Sayfa 581 / 896 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
17,401 ile 17,430 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu adam sağ bek oynamıyormu

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu adam sağ bek oynamıyormu
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/v...ler_88374.html burada ön libero olarak gözüküyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Veysel 1988 doğumlu ve önlibero oyuncusu.Zaman zaman stoper de oynayabiliyor diye biliyorum ben. Son zamanlarda göze batan bir oyuncuydu. Umarım etmişizdir transfer.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sağ bek oynadığı maçlar da oldu diye biliyorum . Umarım doğrudur , biz Alper ' i alacakken çoğu kişiden duyduğum birşey vardı , o da ' Veysel daha iyi niye Alper alınıyor ' lafıydı . İnşallah haber de , söylenenler de doğrudur .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben Veysel' i joker olarak biliyorum. Rakibin en teklikeli oyuncusunun peşine takılıyor genelde. Bu yüzden sağ bek oynadığı zamanlar da oldu. Yanlış biliyor da olabilirim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

veysel sarııııı veysel laciverrttt bakın bu espriyi ilk ben yaptım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hem sag bek hem onlibero oynuyabiliyor faydali bir oyuncu olur fenerbahceye

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    veysel sarııııı veysel laciverrttt bakın bu espriyi ilk ben yaptım
    Keşke yapmasaydın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu ligi bitirelim de zaten transferler gerekli bölgelere yapılacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu ligde en sevdiğim iki genç yerli ortasaha oyuncusundan biri Veysel. Eğer doğruysa haber büyük iş başarmıştır Fener.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İnsallah gelir bu çocuk Alper'den daha iyi.Defansın her yerinde oynuyor ön libero orta saha tam bir joker.Çok beğeniyorum Veysel'i.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok amaçsız ve saçma bir transfer. Orhan , Bekir , Sezer alıyorlar hiç bir şey olmuyor boşa bu da öyle olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Çok amaçsız ve saçma bir transfer. Orhan , Bekir , Sezer alıyorlar hiç bir şey olmuyor boşa bu da öyle olacak.
    Orhan Gökhan'ın yedeği. Bekir as oyuncu, Sezer sakatlıktan çıkamadı. Bu mu hiç bişey olmamış hali
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Orhan Gökhan'ın yedeği. Bekir as oyuncu, Sezer sakatlıktan çıkamadı. Bu mu hiç bişey olmamış hali
    Bekir pek iyi olduğu söylenmez çoğu arkadaşım şikayetçi Bekir'den Serdar varken bekir oynamaz. Orhan' da yedek işte bi katkı yapabildiği yok oynadığında da beğenmedim. Sezer'in valla haberlerde bile yüzünü görmedim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Serdar varken Bekir oynamaz ? Şuan Serdar var ve Bekir babalar gibi oynuyor.Orhan'da gayet iyi bir yedek.Ben yedek olarak düsünürsek begeniyorum.Sezer konusunda birşey diyemiycem daha izleyemedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tuğrul şu Serdar yorumundan anladım ki sen hiç bir Fener maçını izlemiyorsun, daha doğrusu kendi takımın dışında pek izlemiyorsun heralde ligi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bekir şu an oynuyor ama kalitesi Fenerbahçe' nin ilk 11 oyuncusu olacak kadar yok. Güzel yedek olur ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Diyeceksiniz yine 3 temmuz diye ama bunlar 3 temmuzla ilgili şeyler işte.Lugano'nun yedegi Serdar olacaktı onun yedeği Bekir.Ancak Serdar kötü oynayınca ilk 2-3 maçtan sonra , Bekir denendi ve ondan yararlı oldu.Şuanlık Bekir gayet iyi bir tercih.Ama seneye 11 olacagını kesinlikle düsünmüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bekir pek iyi olduğu söylenmez çoğu arkadaşım şikayetçi Bekir'den Serdar varken bekir oynamaz. Orhan' da yedek işte bi katkı yapabildiği yok oynadığında da beğenmedim. Sezer'in valla haberlerde bile yüzünü görmedim
    Bekir şu durumda Serdar'dan daha iyi. Orhan zaten Gökhan'ın yedeği olarak alındı ilk 11 oyuncusu olması için değil. Dediğim gibi Sezer sakat olduğundan forma şansı bulamadı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Tuğrul şu Serdar yorumundan anladım ki sen hiç bir Fener maçını izlemiyorsun, daha doğrusu kendi takımın dışında pek izlemiyorsun heralde ligi.
    Serdar'ı sakat biliyordum değilmiş demek ki. Diğer maçları da izliyorum da çok ayrıntılara takılmıyorum. Neyse o zaman şöyle diyeyim bence Serdar Bekir'den iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Serdar'ı sakat biliyordum değilmiş demek ki. Diğer maçları da izliyorum da çok ayrıntılara takılmıyorum. Neyse o zaman şöyle diyeyim bence Serdar Bekir'den iyi
    Değil işte.İyi olsa 11 olurdu.Fenerbahçe maçlarını izliyorsan bunu demen imkansız zaten.Serdar bize geldiginden beri sadece ilk 2 maç iyi oynadı onun dısındaki maçlarda yedigimiz gollerde bir sürü hatası vardı.Samsun maçında Gekas'ın hat trick'i onu bitiren olay oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Değil işte.İyi olsa 11 olurdu.Fenerbahçe maçlarını izliyorsan bunu demen imkansız zaten.Serdar bize geldiginden beri sadece ilk 2 maç iyi oynadı onun dısındaki maçlarda yedigimiz gollerde bir sürü hatası vardı.Samsun maçında Gekas'ın hat trick'i onu bitiren olay oldu.
    Oyun kurma anlamında Serdar çok çok iyi Bekir'den defansta hataları oldu ama bence çok şans tanımadılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Serdar fos çıktı hakikaten. Onun kadar yumuşak oynayan stoper görmedim, hem topla hem rakiple.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Oyun kurma anlamında Serdar çok çok iyi Bekir'den defansta hataları oldu ama bence çok şans tanımadılar.
    O kadar hata yaptıktan sonra isterse Pique gibi oyun kursun fos.

25. Post "Stoch'u 18 Milyon Euro'ya Vermedik!"

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Slovak futbolcuları Miroslav Stoch'la ilgili devre arasında yaşanan bir gelişmeyi Vatan Gazetesi'ne anlattı.

Fenerbahçe'nin İngiliz devi Chelsea'den 5.5 milyon Euro'ya transfer ettiği futbolcuyu, o dönem Galatasaray da kadrosuna katmak istiyordu. Türkiye'nin iki devi arasında çıkan bu transfer savaşının galibi Fenerbahçe olurken sarı lacivertlilerin genç yıldızı için, devre arasında transfer teklifi geldiği iddiaları doğrulandı.

Vatan Gazetesi'nin "Stoch için 14 milyon euro verildiği doğru mu?" sorusunu yanıtlayan Nihat Özdemir, "Ne 14 milyon Euro'su.. Bunu nerden öğrendiniz bilmiyorum ama devre arasında Stoch için gelen teklif 18 milyon Euro. Kabul etmediğimiz için ismini açıklamak doğru olmaz ama bir Rus ekibi. Teknik heyetle de oturup konuştuk, 18'e Stoch'u vermedik" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak:Vatan Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

18 mi yuh iyiki vermemişler kesin lokomotif veya spartak moskovadır veya anzhide olabilir

27. Default

Emenike belki tavsiye etmiş olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Devre arasında Stoch yerine çabuk uyum sağlayacak ve o kadar yetenekli bir isim bulunması zordu,isabetli karar olmuş.

Fiyat konusuna birşey diyemeyiz,gelişince daha yüksek fiyatlara da gidebilir.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Bilica ya da 40 milyon vermislerde satmamislar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Stoch bu sene piyasasını arttırdı. Yaşı itibariyle de hala gelişime açık bi oyuncu . İyi yapılmış . Dia patlamayı yapamadı ama Stoch'un değeri daha da artacaktır ilerde . Cumartesi elde edilecek bir şampiyonlukla yazın şampiyonlar ligine yönelik transferler yapılırsa Stoch daha iyi bir kadronun içinde etkisinin de ne olacağını gösterir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri