Goal.com Bilic'in kendilerine açıklama yaptığını söylemiş.Eğer gerçekten bunları söylemişse Bilic ile anlaşmış olabiliriz.
"Beşiktaş büyük bir kulüp. Elbette orada görev almak isterim. Son dönemlerde birçok önemli teknik adam oraya gitti ve başarısız oldu. Bunların çoğu Batı Avrupalı teknik direktörlerdi. Doğu futboluyla batı arasında böyle bir fark var. Eğer Beşiktaş'ta çalışırsam oraya farklı şeyler götürebilirim. Kariyerimde İngiltere ve Almanya sayfaları var dolayısıyla bu görevin altından kalkabilecek biriyim." ifadelerini kullandı.
So what?
Saike
Şu sağlık ekibimizden bir an önce kurtulmamız lazım.Sezon içerisinde bir çok sakatlanan oyuncunun geç iyileşmesinin üstüne Sivok'a çapraz bağlarında sorun var demişler.Adam ülkesine kontrole gitmiş.Hiç bir şeyi yokmuş.
So what?
Saike
Sivok'tan kurtulmak için taktiktir oYD yönetiminden en sevdiğim yönetici Mete Düren'di ona da sözcü görevini vermişlerdi, aslında mesleğini yaparak faydalı olsaydı takıma daha iyi olurdu.
eto'o bitmiş.
Sivok neden istenmiyor ki?![]()
Takım kötü tamam ama yenilen gollerde kalecilerle beraber en çok hata yapan oyuncu Sivok bence takımda. Adam kaçırma olsun, defanstan çıkılırken kaptırılan toplar olsun, hatalı kararları daha doğrusu kararsızlığı olsun. Attığı goller olmasa daha çok göze batar bu hatalar ama golleriyle bir şekilde iyi gösterebiliyor kendini.
Bak onu bilmiyordum. Zamanında bi sağlık heyeti vardı Beşiktaş'ta başında da baya iyi bir doktor adını hatırlıyor musun Şemsi ?
eto'o bitmiş.
Valla hatırlayamadım Ahmet.Gerçi o kondisyonerdi ama Marrone'yi demiyorsun değil mi?
So what?
Saike
Rüştü'ye 1 maç ceza verilmiş.
Madem hakaret etti 2-3 mac ceza verilmesi gerekmez mi ama yok GS macinda sahaya cikmali.
Quaresma: "Beşiktaş'da kalmak istiyorum. Yıllık ücretimde indirim yapabilirim sorun yok."
Ben, bu TFF'nin, cezayı verirken neyi kıstas aldığını gerçekten çok merak ediyorum. Arkadaş, prosedür açık ve net! Irkçılığa minimum 4 maç, hakarete minimum 3 maç. Bu cezalar 7-8 maça kadar çıkabiliyor. Rüştü de hakaret ettim diyor ve bir maç ceza alıyor, enteresan.Emre Belözoğlu olayından sonra bir acayiplik de burda yaşandı. Rüştü'ye ''adam değilsin!'' diyen hakemin es geçilmesi de bambaşka bir komedi zaten.
![]()
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a stad teklifi!
04 Mayıs 2012 Cuma 13:01
![]()
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde yemekte buluşan iki kulübün yöneticileri arasında stat projesi de konuşuldu. Dün oynanan derbi öncesinde Beşiktaş'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Siyah-Beyazlı Yönetime "Bizim stadımızda oynayabilirsiniz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Özdemir'den kendilerini çok mutlu eden bir teklif aldıklarını söyledi.
Bilge, yenilen yemekte Beşiktaş'ın stad projesi konusunu Nihat Özdemir'in açtığını ve yeni stad yapılana kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayabilecekleri söylediğini ifade etti.
Nihat Özdemir'in yemekte yaptığı konuşmada; Beşiktaş'ın bir süredir stat projesinin olduğunu medyadan takip ettiğini, yeni stat yapılana kadar maçların Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasından mutluluk duyacaklarını ve ebedi dostlarını misafir etmekten kıvanç duyşacaklarını dile getirdiği belirtildi.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge; Özdemir'in yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşüp daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.
Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
bende isterim beşiktaşı nedense hep sevmişimdir beşiktaşı
Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, "Yeni stadınız yapılana kadar, Şükrü Saracoğlu'nda sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, "Fenerbahçe'nin teklifi bizi mutlu etti, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşeceğiz." diye yanıt verdi.
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde yemekte buluşan iki kulübün yöneticileri arasında stat projesi de konuşuldu.
Dün oynanan derbi öncesinde Beşiktaş'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Siyah-Beyazlı Yönetime "Bizim stadımızda oynayabilirsiniz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Bu konuda DHA'ya bilgiler veren Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Özdemir'den kendilerini çok mutlu eden bir teklif aldıklarını söyledi.
Bilge, yenilen yemekte Beşiktaş'ın stad projesi konusunu Nihat Özdemir'in açtığını ve yeni stad yapılana kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayabilecekleri söylediğini ifade etti.
Nihat Özdemir'in yemekte yaptığı konuşmada; Beşiktaş'ın bir süredir stat projesinin olduğunu medyadan takip ettiğini, yeni stat yapılana kadar maçların Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasından mutluluk duyacaklarını ve ebedi dostlarını misafir etmekten kıvanç duyşacaklarını dile getirdiği belirtildi.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge; Özdemir'in yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşüp daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.
Sabah - Dha
Oynasınlar nolucakHem ulaşım da kolay metrobüs sayesinde. Bence iyi fikir
Yeni bir ittifak mı doğuyor ?Hayırlısı olsun diyelim.
Bence de oynamasında sakınca yok, fanatikliğin ve bencilliğin anlamı yok. Hatta çok renkli olur farklı hava katar.
...
gayet olumlu bir teklif. bence iyi olur
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Pazartesi günü yapılacak bir açıklama ile "Maç başına 10m € verirlerse neden olmasın ?" demesini bekliyorum Fenerbahçe yönetiminin.
Fikstur ona gore ayarlanacak o zaman, Fener icerdeyken BJK disarda oynar. Yalniz her hafta mac yapilmasi saha zeminini olumsuz etkileyebilir. 1-2 yil idare edecegiz artik![]()
Şu ortamda bu teklifi yapan yönetimimize helal olsun.İnşallah gelir BJK maçlarını Kadıköy'de oynar.
Biz koltukları sarı lacivert olan stadda oynamayız demez umarım beşiktaş taraftarları. 2 gün üst üste aynı zeminde futbol oynanması zemini kötü etkiler ama problem değil bu, inönü daha modern bir hal alacaksa ne kadar gerekiyorsa gelip beşiktaş bizim sahamızda oynamalıdır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi hoşuma gitti doğrusu.Eğer gerçekleşirse umarım taraftarımız stada zarar verme gibi hatalar yapmaz.Taraftar profilimiz son senelerde çok değişti malesef.
So what?
Saike