliğin dışında bak o videoya. Adam kendini nasıl kasmış pozisyon sonrası. Kaşlarını kaldırıyor, dişleri ile dudağını sıkıyor, kenara bakıyor yedek kulübesine doğru (muhtemelen) vs vs...

Verdiğin örneğe gelecek olursak, yüzlerce benzer şey vardır bununla ilgili. İlhan Mansız Ankaragücü'nde oynadığı zaman Beşiktaş'a attıktan sonra sevinmemişti. O da mı o zaman şike yapmış? Savunacağım diye absürt örnek verme bence. Tarafsız bakması gereken sensin gibi geliyor bana.
    Eee peki madem sahadan anlaşılıyor şike biz birtek İ. Akın olayında şike yaptık. Çünkü şike yapıldığı iddaa edilen maçlarda 90+5'te attığımız gol bile var. 90+5 şike mi olur? Hele o golden sonra spikerin gol diye bağıramaması, Serhat Ulueren'in canlı yayında ... neyse

Adam şut çekmez olur biter yahu. Dalga mı geçiyorsun. Ben sana bunun gibi avrupadan baya pozisyon gösteririm. Hulk 45 metreden gol atıyor kendi bile inanamıyor gole. O da şike o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eee peki madem sahadan anlaşılıyor şike biz birtek İ. Akın olayında şike yaptık. Çünkü şike yapıldığı iddaa edilen maçlarda 90+5'te attığımız gol bile var. 90+5 şike mi olur? Hele o golden sonra spikerin gol diye bağıramaması, Serhat Ulueren'in canlı yayında ... neyse

Adam şut çekmez olur biter yahu. Dalga mı geçiyorsun. Ben sana bunun gibi avrupadan baya pozisyon gösteririm. Hulk 45 metreden gol atıyor kendi bile inanamıyor gole. O da şike o zaman.
    Ben bunun dışında Fenerbahçe şike yapıyor falan demedim ki zaten dostum. Ben sadece bu pozisyonu konuşuyorum :] Gördüm ve yorumumu yazdım oraya.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TFF Etik kurulu 3648 numarali tape kayboldugu icin Ankaragucu-Fenerbahce macinda Trabzon'un tesvik verdigi iddiasi hakkinda karar veremedi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adam itiraf edersem beni çıkaracaklarını söylediler dedi. Daha ne olsun yahu.
    Suçu işlediğini kabul ettikten sonra insanı serbest bırakırlar mı? Nasıl çıkacağını düşündü merak ediyorum.

Bunu neden merak ediyorum çünkü Telegol'e bağlandığında "şike parasınının haram olduğunu bilmiyormuyum ağabey ben, bunun hocaya sorması mı olurmuş" kısmını bilen kişi, suçu kabul ettiğinde dışarı çıkamayacağını nasıl görememiş ve dışarı çıkmak için suçu kabul etmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dostum buradaki farkı anlatmaya çalışıyorum. Sende bunu anlayamazsan kim anlar merak ediyorum.

Çeşit çeşit anormallikler bulabiliriz. Fikrim gereği anormallikler denklem değildir, demiştim.

Bu formülle olanın ya da olmayanın üstünü kapatamayız.

Yani soruşturma = 1
    1'de etkisiz elemandır diyerek her şey güllük gülistanlık olmaz.

Durum böyle iken Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin tespit ettiği anormalliklere isim bulunca yok böyle bir mantık, süper mantık, nasıl bir mantık diyoruz.

Diğer anormalliklere kamuoyu bir isim bulunca olur mu öyle şey oluyor.

Anormallik her şartta anormaldir. Aziz Yıldırım söylemesine gerek yoktur.

Benim tepkimde Aziz Yıldırım demeden bir şeyi göremeyenleredir.
    Komik olmuş bu İlkokul çocuklarının yaptıgı basit denklemlere benzemiş. Hani vardır ya 15x0 = 45x0.. 0'lar birbirini götürür 15=45 çıkaaar !! " tarzı bişey olmuş sizin denklemleriniz.

O Fenerlilerin bulduğu diye bahsettiğiniz anormalliklerden bahsedersek, Karabük antrenörü, Bilyoner komedisi, mini cooper vs. Bunlar direk olarak ortaya atılan suçlamaları çürüten kanıtlar. Suçlamaların ne kadar yanlış kanıtlar üzerinden yapıldığına dair somut izlenimler.

Bu durumda sizin ifade ettiğiniz anormalliklerin olması da bizim suçluluğumuzu kanıtlamaz. Orda saydıklarınızın çoğu Fenerbahçe dışında gelişen ve de soruşturmanın gidişatının ne kadar garip oldugu üzerine yorumlar. Bir çoğunda da haklısınız fakat bunlar herhangi bir suç unsuru içermiyor Fenerbahçe özelinde

Komedi ya bu görüntüden bunu çıkarmak Adam bariz "hadi bee" tepkisi veriyor. Ben halı sahada ne zaman güzel bi şutum kaçsa bu tepkiyi veriyorum. Karşı takıma gol atmayı da baya baya istiyorum.

Ama yeter komik olmaya başladınız artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Komik olmuş bu İlkokul çocuklarının yaptıgı basit denklemlere benzemiş. Hani vardır ya 15x0 = 45x0.. 0'lar birbirini götürür 15=45 çıkaaar !! " tarzı bişey olmuş sizin denklemleriniz.

O Fenerlilerin bulduğu diye bahsettiğiniz anormalliklerden bahsedersek, Karabük antrenörü, Bilyoner komedisi, mini cooper vs. Bunlar direk olarak ortaya atılan suçlamaları çürüten kanıtlar. Suçlamaların ne kadar yanlış kanıtlar üzerinden yapıldığına dair somut izlenimler.

Bu durumda sizin ifade ettiğiniz anormalliklerin olması da bizim suçluluğumuzu kanıtlamaz. Orda saydıklarınızın çoğu Fenerbahçe dışında gelişen ve de soruşturmanın gidişatının ne kadar garip oldugu üzerine yorumlar. Bir çoğunda da haklısınız fakat bunlar herhangi bir suç unsuru içermiyor Fenerbahçe özelinde

Komedi ya bu görüntüden bunu çıkarmak Adam bariz "hadi bee" tepkisi veriyor. Ben halı sahada ne zaman güzel bi şutum kaçsa bu tepkiyi veriyorum. Karşı takıma gol atmayı da baya baya istiyorum.

Ama yeter komik olmaya başladınız artık
    Şu üç günlük yorucu dünyada seni güldürebildiysem ne mutlu bana. Allah keyfini artırsın bol bol gül :]
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri