Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 36.84%
  • Berabere biter

7 18.42%
  • Fenerbahçe kazanır

17 44.74%
Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 333 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by vFor View Post
    aykut hocaya aşığız falan diyosun kardeşim tamam seversinde bu adamı nereye kadar seveyim derken adam klübün içine edip küfür edile edile gidicek en sonunda dahamı iyi olucak

onu bu kulüpten küfür ede ede kovacak başkan daha anasının karnından doğmamıştır buna aziz başkanda dahil zaten aziz başkan yapmaz öyle şey

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.
    Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    onu bu kulüpten küfür ede ede kovacak başkan daha anasının karnından doğmamıştır buna aziz başkanda dahil zaten aziz başkan yapmaz öyle şey
    Başkan değilde taraftar edebilir böyle kötü oynamaya devam edersek..
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Başkan değilde taraftar edebilir böyle kötü oynamaya devam edersek..
    bu sene edemez.

seneye bu kaos ortamı biter takım istediği kurulur yinede takım kötü oynuyorsa o zaman hep beraber eleştiririz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )
    İyi hoş senin düşüncendir bir şey demem ama bunları hakemlik bir durum olduğunda konuşuruz olur mu dostum?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by vFor View Post
    aykut hocaya aşığız falan diyosun kardeşim tamam seversinde bu adamı nereye kadar seveyim derken adam klübün içine edip küfür edile edile gidicek en sonunda dahamı iyi olucak
    kendi adıma konusayım; Aykut hoca asla gitsin istemem ne durumda olursak olalım, hele kovularak falan imkansız. bence birçok Fenerbahçeli de benim gibi düşünüyordur. bu adam geçen sene 18 de 17 yaparken kraldı da şimdi mi soytarı oldu. yapmayın etmeyin yahu. takımı, hocayı eleştirecek zaman değil. en büyük maç yarın Çağlayan da olacak, başkanı alalım. sonra bu konular konuşulur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALmeida nın pozisyonundan sonra bir an Dejavu yaşıyorum sandım. Maç sonunda da aynı Dejavuyu yaşamasak dedim içimden. Hakettiğimiz bir gaLibiyeti aLdık. HakemLer maçı yönetmesi gerektiği gibi yönettiğinde herşey daha güzeL oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

bu sene edemez.

seneye bu kaos ortamı biter takım istediği kurulur yinede takım kötü oynuyorsa o zaman hep beraber eleştiririz
    Zaten bu sene yapılması gereken en son şey o.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Söylemeye çalıştığımız da o zaten kardeş. Öyle bir şey olmadığı için bu maçta, yenilseydik de konuşmazdık hakemi. Hatta, F.Bahçe'yi top oynamaya çalışıp kendi işine baktığı için ve ortamı germediği için tebrik de ederdik.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yalniz semihin vurdugu gol olsaydi ne yaygara kopardi 213213 metre ofsaytti cunki hakemler çalmadi ofsayt

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Zaten bu sene yapılması gereken en son şey o.
    olay bitmiştir saygılar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yalniz semihin vurdugu gol olsaydi ne yaygara kopardi 213213 metre ofsaytti cunki hakemler çalmadi ofsayt
    Yukarıda ki Simao'yu görmüyorsun heralde
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İyi hoş senin düşüncendir bir şey demem ama bunları hakemlik bir durum olduğunda konuşuruz olur mu dostum?
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Söylemeye çalıştığımız da o zaten kardeş. Öyle bir şey olmadığı için bu maçta, yenilseydik de konuşmazdık hakemi. Hatta, F.Bahçe'yi top oynamaya çalışıp kendi işine baktığı için ve ortamı germediği için tebrik de ederdik.
    Tekrar söylüyorum ben maçta hakem iyiydi veya kötüydü, şunu yaptı bunu yaptı demiyorum, hata aramak istersen irdelemek istersen çok şey çıkarırsın ama bu senin başarısız olduğun gerçeğini örtmez.

Ne yazık ki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum yüzünden kazandığı her maçtan sonra hakemlerin yaptıkları didik didik incelenir, attığı golden 2-3 dakika önce verilmeyen faullere bile "O verilseydi fener yenilecekti" diye über yorumlar süslenir. 1-2 mesaj önce dediğim gibi ben gündemi ve yaşananları takip etmeyi seviyorum, yeri gelir bunu taraflı da yaparım, tarafsızım diyemem. Ama bu gerçeği göz ardı etmemek gerek.

Maç berabere devam ederken yanımdaki adamlar bile Fırat Aydınus'a sallıyordu, daha önceki maçlarda başınıza gelen hakem hatalarının da etkisi var tabi. Bir ihtimal ama şu maçı kazansaydık bence hakemin konuşulma yüzdesi %51 olurdu. Bu bana göre böyle, aksi düşünceye de saygı duyarım : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aynı hataya bende düşmüştüm, Soldaki beşiktaşlı oyuncuyu unutup : )

...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu topu atamadımı semih

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu topu atamadımı semih
    O topu atmayı bırak zor yetişti Semih efendi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynı hataya bende düşmüştüm, Soldaki beşiktaşlı oyuncuyu unutup : )

Solda Beşiktaşlı göremiyorum ben abi Sağda olmasın ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Solda Beşiktaşlı göremiyorum ben abi Sağda olmasın ?
    Beşiktaş'ın solu o
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by sananes View Post
    O topu atmayı bırak zor yetişti Semih efendi.
    felipe atardı onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş farkı kaçırdı. Ama bu demek değil ki iyi oynuyor. Veli, Ekrem gibi adamlarla olmaz bu iş. Geldigi günden beri söylüyorum Veli futbolcu falan degil. Çok gereksiz. Onun yerine Pektemek oynasa Beşiktaş bugün fark atardı. Savunma yapacak bir takım değil Beşiktaş. Ligin ilk yarısındaki gibi hücum yapmalı. Quaresma çok çabaladı. Attırdı bir tane. Daha basit oynasa atabilirdi de. Almeida çok etkiliydi ama son vuruş eksiği var bu adamın karşı karşıya çok kaçırıyor.. Hakem de gayet iyiydi. En büyük hatası Q7 ile Bekir'in pozisyonuydu bence. Korner olmalıydı karar. Onun dısında büyük bir hatası yok bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok yazık oldu. Bu maçta alacağımız bir galibiyet bize 1 mağlubiyet lüksü ve rahatlığı verecekti. İlk yarının sonundaki gole kadar 2 tarafında fazla pozisyon bulamadığı ortada bir maç vardı. Belki öyle devam etse daha avantajımıza olabilirdi. Ancak geride başladığımız 2. yarıda kötüydük. Özellikle hem rakibe pozisyon verdik hem de hücumda etkin olamadık. Burası önemli bir problemdi. Risk almışsan ilerde pozisyon bulman lazım. Geride verilen pozisyonlar da doğal karşılanabilir. Ancak biz oyunun 2 yönünde de kötüydük. Şampiyonluk şansımız hala devam ediyor, sadece önemli bir avantajı kaybettik.

Tebrikler Beşiktaş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Var var, Quaresma'nın el-kol hareketleriyle de itirazını şiddetlendirdiği bir pozisyon var. Cristian'dan topu çaldı ama hakem faul var dedi, sonrasında 3 pasta Fenerbahça gol pozisyonuna girdi. Quaresma temiz bir şekilde topu çalmıştı.
    Fenerbahçe'de Stoch'a atılan bir pas vardı ofsayt nedeniyle kesilen, tekrarlarında olmadığı göründü.
    Maçın son dakikalarında çok daha net bir pozisyonda yine ofsayt bayrağı kalktı, oysa Egemen bozuyordu ofsaytı, ciddi bir gol şansı olabilirdi. Bir de Mocna Mora'nın söylediği Quaresma'nın topu kornere çıkması için perdelediği an. İki rakip oyuncu topa hamlede bulunmaya çalışıyor top dışarı çıkmasın diye, Quaresma perdeleme yapıyor ama aut kararı veriliyor E sonrasında oyuncu sinirleniyor tabi. Ayrıca o iki pozisyonda Quaresma kart görebilirdi, Fırat Aydınus uyarıyla geçiştirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İsimlerle gelir misin acaba ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Maçta Beşiktaş 299 olumlu pas, Fenerbahçe 526 olumlu pas yapmış

messisiz xavisiz iniestasız busqestsiz villasız alexissiz abidalsiz dani alvessiz piquesiz puyolsuz valdezsiz barça gibiyiz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

messisiz xavisiz iniestasız busqestsiz villasız alexissiz abidalsiz dani alvessiz piquesiz puyolsuz valdezsiz barça gibiyiz
    Barça'da da Selçuk Şahin yok bir de öyle düşün
    Football is simple,but Football Manager is not

Katılıyorum, ligimizin Barça'sı Fenerbahçe, Real Madrid'i de Galatasaray kadro olarak kıyaslayamayız tabii ki oyun tarzları aşağı yukarı benziyor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Bu akşamki sonucun ardından bizimkiler günlük yaşadıklarından puan kaybı hakkımız var bilincinde olacaklar ve üzgünüm ama puan kaybedecekler. Yapacak bi şey yok bu dakikadan sonra
    3.sayfada 71 numaralı mesajım Ben demiştim.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İsimlerle gelir misin acaba ?
    Forumda isim meraklımız çok : ) Ben açık forumda sevmem isim vermeyi ama özelden yolluyorum hemen.
    ...

Nesil
    2007

Yaptığınız pasların bir bölümü defansta ki hazırlık paslarıydı. Arada 227 pas farkı varken bunun en az 77'si defans hazırlık pasları farkıdır Beşiktaş-Fenerbahçe arasında. Daha fazla değilse tabi. Fenerbahçe defanstan top çıkarmakta zorlandı bu maçta...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu gece mactan sonra kordonda otururken, sahil yolundan bir araba gecti. Baktik, biri arabanin sanrufundan BJK bayragi salliyor. Kendisi gorunmuyor ama Tam bizim oturdugumuz yerden gecerken eleman disari firladi, uzerinde GS formasi elinde BJK bayragi sallaya sallaya gecti onumuzden Cok gulduk yalniz, bu nedir abi.

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri