1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Son Dakika : Fenerbahçe'de Alex, Kaleci Volkan ve Emre Belözoglu Besiktas derbisinin kadrosuna alindi.
    Şu anda BJK ve Trabzon maçlarından 1 tanesini kaybetme lüksümüz var.Gönül ister ki hepsini kazanalım ama matematiksel olarak bakarsa durum böyle.Durum böyleyken Volkan ve Alex GS maçı düşünülerek riske edilmemeli mi acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Şu anda BJK ve Trabzon maçlarından 1 tanesini kaybetme lüksümüz var.Gönül ister ki hepsini kazanalım ama matematiksel olarak bakarsa durum böyle.Durum böyleyken Volkan ve Alex GS maçı düşünülerek riske edilmemeli mi acaba?
    Ben sakat olan oyuncuların 11'de çıkacağını zannetmiyorum, 18 kişilik kadroya alınırlar Maçın gidişatına göre de oyuna alınırlar diye düşünüyorum. Kimse konuşmuyor ama bir gerçek var ki (bana göre komik bir düşünce olan) Fenerbahçe Alex'siz yapamıyor hissiyatını ezdik geçtik.

Alex olmadığı zaman onun yerine oynattığınız adam en az onun kadar ofansif bir oyuncu olduğu zaman hiç bir problem yaşamazsınız, asıl sorun yerine oynattığınız adamın çok gerilerde oynaması, işte bu problem yaratır. Örneğin oyun yapıları ve takım alışkanlıkları gereği Mehmet Topuz, Emre, Cristian gibi oyuncular o mevkide oynayamaz ama bir Stoch, Özer veya Semih bu görevi çok rahatlıkla yapabilir, en azından eksiklik hissetmezsiniz.

Yarın çıkacak 11 maçı bir süre dengede götürmek adına çok önemli.
    Mehmet-Cristian-Özer-Emre-Stoch lu bir orta saha ile pas trafiğini çok rahat götürebilirsiniz, Hepsi meziyetli oyuncular ve soğukkanlılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig Tv'de son dakika bandıyla az önce haber yayınladı; Beşiktaş derbisinde kaleyi Mert Günok koruyacak. Sakatlığı geçen Alex de Souza ise ilk 11'de görev alacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; ayak bileğinde sakatlığı bulunan Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj Yetkileri