1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Cevap veririrz sorun degil , 90 dakika boyunca kufur edilmedi , maç bitince Topuz melo ile dalga geçince taraftarlarda kufur etti ,Fenerbahceli 1-2 oyuncu tesvik etti e taraftarlarda cigrindan cikti o hareketi gorunce.

Furkan sana gelince 12 numara guvenilir bir kaynakmi emniyet falan diyorsunda bana emniyetin resmi kaynagini ver bu taraftar fenerbahce taraftari degildi diye resmi kaynaklarla gel
    Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından

Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından

Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi
    12 numara sozde galatasaray bogayi boyamadi photosop yapti demisti neyse daha fazla konusmaya gerek yok bana resmi kaynaklarla gel resmi kaynagida geçtim hic bir haber sitesinde yazilmadi sahaya atliyan taraftar fenerbahçe taraftari degildi diye

Mesaj Yetkileri