Sayfa 311 / 483 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
9,301 ile 9,330 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şikenin olmadığı yerde şike ile ilgili bir madde neden değiştiriliyor anlayamadım

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

UEFA: İtalya ve Yunanistan’da şikeyle ilgili sert cezalar verildi. Bu kararlar ülkeden ülkeye değişebilir.

UEFA Basın Söz. Biskos: Türkiye’deki şike olayının çözülmesinde, şikeyle mücadelede gerekli yaptırımların uygulanmasında sorumluluk TFF'de.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Şikenin olmadığı yerde şike ile ilgili bir madde neden değiştiriliyor anlayamadım
    Nereden baktığına bağlı. Şikeyi aklıyorlar önyargısıyla bakarsan sadece şikeyle ilişkilendirirsin 58. maddeyi. 58. maddenin içeriği şike, şike teşebbüsü, teşvik primi verilmesi ve teşvik primi teşebbüsünü de kapsıyor. Değişen şike ile ilgili bir madde belki ama şike olduğu için değişmiş olmayabilir değil mi?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Nereden baktığına bağlı. Şikeyi aklıyorlar önyargısıyla bakarsan sadece şikeyle ilişkilendirirsin 58. maddeyi. 58. maddenin içeriği şike, şike teşebbüsü, teşvik primi verilmesi ve teşvik primi teşebbüsünü de kapsıyor. Değişen şike ile ilgili bir madde belki ama şike olduğu için değişmiş olmayabilir değil mi?
    58.Madde değişikliği ile ilgili daha önce oylama yapıldı ve büyük bir çoğunluk tarafından reddedildi.Ama buna rağmen Demirören değiştirdi bunu.Şike yoksa bunu niye değiştirsin adam.Zaten bu adamın amacı en baştan belliydi.Ve bu amaç doğrultusunda hareket ediyor.Yaptıkları ve amacı apaçık ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine alınmadıktan sonra 2. lige düşürülmek istedi.
    Konuşulan : Fenerbahçe'yi düşürmemek için çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanına özel yasa değişikliği teklifi gitti, önce veto yedi sonra onaylandı, Fenerbahçeli olanlar dışında çoğu kişi serbest kaldı.
    Konuşulan: Fenerbahçe'ye özel yasa yapıldı.

58.Madde değişikliğine ilk günden sonra güne kadar karşı çıkan bir Fenerbahçe vardı. Yapılan genel kurulda konuşan tüm yöneticiler bunun üstüne basa basa konuştu, oylamada hayır oyu verildi. Değişiklik geçmedi.
    Konuşulan: Galatasaray izin verseydi geçerdi.

58.Madde Tff'nin Etik Kurulu raporunu açıklamadan önce değişti, Fenerbahçe'nin görüşü hala aynı, Eğer varsa bir suçumuz ceza neyse en ağırını çekelim dedi. Tüm yönetim kurulu basının karşısına çıkıp bunu dile getirdi.
    Konuşulan: Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu devreye sokuldu. Tamamen Fenerbahçe endeksli bir karar.

Bir şey derdim ama çok ağır kaçar çok : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine alınmadıktan sonra 2. lige düşürülmek istedi.
    Konuşulan : Fenerbahçe'yi düşürmemek için çalışıyorlar.

Çünkü düşürüleceğini düşünüyordu kulüp.Şimdi puan silme olursa 2.lige düşürülmek isteyecekler mi acaba ? Yoksa bu puan silme cezasını(aslında ödül) kabul mü edecekler ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

58.Madde değişikliği ile ilgili daha önce oylama yapıldı ve büyük bir çoğunluk tarafından reddedildi.Ama buna rağmen Demirören değiştirdi bunu.Şike yoksa bunu niye değiştirsin adam.Zaten bu adamın amacı en baştan belliydi.Ve bu amaç doğrultusunda hareket ediyor.Yaptıkları ve amacı apaçık ortada.
    Önyargılı olduğun ortada Aygün. Belki teşvik primi teşebbüsü için değiştirildi o madde. Madde değiştirildi diye diğer olasılıkları yoksayıp, şike var demek ne kadar doğru?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çünkü düşürüleceğini düşünüyordu kulüp.Şimdi puan silme olursa 2.lige düşürülmek isteyecekler mi acaba ? Yoksa bu puan silme cezasını(aslında ödül) kabul mü edecekler ?
    Özdemir, “Fenerbahçe olarak yarım puanımızın dahi silinmesini kesinlikle kabul etmiyoruz” diye konuştu.Suçsuz olduklarını belirterek, “58. madde değişmesin. Virgülüne bile dokunulmasın” dedi.
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19736986.asp
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

fenerbahçe spor kulübü şikeye bulaşmışsa bunun cezası küme düşmedir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Önyargılı olduğun ortada Aygün. Belki teşvik primi teşebbüsü için değiştirildi o madde. Madde değiştirildi diye diğer olasılıkları yoksayıp, şike var demek ne kadar doğru?
    Sadece bu olayı değil genel olarak yapılanları yapılmaya çalışanları düşünürsek birçok şey belli oluyor ama görmek isteyip istememeye bağlı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nihat ozdemirin açiklamalari sahsen ilgilendirmiyor cunki bu adam 2 kez değişik açıklama yapti 58.ci madde degistirilmeli sonrada degistirilmemeli diye 58.ci maddenin degisme nedeninin hala açiklamadilar etik kurulu raporunuda açiklamadilar evet turkiyede çok ters isler donuyor anliyan anladi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    O açıklamaları biliyorum.Ama madde değiştikten sonra hiç öyle büyük bir tepki gelmedi.Taraftarların da hoşuna gitti bu madde değişikliği.Kimse küme düşelim falan demiyor.Genel olarak söylüyorum bunları.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Arif @Aygün

Vakti zamanında ülkenin bir Başbakanı varmış.. Başbakan ne yapsa nasıl hizmet etse bir türlü kendini basına sevdirememiş..

Bir gün danışmanlarına haber salmış:
    -Basın mensuplarına duyurun şu gün şu saatte Boğaz'ı karşıya yürüyerek geçeceğim..

O gün gelir çatar..
    Basın mensupları ve vatandaşlar toplanırlar..
    Gerçekten de Başbakan dediğini yapar..Boğazın bir yakasından diğer yakasına yürüyerek geçer..

Başbakan;
    -Bakalım bu kez nasıl yazacaklar, acaba beni nasıl övecekler..diye düşünürken..
    Ertesi gün gazete manşetleri şöyledir..
    -Başbakan yüzme bilmiyor..

Umarım anlatabilmişimdir : )
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sadece bu olayı değil genel olarak yapılanları yapılmaya çalışanları düşünürsek birçok şey belli oluyor ama görmek isteyip istememeye bağlı
    Güzel söylemişsin, görmek isteyip istememeye bağlı. Bunca takım soruşturma içindeyken sadece Fenerbahçe'yi görmek, istediğin şey. Bunca olasılık varken 58. madde değişikliği ile ilgili "şike maddesi değişti" demek, istediğin şey. Fenerbahçe aleyhine durumlara denize düşmüş gibi sarılırken, lehine olanlar durumlarla ilgili kimseyi eleştirmemek, istediğin şey.

Türkiye'de ters giden şeyler olduğunu aylardır bas bas bağırıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nihat Özdemir tam bombaydı yahu

Adam önce çıkıp değişmelidir dedi,sonra değişmemelidir dedi ve FB camiası tarafından dışlandı.sonra tekrar içeri alındı falan değişik işler döndü o aralar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Nihat Özdemir tam bombaydı yahu

Adam önce çıkıp değişmelidir dedi,sonra değişmemelidir dedi ve FB camiası tarafından dışlandı.sonra tekrar içeri alındı falan değişik işler döndü o aralar
    Her şeyi geçtim adam boldladığım kısmı gayet iyi açıkladı neyi anlamadın merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tutuklu yargılanan sanıkların tahliyesi yönünde karar verilmesi bekleniyor söylentileri var.
    tahliye değil beraat bekliyorum ben
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dunki Nihat Ozdemirin aciklamlarini tekrar izledim, gercekten bu adam yakismiyor Fenerbahce gibi bir kulubun yonetiminde olmak.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yarın aykut hocada tanık olarak dinlenebilirmiş

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yok öyle bişey
    Eğer şike suçu daha açık konuşmak gerekirse maç skorunu bağlama suçu sahadaki oyuncular tarafından yerine getirilmediyse saha dışında da bir sorun yoktur.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...hayal-gormesin
    Böyle bir açıklama yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Böyle bir açıklama yazıyor.
    Yazık gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Her şeyi geçtim adam boldladığım kısmı gayet iyi açıkladı neyi anlamadın merak ettim.

Fenerbahçe yönetimi önce değişsin dedi, sonra baktı herkes değişmemesi yönünde oy kullanacak "değişmesin" dedi. sonra "58 değişmelidir" diyen bir adayı destekledi TFF başkanlığı için. Yani bu durum Camı ,kapıyı açık bırakıp evden ayrıldıktan sonra eve hırsız girince "Ben hırsızı davet etmedim" demeye benziyor. Ya da birini öldürmek isteyen bir adama silahı,kurşunu alıp eline verdikten sonra ben ona "sakın o adamı vurma" dedim demeye benzer
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

saha içinde bişey yoksa saha dışında da yoktur.Saha içinde olup sahada dışında olmama ihtimali varmı saha içinde varsa saha dışında da vardır

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ilhan ekşioğlu çok deli savunma yapıyor artık şu savunmayla tahliye olmuyorsa ben bunda art niyet ararım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe bu davadan aklanacak, merak etmeyin. Aklanacak diyorum, istedikleri kadar maddeyi değiştirsinler, bu bizim için önemli değil.

Suçluysak ve verilecek yarım puanlık bir silme cezası bile olsa bu kabul edilemez. Suçluysak, cezası küme düşmektir, ötesi yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sahi noldu şu etik kurulu raporu? Yazılı olarak açıklandı mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yok açıklanmadı

en az 48 saat sonra demişlerdi ya daha var yani

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sahi noldu şu etik kurulu raporu? Yazılı olarak açıklandı mı ?
    ne açiklanmasi yahu 58.ci maddeyi bile açiklamadilar diyorum ya yine demioren birseyleri kurtarmaya calisiyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ne açiklanmasi yahu 58.ci maddeyi bile açiklamadilar diyorum ya yine demioren birseyleri kurtarmaya calisiyor
    Evet 10 aydır olduğu gibi Fenerbahçe korunuyor ve kurtarılmaya çalışılıyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Evet 10 aydır olduğu gibi Fenerbahçe korunuyor ve kurtarılmaya çalışılıyor.
    Fenerbahce ile ilgili birsey demedim lafi nerenden anliyorsun ?

Mesaj Yetkileri