Sayfa 135 / 447 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
4,021 ile 4,050 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şöyle birşey yapabilir Aykut hoca.Alex iyileşirde oynarsa Emre'yi yedek oturtabilir.Ya da Alex'i riske etmeyip Emre ile de başlayabilir.Bekleyip göreceğiz.Bu saatten sonra kimin oynayıp oynamadığı önemli değil.Önemli olan formayı giyen 11 oyuncumuzunda sonuna kadar mücadele etmesi.Aykut hoca bunu çok güzel özetledi geçen gün.''Gerekirse 20lik Gökay ya da 17lik Recep Niyaz ile sahaya çıkarız ama sahaya kim çıkarsa çıksın mücadelemiz son ana kadar devam edecek''

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan'ın durumu noldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Şöyle birşey yapabilir Aykut hoca.Alex iyileşirde oynarsa Emre'yi yedek oturtabilir.Ya da Alex'i riske etmeyip Emre ile de başlayabilir.Bekleyip göreceğiz.Bu saatten sonra kimin oynayıp oynamadığı önemli değil.Önemli olan formayı giyen 11 oyuncumuzunda sonuna kadar mücadele etmesi.Aykut hoca bunu çok güzel özetledi geçen gün.''Gerekirse 20lik Gökay ya da 17lik Recep Niyaz ile sahaya çıkarız ama sahaya kim çıkarsa çıksın mücadelemiz son ana kadar devam edecek''
    Alex'in mevkisinde Emre'yi denemesin bence. Daha önce birkaç defa denedi ve gerçekten kötü oynadılar. Selçuk - Baroni - Emre şeklinde yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rüştü ceza aldımı

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    rüştü ceza aldımı
    Ceza almadı .Sanırım tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi , o yüzden oynayamıycak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2008 Pekin'de Olimpiyatlar'a en çok sporcu gönderen kulüp olmuştuk, Londra 2012'de de muhtemelen yine en çok sporcu gönderen kulüp olacağız.

Ve bunun mimarı kim biliyor musunuz? Aziz Yıldırım. Miniklerin boks maçını bile gidip izleyen birisi Aziz Yıldırım.

Bireysel ve takım olarak pek çok başarı, pek çok kupa, pek çok ödül, pek çok rekor. Yeniden seçildikten sonra inancım tam, avrupadan gelecek şampiyonlukların sayısı da artacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Alex'in mevkisinde Emre'yi denemesin bence. Daha önce birkaç defa denedi ve gerçekten kötü oynadılar. Selçuk - Baroni - Emre şeklinde yani.
    4-3-3 oynayabilir belki Selçuk-Baroni-Emre şeklinde.Ama pek risk almaz artık bu dönemeçte taktiğini değiştirmez gibi geliyor Aykut hoca.

rüştü ceza aldımı
    Emre olayı gibi tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.Henüz ceza yok ama oynamayacak yarın.Cenk'in de sakatlığı varmış onun da durumu tam belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'yi 11'de oynatmayacaktır bence, geçen maçta da muhtemelen düşünmüyordu 11'de. Yedek kulübesinde ikinci devre oyuna girebilir. Ama şu açıklamasına bakarsak da, Gökay olur Recep olur artık kim olursa çıkıp oynayacağız, dedi, o nedenle Emre'nin vukuatlarını görmezden gelip kalan 4 maçı kazanacak takımı sahaya sürer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugünkü yönetimin basın açıklamasından tatmin olan var mı? Ben daha net şeyler bekliyordum ama belli ki ittifaklar yapılmış, görüşmeler tamamlanmış. CAS davası kesinlikle hükümetle anlaşmalı geri çekildi. Platini-Erdoğan görüşmeleri ve Fenerbahçe'nin yaptığı görüşmelerde de kısmen UEFA ile anlaşıldı denebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rıdvan dilmen 3 temmuz süreciyle ilgili bi kitap yazıyorumuş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tahkim kurulu Emre'nin cezasını 3 maça çıkardık ama tedbiri de kaldırdık açıklaması yapmış. Resmen dalga geçiyorlar. Beşiktaş maçının arefesinde Emre'ye koydukları tedbiri haklı çıkarmak adına cezayı 3 maça çıkardıklarını söylemişler. Kısaca biz bir halt yedik, Emre'ye tedbir koyduk şimdi de bu haltı temizlemek için cezayı 3 maça çıkardığımızı söylemek zorunda kaldık deselermiş keşke. Muhittin Boşat ben Tahkim'in şimdiye kadar ceza yükselttiğini hiç görmedim dedi. Ben de hatırlamıyorum. Eğer gerçekten böyleyse, video görüntülerinden 3 maçla cezalandırılan ilk oyuncu ünvanından sonra, Tahkim'in cezasını yükselttiği ilk oyuncu ünvanını da TFF Emre'ye kazandırmış oldu.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bugünkü yönetimin basın açıklamasından tatmin olan var mı? Ben daha net şeyler bekliyordum ama belli ki ittifaklar yapılmış, görüşmeler tamamlanmış. CAS davası kesinlikle hükümetle anlaşmalı geri çekildi. Platini-Erdoğan görüşmeleri ve Fenerbahçe'nin yaptığı görüşmelerde de kısmen UEFA ile anlaşıldı denebilir.
    Maalesef detaya inmediler. Bu da Euro2020 dolayısıyla siyasi bir baskı geldiğine işaret gibi duruyor. Nihayetinde siyasi bir baskı varsa bunu açıklayamazlar. Gönül ister ki tüm yöneticilerimizin gözü kara olsun ve böyle bir baskı gelmişse bunu açıklasınlar ama olmadı.

Volkan Ligtv'nin Quiz programına katılmış. Recep Niyaz'ı baya övüyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/o-golu-asla-unutamam
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    bende hiç tatmin olmadım ülke menfaatleri için çekmişler çokta umramda benim ülkemin futbol menfaati adamlar bana karşı dediğini bırakmasın ben hala o adamları düşüneyim yok ya

işin ucunda başka şeyler var bu gelecek sezon için olası bi avrupa cezası bence önlenmiş oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Cezadan daha önemlisi 2020 adaylıgımızı tehlikeye sokmamak için geri adım atılmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2020 için tek aday değilmiyiz zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2020 için tek aday değilmiyiz zaten
    Platini Türkiye'ye geldikten sonra Almanya çekildi diye biliyorum. Kapalı kapılar ardında neler oldu kimse bilmez. Ama Platini Başbakan ile ne konuşmuş olabilir ki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizim CAS davasını çektiğimiz gün Almanya adaylıktan çekildi

Çok ilginç iddialar dolaşıyor statın tapusunu alacakmışız, sponsorlar aracılığıyla maddi kayıp giderilecekmiş vs. Tabi bunun manevi boyutunu kimse düşünmüyor. Bu da bizi düşündüren şey.
    Cuma günü Aziz Yıldırım için umutlanmak lazım mı bilmiyorum. CAS davasının alakası yoktur sanırım?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence var. Cuma serbest diye düşünüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adil süreç işler mi gerçekten emin değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

boşuna tahliye beklemeyin
    Last edited by SaLviO : 02.Mayıs.2012 at 23:00

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=21

1 haftayla kaçırıcaz be

yarın kesin kazanmamızlazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın kazanırsak lideriz. Bu iş Kadıköy'e kalmadan bitebilir.

Saldır Fener..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

#AdimAdimSampiyonluga haydi fenerbahçem

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yarın inönü deplasmanında kazanırsak lider olucaz. Kendini 10 hafta önceden şampiyon ilan edenlere inat Saldır Fenerbahçem !
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Loran ı silenler bakalım bu adama ne yapacaklar?
    Serdar Cebe ‏ @SerdarCebe
    Simdi Kocaman serefsizler dusunsun
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bence var. Cuma serbest diye düşünüyorum.
    boşuna tahliye beklemeyin
    Yarın 4 tane daha nur topu gibi tanığımız var, ardından çapraz sorgu olacak. Kısaca yarın Sanıklar bugüne kadar olduğu gibi son golü de iddianameye atarsa bu iş biter. Bunların olduğunu varsayarak eğer Cuma günü Aziz Yıldırım yine serbest bırakılmazsa şuana kadar "Bu bir Aziz Yıldırım operasyonudur" görüşüne inanmayanların büyük çoğunluğu bu düşünceye sevk olacaktır.

Delil yok, Kanıt yok, Gözlemci raporları temiz, Saha görüntüleri temiz, Tanıklar komedi , Büyük çoğunluğu belge ve bilgilerle çürütülmüş iddianame var. Bunlara rağmen tahliye veya beraat olmazsa büyük bir hukuk ayıbı işlenmiş olur !

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre'yi 11'de oynatmayacaktır bence, geçen maçta da muhtemelen düşünmüyordu 11'de. Yedek kulübesinde ikinci devre oyuna girebilir. Ama şu açıklamasına bakarsak da, Gökay olur Recep olur artık kim olursa çıkıp oynayacağız, dedi, o nedenle Emre'nin vukuatlarını görmezden gelip kalan 4 maçı kazanacak takımı sahaya sürer.
    Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız, Aykut Kocaman yaşanan olaylardan dolayı Emre'ye kızgın değil, Emre'nin haksız muamelelere maruz kaldığını kendi dile getiriyor. Bence onu kullanacaktır. Kim oynarsa oynasın bu maçı mutlaka kazanmamız gerek. Cuma günü mahkeme kararı verirken Lider Fenerbahçe olarak bulunmak çok daha anlamlı olacaktır !

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Yarın kazanırsak lideriz. Bu iş Kadıköy'e kalmadan bitebilir.

Saldır Fener..
    Aman ! Rakibin yaptığı hataya sen de düşersen onun verdiği hediyeyi geri iade edersin, Saldır Fenerbahçe !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yarınki maç çok çok önemli. Kazanmadan büyük laflar etmek istemiyorum ama çok önemli!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şuan 1 tane beraberlik hakkımız var bunu en son maça kadar saklamak en güzeli olur ama bence önümüzdeki 2 deplasmandan birinde kullanıcaz bunu maalesef
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben sizin gibi düşünmüyorum aksine içerdeki maç berabere biticek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şuan 1 tane beraberlik hakkımız var bunu en son maça kadar saklamak en güzeli olur ama bence önümüzdeki 2 deplasmandan birinde kullanıcaz bunu maalesef
    Son maçı kazanmak için oynamak lazım, 3 Galatasaray maçında da bir cebimizde beraberlik mantığıyla oynadık ve kötü oyun çıkardık, biz geriye yaslanmayı skora oynamayı beceremiyoruz, Takım çıkacak sahaya kazanmak için takır takır top oynayacak.

Şimdi önemli olan Trabzon ve Beşiktaş maçından kesin 1 galibiyet çıkarmak, yeter ki son maça şampiyonluk umuduyla gidelim gerisi kolay.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdar cebe nasıl da kıvırıyor nerde o tarafsız yorumu yapanlar

Mesaj Yetkileri