Şikenin olmadığı yerde şike ile ilgili bir madde neden değiştiriliyor anlayamadım![]()
Şikenin olmadığı yerde şike ile ilgili bir madde neden değiştiriliyor anlayamadım![]()
UEFA: İtalya ve Yunanistan’da şikeyle ilgili sert cezalar verildi. Bu kararlar ülkeden ülkeye değişebilir.
UEFA Basın Söz. Biskos: Türkiye’deki şike olayının çözülmesinde, şikeyle mücadelede gerekli yaptırımların uygulanmasında sorumluluk TFF'de.
Nereden baktığına bağlı. Şikeyi aklıyorlar önyargısıyla bakarsan sadece şikeyle ilişkilendirirsin 58. maddeyi. 58. maddenin içeriği şike, şike teşebbüsü, teşvik primi verilmesi ve teşvik primi teşebbüsünü de kapsıyor. Değişen şike ile ilgili bir madde belki ama şike olduğu için değişmiş olmayabilir değil mi?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
58.Madde değişikliği ile ilgili daha önce oylama yapıldı ve büyük bir çoğunluk tarafından reddedildi.Ama buna rağmen Demirören değiştirdi bunu.Şike yoksa bunu niye değiştirsin adam.Zaten bu adamın amacı en baştan belliydi.Ve bu amaç doğrultusunda hareket ediyor.Yaptıkları ve amacı apaçık ortada.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligine alınmadıktan sonra 2. lige düşürülmek istedi.
Konuşulan : Fenerbahçe'yi düşürmemek için çalışıyorlar.
Cumhurbaşkanına özel yasa değişikliği teklifi gitti, önce veto yedi sonra onaylandı, Fenerbahçeli olanlar dışında çoğu kişi serbest kaldı.
Konuşulan: Fenerbahçe'ye özel yasa yapıldı.
58.Madde değişikliğine ilk günden sonra güne kadar karşı çıkan bir Fenerbahçe vardı. Yapılan genel kurulda konuşan tüm yöneticiler bunun üstüne basa basa konuştu, oylamada hayır oyu verildi. Değişiklik geçmedi.
Konuşulan: Galatasaray izin verseydi geçerdi.
58.Madde Tff'nin Etik Kurulu raporunu açıklamadan önce değişti, Fenerbahçe'nin görüşü hala aynı, Eğer varsa bir suçumuz ceza neyse en ağırını çekelim dedi. Tüm yönetim kurulu basının karşısına çıkıp bunu dile getirdi.
Konuşulan: Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu devreye sokuldu. Tamamen Fenerbahçe endeksli bir karar.
Bir şey derdim ama çok ağır kaçar çok : )
...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19736986.aspÖzdemir, “Fenerbahçe olarak yarım puanımızın dahi silinmesini kesinlikle kabul etmiyoruz” diye konuştu.Suçsuz olduklarını belirterek, “58. madde değişmesin. Virgülüne bile dokunulmasın” dedi.
...
nihat ozdemirin açiklamalari sahsen ilgilendirmiyor cunki bu adam 2 kez değişik açıklama yapti 58.ci madde degistirilmeli sonrada degistirilmemeli diye58.ci maddenin degisme nedeninin hala açiklamadilar etik kurulu raporunuda açiklamadilar evet turkiyede çok ters isler donuyor anliyan anladi
![]()
@Arif @Aygün
Vakti zamanında ülkenin bir Başbakanı varmış.. Başbakan ne yapsa nasıl hizmet etse bir türlü kendini basına sevdirememiş..
Bir gün danışmanlarına haber salmış:
-Basın mensuplarına duyurun şu gün şu saatte Boğaz'ı karşıya yürüyerek geçeceğim..
O gün gelir çatar..
Basın mensupları ve vatandaşlar toplanırlar..
Gerçekten de Başbakan dediğini yapar..Boğazın bir yakasından diğer yakasına yürüyerek geçer..
Başbakan;
-Bakalım bu kez nasıl yazacaklar, acaba beni nasıl övecekler..diye düşünürken..
Ertesi gün gazete manşetleri şöyledir..
-Başbakan yüzme bilmiyor..
Umarım anlatabilmişimdir : )
...
Güzel söylemişsin, görmek isteyip istememeye bağlı. Bunca takım soruşturma içindeyken sadece Fenerbahçe'yi görmek, istediğin şey. Bunca olasılık varken 58. madde değişikliği ile ilgili "şike maddesi değişti" demek, istediğin şey. Fenerbahçe aleyhine durumlara denize düşmüş gibi sarılırken, lehine olanlar durumlarla ilgili kimseyi eleştirmemek, istediğin şey.
Türkiye'de ters giden şeyler olduğunu aylardır bas bas bağırıyoruz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Nihat Özdemir tam bombaydı yahu
Adam önce çıkıp değişmelidir dedi,sonra değişmemelidir dedi ve FB camiası tarafından dışlandı.sonra tekrar içeri alındı falan değişik işler döndü o aralar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Dunki Nihat Ozdemirin aciklamlarini tekrar izledim, gercekten bu adam yakismiyor Fenerbahce gibi bir kulubun yonetiminde olmak.
yarın aykut hocada tanık olarak dinlenebilirmiş
Böyle bir açıklama yazıyor.Eğer şike suçu daha açık konuşmak gerekirse maç skorunu bağlama suçu sahadaki oyuncular tarafından yerine getirilmediyse saha dışında da bir sorun yoktur.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...hayal-gormesin
Fenerbahçe yönetimi önce değişsin dedi, sonra baktı herkes değişmemesi yönünde oy kullanacak "değişmesin" dedi. sonra "58 değişmelidir" diyen bir adayı destekledi TFF başkanlığı için. Yani bu durum Camı ,kapıyı açık bırakıp evden ayrıldıktan sonra eve hırsız girince "Ben hırsızı davet etmedim" demeye benziyor. Ya da birini öldürmek isteyen bir adama silahı,kurşunu alıp eline verdikten sonra ben ona "sakın o adamı vurma" dedim demeye benzer![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
saha içinde bişey yoksa saha dışında da yoktur.Saha içinde olup sahada dışında olmama ihtimali varmı saha içinde varsa saha dışında da vardır
ilhan ekşioğlu çok deli savunma yapıyor artık şu savunmayla tahliye olmuyorsa ben bunda art niyet ararım
Fenerbahçe bu davadan aklanacak, merak etmeyin. Aklanacak diyorum, istedikleri kadar maddeyi değiştirsinler, bu bizim için önemli değil.
Suçluysak ve verilecek yarım puanlık bir silme cezası bile olsa bu kabul edilemez. Suçluysak, cezası küme düşmektir, ötesi yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Sahi noldu şu etik kurulu raporu? Yazılı olarak açıklandı mı ?
Football is simple,but Football Manager is not
yok açıklanmadı
en az 48 saat sonra demişlerdi ya daha var yani