dani alvesi 70mn tl fiyatla chelsea 'ye verdik
dani alvesi 70mn tl fiyatla chelsea 'ye verdik
yedek kaleci olarak volkan demirel de karar kıldık bu seneki transferlerimizle real madridi geride bırakıcaz
baskanımız sagolsun bizi kırmadı akınfeeve 82 mn tl ödiyecegiz volkan demirel icin kaynak yaratmak zorundayız calısıyoruz
mehmet topal ve arda turanın iyi oyunları da bu transferde bize iyi oldu
Bence yanlış transferler yapıyorsun. Taktikte sorun olmalı çünkü hiç 30 puan fark yiyen bir Barcelona görmedim oyunda..
sence ne yapmalıyım?
gökhan sağ kanattan bindircek ayrıca genc semih de golleri atıcak
kulübümüz 102 mntl ek bütce verdi volkan demireli de alıcaz
Başarılar kardeş..Türkleri boşuna almışsın Gökhan G. iyi ama kaldıramaya biliri barça yı
defansa bilica orta saya selcuk sahin messinin yerine de özeri al![]()
valdesi 37,5 mn tl karslıgında tothennem'a verdik![]()
Hulk'u al Neymar'ı al Ganso'yu al Modric'i Al Stegen'i al
Volkan'a 37.5 vermişsi,n aynı fiyata Valdes'i satmışsın mantık nedir anlayamadım. Ayrıca genç dediğin Semih de 30'unu buluyor...
Kariyerinde başarılar dilerim kardeşim.
Yalnız şuana kadar gördüğüm en ilginç bir yandan güzel bir yandanda komik bir kariyer
Neden komik dersen gerek ilk başta kariyeri radyo gibi anlatman(tabi kendine has güzel bir stilin oldu bana göre) gerekse barcelona gibi takımı real madridin altında 27 puan arkasında bırakman çok değişik bir olay. Daha da ilginci semihi,gökhan gönülü,volkanı alıp; Daniel alvesi,valdesi,abidal gibi oyuncuları satmışsın neyse bu da tabi kendine has bi oyun tarzı kariyerinde başarılar dilerim belkide böyle daha zevkli geçcek çünkü takımını yıldızlardan kurtardın ve daha mütevazi bi kadro yaptın şamp. yarışı daha çetin geçcek gibi yalnız 1-2 tane yıldız alsan iyi olur real le işleri dengede tutmak için takipcinim![]()
mustafa sarp ayhan selçuk aurelio![]()
bunlarıda kaçırma
semih nedir ya top bile süremez o
![]()
![]()
neymarı alımmi 102 mntl
al al Euro ya vurunca normal o para
hehe abi yakıyor transferlerin![]()
ispanya süper kupa 1.macı![]()
Hocam sen Barcelona'yı yönetiyorsun bunun farkındasın dimi? Ben ''GENÇ'' Semih'i Fenerbahçe'de bile oynatmıyorum sen gitmişsin Barça'ya almışsın. Bence biraz transfer konusunda araştırma yap; oyuncular neye göre alınır vs filan yoksa işin zor.