1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,812

    Default

    Yarın kazanırsak lideriz. Bu iş Kadıköy'e kalmadan bitebilir.

    Saldır Fener..

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bence var. Cuma serbest diye düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    boşuna tahliye beklemeyin
    Yarın 4 tane daha nur topu gibi tanığımız var, ardından çapraz sorgu olacak. Kısaca yarın Sanıklar bugüne kadar olduğu gibi son golü de iddianameye atarsa bu iş biter. Bunların olduğunu varsayarak eğer Cuma günü Aziz Yıldırım yine serbest bırakılmazsa şuana kadar "Bu bir Aziz Yıldırım operasyonudur" görüşüne inanmayanların büyük çoğunluğu bu düşünceye sevk olacaktır.

    Delil yok, Kanıt yok, Gözlemci raporları temiz, Saha görüntüleri temiz, Tanıklar komedi , Büyük çoğunluğu belge ve bilgilerle çürütülmüş iddianame var. Bunlara rağmen tahliye veya beraat olmazsa büyük bir hukuk ayıbı işlenmiş olur !

    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre'yi 11'de oynatmayacaktır bence, geçen maçta da muhtemelen düşünmüyordu 11'de. Yedek kulübesinde ikinci devre oyuna girebilir. Ama şu açıklamasına bakarsak da, Gökay olur Recep olur artık kim olursa çıkıp oynayacağız, dedi, o nedenle Emre'nin vukuatlarını görmezden gelip kalan 4 maçı kazanacak takımı sahaya sürer.
    Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız, Aykut Kocaman yaşanan olaylardan dolayı Emre'ye kızgın değil, Emre'nin haksız muamelelere maruz kaldığını kendi dile getiriyor. Bence onu kullanacaktır. Kim oynarsa oynasın bu maçı mutlaka kazanmamız gerek. Cuma günü mahkeme kararı verirken Lider Fenerbahçe olarak bulunmak çok daha anlamlı olacaktır !

    Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Yarın kazanırsak lideriz. Bu iş Kadıköy'e kalmadan bitebilir.

    Saldır Fener..
    Aman ! Rakibin yaptığı hataya sen de düşersen onun verdiği hediyeyi geri iade edersin, Saldır Fenerbahçe !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •