Sayfa 140 / 447 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
4,171 ile 4,200 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

facede de kızlar ne yorumlar yapıyor ya allahım allahım birbirlerine laf koymalar küfür koymalar erkekler o kadar laf atmıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

toplumu bu hale getirenler utansın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu 2 kadın saf mıdır nedir? sinir ettiler dün beni. Ne gerek var böyle gereksiz işlere.

Tabi beşiktaş taraftarı da ayrı değişik.Maçta yaptıkları tezahüratların bir çoğu ana avrat dümdüz gitmekti. Küfür ederken utanmıyorlarda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yok yani top oynayan adamlardan biri bi tanesine dese o bağırdıklarını gel yap bakalım ne dicek acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sus sus

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aziz Yıldırım: Başkanlığa da aday oldum, kaçma şüphem yok, zaten ben gitsem taraftar bırakmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sezon başında 4 tane yıldız oyuncusunu kaybetmiş, başkanı tutuklanmış, oyunları suçlanmış/gözaltına alınmış, hakları elinden alınmış, her hafta küme düşürülmüş, puanı silinmiş, medya tarafından linç edilmeye çalışılmış FENERBAHÇEM.. Şu rakipleri(edit) renkten renge soktun ya, gittin arenada yendinya(edit), ölü halinle bukelamunlara 3,5 çektirdinya; istersen 5 yıl daha şampiyon olma bir kez daha aşık ettirdin kendine (B.T)

Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı

Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecekBilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?

Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Lim10 View Post

Facede bir asker arkadaşımın yaptığı paylaşım.Çok hoşuma gitti.Ve Serkan'ın bir önceki sayfada gsli bir arkadaşa verdiği cevapta duygularıma tercüman olacak cinstendi.Ama anlamıyorlar.Boşuna dil döküyorsunuz.İşin eğlenceli tarafı kendileri yada başka bir klüp bizim yaşadığımız süreci yaşasaydı ilk 5'i dahi göremeyecekti.Hoş bu süreci yaşamamalarına rağmen geçmiş sezonlarda daha beterlerinide yaşamışlardı

Şuna emin olun burada bazı art niyetli kişilerin yaptığı yorumlara defalarca kez cevap yazıyorum ama paylaşmıyorum.Yani bazılarınız o söylediklerini sosyal hayatta, benimle yüzyüze iken sarf edecekBilmiyorumda, olaylar pek iyi cereyan etmez.Ha aynı şeyi gidip Fenerbahçe'li arkadaşlarımda diğer takımların konularında yapıyordur bilemem.Ama ben o konulara girip yorum yapmak şöyle dursun, yakınından bile geçmiyorken, gelip burada belli kişilerin tuhaf tuhaf, insanı gerecek cinsten yorumlar yapması can sıkıcı oluyor.İçinde Fenerbahçe düşmanlığı beslediğini düşündüğüm insanlara karşı antipati duymaya başlıyorum.Ne gerek var buna?

Ve hala sağduyulu, elinden geldiğince şeffaf, yapıcı yorum yapan rakip takım taraftarlaına şahsım adına teşekkür ediyorum.
    Çok güzel yazmışsın.Altına imzamı atarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    şikedir şike şike o yüzden önemi yok sarı lacivert ya renk kesin şike vardır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dayak yediği iddia edilen kadın sapasaglam Çağlayan'da. Fenerbahçe yıkılmaz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in sakatlığı nüksetmiş Trabzonspor maçında yok, Teknik heyeti dünkü hatalar zinciri sebebiyle tekrar tebrik etmekte yarar var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Şu anda BJK ve Trabzon maçlarından 1 tanesini kaybetme lüksümüz var.Gönül ister ki hepsini kazanalım ama matematiksel olarak bakarsa durum böyle.Durum böyleyken Volkan ve Alex GS maçı düşünülerek riske edilmemeli mi acaba?
    Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; ayak bileğinde sakatlığı bulunan Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakin ol şampiyon
    Normal şartlar altında dünkü maçta oynatılması bile başlı başına hataydı, hadi oynattın sakat adamı niye 90 dakika eziyetler içinde sahada tutarsın. Hem maçtan oldun hem de oyuncudan. Galatasaray maçına sapasağlam çıkabilirdi onu bile riske attılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Gökhan Gönül soku yasanmadi mi daha. Alex cikar oynar bence haftasonu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fb tvde cengiz çandar hukuken aziz yıldırımın çıkmaması için hiçbir neden yok diyor hadi bakalım tahliye gelecek mi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tamer yelkovan hariç kimse çıkmıcak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alex de Souza sakatlandi. Trabzonspor macinda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aziz Yildirim cikarsa FB kesin sampiyon olur yalniz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Alex zaten sakattı sadece dün ki maçtan sonra daha da kötü oldu.

Ben bunu daha öncede söylemiştim Aziz Yıldırım çıkarsa şampiyon oluruz ama çıkartırlar mı bilinmez.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

@sbahadirs
    Gökhan Gönül'ün adliyeden çıkış yaptığı sırada bir taraftar kolunzda kopsa bacağınzda kopsa o maçı alın öyle gelin dedi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Taraftar oyuncular herkes istiyor Allah'ın izniyle bu sene bu takım şampiyon olucak .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bütün hukukçular tahliye bekliyor hatta bir tanesi daha ileri giderek tahliye gelmezse bu dava şike davası degildir dedi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Aziz Yildirim cikarsa FB kesin sampiyon olur yalniz
    şampiyonluk umrumda değil başkan çıksın yeter

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    tamer yelkovan hariç kimse çıkmıcak
    tamer başkana geçmiş olsun

10 ayın hesabını kim vericek yazıklar olsun bu ülkede adalet sadece kadın ismi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1 yıl olucak 1 yazık günah.

Polis sakin duran taraftarlara biber gazı ile müdahale etmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kadına çoluğa çocuğa saldırıyorlar. sonra gelip bana burada polisi övüyorlar. yazıklar olsun Türk adaletine, polisine..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Taraftar sakin dururken gelip biber gazı sıkmışlar. Bu ülkede ne adam gibi "adalet" var ne de "polis".

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

adalet arayanlar açıp deniz feneri davasına baksın adalet orda yazık

Mesaj Yetkileri