Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
Komik olmuş bu İlkokul çocuklarının yaptıgı basit denklemlere benzemiş. Hani vardır ya 15x0 = 45x0.. 0'lar birbirini götürür 15=45 çıkaaar !! " tarzı bişey olmuş sizin denklemleriniz.

O Fenerlilerin bulduğu diye bahsettiğiniz anormalliklerden bahsedersek, Karabük antrenörü, Bilyoner komedisi, mini cooper vs. Bunlar direk olarak ortaya atılan suçlamaları çürüten kanıtlar. Suçlamaların ne kadar yanlış kanıtlar üzerinden yapıldığına dair somut izlenimler.

Bu durumda sizin ifade ettiğiniz anormalliklerin olması da bizim suçluluğumuzu kanıtlamaz. Orda saydıklarınızın çoğu Fenerbahçe dışında gelişen ve de soruşturmanın gidişatının ne kadar garip oldugu üzerine yorumlar. Bir çoğunda da haklısınız fakat bunlar herhangi bir suç unsuru içermiyor Fenerbahçe özelinde

Komedi ya bu görüntüden bunu çıkarmak Adam bariz "hadi bee" tepkisi veriyor. Ben halı sahada ne zaman güzel bi şutum kaçsa bu tepkiyi veriyorum. Karşı takıma gol atmayı da baya baya istiyorum.

Ama yeter komik olmaya başladınız artık
Şu üç günlük yorucu dünyada seni güldürebildiysem ne mutlu bana. Allah keyfini artırsın bol bol gül :]