Bence o mesajı iddaa konularına taşıyalım"balde_mir_07' in kupon"
Bence o mesajı iddaa konularına taşıyalım"balde_mir_07' in kupon"
Football is simple,but Football Manager is not
...
bizim zaten şampiyonluk için tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyordu şimdide aynı şekilde değişen hiç birşey olmadı
ama benim ümidim yok beyler pazar günü herşeye hazırlıklı olun
Baldemir 9/6 error not found![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fener Gol gol gol...![]()
aziz başkan geliyor
yanlız epey bi arada sonra gol atamadık en son ne zaman gol atamadan bi maçı bitirmiştik
Kupa yükleniyorken ttnet interneti kesti galiba![]()
Last edited by meddah : 04.Mayıs.2012 at 06:53 Reason: Silinen mesaja gönderme
Baldemir , Beşiktaş maçının karşısında kullandığın smiley beni yerlere yatırdı neden bu kadar güldüm bilmiyorum da Allah da seni güldürsün![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Last edited by meddah : 04.Mayıs.2012 at 06:54 Reason: Silinen mesaja gönderme
...
Last edited by meddah : 04.Mayıs.2012 at 06:54 Reason: Silinen mesaja gönderme
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bugün büyük gün ne kadarda umutsuz olsam içimde bir umut tahliye gelicek diyor
Galatasaray'dan bahsetmiyorum, Fenerbahçe şampiyon olduğunda ikinci sırada kim varsa o gönüllerin şampiyonu ilan edilir, eğer durumların tersi olsaydı, Fenerbahçe bir eli yağda, bir eli balda sezonu geçirseydi ve herhangi bir başka takım, bu süreci yaşamasına rağmen son 3 maça 2 kupa iddiasıyla çıksaydı, helal olsun adamlara, ne şartlarda oynadılar ama hala 2 kupa şansları var, şampiyon olamasalar da gönüllerin şampiyonudurlar denirdi.
Ben bundan bahsettim, olur da Fenerbahçe şampiyon olursa zaten Galatasaray'a gönüllerin şampiyonu denecek, bunu da belirttim.
Oyunda bile play off kaldırılmasın istedim, ayrı bir renk katıyor.
Nasıl ki birisi çıkıp, beraberliğe 2 puan verilseydi aslında biz şampiyon olurduk diyemiyorsa, bu play off da öyledir. Sezonu lider bitirdik, zaten şampiyon olduk mantığı bununla eşdeğerdir bence. Sezon başlamadan getirilmiş bir uygulamada, dünyada sadece bizim kullandığımız bir uygulama değil.
Her şeyin doğrusunu bilir dediğiniz, sürekli dilinizde olan UEFA'nın karşı çıktığı bir uygulama değil, onay verdiği, sakınca bulmadığı bir uygulama.
Dediğim gibi, beraberliğe 2 puan verilsin o zaman mantığıyla aynıdır, play offun olduğu bir ortamda, ligi lider bitirdiği için kendini şampiyon ilan etmek.
Ha mantıklı mıdır değil midir? Orasının tartışılacağı yer bu konu değil. Ama futbolun kurallarına aykırı olsa, UEFA'nın onay verdiği bir uygulama olmaz, değil mi?
"YÜCE ATATÜRK"
Maça gelene kadar tansiyon düşürmek yerine taraftarı pompalayanlar çok olacaktır, Kanımca bu maç bitmez ve hükmen kazanırız. (Gerçi şimdi soracaksınız sahaya bıçak attılar, Denizlide 20 dk sabote ettiler, kalecinin kafasına çarpsın da belki ölür diye rakı şişeleri attılar bitti mi ?) Cevabı tabi ki hayır : )
Bu maç fazlası olacak gibi ne yazık ki
...
Aziz Yıldırım: "Biz yargılanıyoruz diye tef çalanlar var. Ama çıkınca görüşecegiz.
tehlikenin farkındamısınız![]()
dunki maçta 2 tane fenerli bayan hastanelik olmus diyorlar geçmis olsun
Last edited by meddah : 14.Mayıs.2012 at 15:50 Reason: Kural 6
erkeklerin yapmadığını kadınlar yapıyor
bu beşiktaş taraftarını anlamak gerçekten güç
Hastane olayı tamamen yalandır.Bir arbede yaşanmış bayanlar arasında ama güvenlik güçleri ayırmış.Bizim taraftarların açtığı pankart çok ayıp.Bayanlar bile ne hale geldi.Yazık!!