1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    "Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar."

Hala yalan söylüyorsun. Aziz Yıldırım'a destek oldu hatta çok oldu tam da Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması nedeniyle oldu. İkisi aynı şey yani. He bazı Aziz Yıldırım sevgisini abartan diğerlerini yetersiz destekle suçlayan da oldu ama bunlar çok farklı şeyler.

"Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan."

Zaten şu an Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırımlaşmasında sıkıntı yok olamaz da tam tersi uzaklaştırılması hele düşünülemez. Bunu düşünenler Aziz Yıldırım'la kişisel husumeti olanlar ve Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'lilerden daha iyi tanıdığını sananlar.

"Karaya kara demek zor değil." doğru ama karaya zorla kara dedirtmek kadar saçma bir şey olamaz.

Mesajlarımı okursan %90'ı falan doğrudan şikeyle ilgili değil. Benim tepkim kendileri bir gerçek yaratıp ona inanıp insanları da bu sözde gerçeğe ikna etmeye çalışanlara. İşin kötüsü bunu yapan insanlar etrafındaki olanları yorumlayamıyor. Bu da son 2 senedir Fenerbahçe'ye gücün sahada yetmemesi sonucunda oluşan mağduriyet.Kaldı ki,Fenerbahçe'yi sahada mağlup etmek imkansız değil. Ama bu derin bir toplumsal sorun olduğu için oldukça hassas bir durum.
    Yok ben kendimi anlatamıyorum. He Büyük Alper de yalan söylüyorsa onu bilemiyorum.
    Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Yahu beni sayı ilgilendirmiyor. Ben ilk gördüğüm resmi paylaştım.

Bağdat Caddesi Yürüyüşünde basının kullandığı fotoğraf:

Aslında olan

Mynet'in resim uzantısına bakalım birde: "img5.mynet.com/ha6/f/fenev-kopru.jpg"

Büyük ihtimalle basın o resmi kullandığı için sen de küfür ettin değil mi? Bu da güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yok ben kendimi anlatamıyorum. He Büyük Alper de yalan söylüyorsa onu bilemiyorum.

Büyük ihtimalle basın o resmi kullandığı için sen de küfür ettin değil mi? Bu da güzel
    O siteye girmiyorum bile. O gazeteleri de almıyorum. Google'da ararken denk geldim. Çok şey söylenir aslında. Ama söylemek istemiyorum.

Sadece artniyet'e bakın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O siteye girmiyorum bile. O gazeteleri de almıyorum. Google'da ararken denk geldim. Çok şey söylenir aslında. Ama söylemek istemiyorum.

Sadece artniyet'e bakın.
    Basının o artniyeti neyse sizinde o fotoyu buraya eklemenizdeki artniyet odur. Kendi kendini ele veriyorsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece artniyet'e bakın.
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Basının o artniyeti neyse sizinde o fotoyu buraya eklemenizdeki artniyet odur. Kendi kendini ele veriyorsun.
    Cihan'ın yazdığını yazacaktım cevap olarak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Cihan'ın yazdığını yazacaktım cevap olarak.
    Yine senden hızlıyım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yine senden hızlıyım
    Lanet adam

Mesaj Yetkileri