Sayfa 316 / 483 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
9,451 ile 9,480 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aynı şey sizin içinde geçerli. Fener düşmanı kişileri dinliyor yorumluyor onlar dışındakileri dinlemiyor inanmıyorsunuz. Orta da kesinleşen bişey , delil vs. yok iken gelip burada 10 aydır sıfatlar takıyorsunuz bu da kendi deyiminiz ile cahil cesareti isteyen bir durum.
    Tape kondu önümüze birçok anlamadığım ekin biçme, tarla muhabbetleri, inşaat, kurban muhabbetleri var spor konusu içine yedirilmiş olarak. Bende mantık yürüterek diyorum ki bu konuşmalar normal değil. Normal bir insan sporla bunları karıştırarak niye konuşsun madem ortada saklayacak birşey yok?

Hadi diyelim iddaanamenin çoğu yanlış, saçma, sallama falan filan. %0.0000000...1 oranında suçu olsa bile suçlu değil mi Fenerbahçe; suçlu. Takmışsınız iddaaname yalan dolu zaten iddaaname de olan herşey doğru olacak diye bir kaide yok savcı olabilecek tüm delilleri toplar benim bildiğim ve olabilecek en ağır ithamlarda bulunur olabilecek de en ağır cezayı ister. Sanık da savunmasını yapar hakim karar verir. O tape lerde bence suç unsuru var, normal konuşmalar değil. He somut kanıt bulamazlar suçlamalar düşer bilemem orasını.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Tape kondu önümüze birçok anlamadığım ekin biçme, tarla muhabbetleri, inşaat, kurban muhabbetleri var spor konusu içine yedirilmiş olarak. Bende mantık yürüterek diyorum ki bu konuşmalar normal değil. Normal bir insan sporla bunları karıştırarak niye konuşsun madem ortada saklayacak birşey yok?

Hadi diyelim iddaanamenin çoğu yanlış, saçma, sallama falan filan. %0.0000000...1 oranında suçu olsa bile suçlu değil mi Fenerbahçe; suçlu. Takmışsınız iddaaname yalan dolu zaten iddaaname de olan herşey doğru olacak diye bir kaide yok savcı olabilecek tüm delilleri toplar benim bildiğim ve olabilecek en ağır ithamlarda bulunur olabilecek de en ağır cezayı ister. Sanık da savunmasını yapar hakim karar verir. O tape lerde bence suç unsuru var, normal konuşmalar değil. He somut kanıt bulamazlar suçlamalar düşer bilemem orasını.
    Tamam doğruluk payı varsa bulsunlar alalım suçu. Biz suç almayalım demiyoruz suçumuz varsa cezasını çekeriz. Biz haksız suçlamalara gelemiyoruz. O konuşmaları benceye senceye göre cezalandıramazlar somut nesnel şeyler gereklidir birine ceza vermek için.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 10'u tutuklu 93 sanık açılan davanın 15. duruşması görülmeye devam ediyor.

Aziz Yıldırım'ın taleplerinin alınmasının ardından avukatların taleplerinin alınmasına geçildi. Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmada, Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, 1 ay içinde bu davayla ilgili son derece önemli 3 delil belge mahkemenize sunuldu. Bunlar Etik Kurulu raporu, ikincisi Spor Toto Teşkilatı'nın bize yazdığı cevabı yazı, üçüncüsü de Maliye Bakanlığı Vergi Denetleme Kurulu raporu. Etik Kurulu son derece önemli. Etik Kurulu raporu bu davamıza ışık tutacak bir özellik taşımaktadır. Bu raporda Aziz Yıldırım ile ilgili herhangi bir suçlama yok, F.Bahçe'nin bu olaya girdiğine dair bir suçlama da yok. Aziz Yıldırım'ın bu olaya karışmadığını açıkça açıklıyor. İddianamede geçen tüm maçlarda aynı yargılara ulaşmıştır. Tahliye talebimiz buna dayandığını açıkça belirtmek istiyorum" dedi.
    "AİHM'E BAŞVURMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN"
    F.Bahçe'nin mali hesaplarının didik didik edildiğini ifade eden Bayraktar, "Son 5 yılın hesapları teker teker kontrol edilmiştir. Bu raporda önemli bir husus var F.Bahçe Kulübü'nün hesaplarının doğru ve usule uygun olarak tutulduğunu gösteriyor. Aziz Yıldırım'ın cari hesaplarında ve kulüp hesaplarında hiçbir usulsüzlük yok. Tanık ifadelerinde hiçbiri aleyhte beyanda bulunmadı. Sanık ifadelerinden aleyhte hiçbir beyan yok. Yargılamanın vardığı aşamada deliler toplandı, dinlenecek tanık kalmamıştı" diye konuştu.
    Yıldırım'ın diğer avukatı Faik Işık ise, Aziz Yıldırım'ın başkanlığa adaylığını açıkladığını belirterek, "İttirek kaktırarark başkanlığı bıraktırılamaz. Başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım'ın kaçacak bir yeri olsa 30 milyon taraftar onu geri getirir. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurmak zorunda bırakmayın" ifadesini kullandı. Avukat Faik Işık mafya ve örgütün ne olduğunu anlatırken "Bir Don Carleone'yi burada görmedik" demesi salonda gülüşmelere neden oldu. Işık ayrıca, "Mafyalarda emre itaat etmeyenlerin parmakları kesilir ama buradaki sanıkların parmaklarına bakıyorum hepsi yerinde duruyor" diye konuştu. Duruşma sanık avukatlarının taleplerinin alınmasıyla devam ediyor.
    Erman Toroğlu'na da gönderme yapan avukat "Ofisimde salatalık yetiştiriyorum ki lazım olursa göndereyim. Yargılamamız 6222 değil 893.. Japoncada Ya , Ku Za.. Ağustos Ayı (8. ay) 93 sanık... Yani 893. Mafyalarda emre itaat etmeyenlerin parmakları kesilir ama buradaki sanıkların parmaklarına bakıyorum hepsi yerinde duruyor" dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

avukatlar içeri alınmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tahliye çıkmayacak gibi yine gerekçe olarak delil karartmayı gösterirlerse pes artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Tahliye çıkmayacak gibi yine gerekçe olarak delil karartmayı gösterirlerse pes artık.
    delilleri karartma diyemezler tüm sanıklar ve tanıklar dinlendi

bi ihtimal capraz sorgu yapmadılar bilerek o sebep olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

karar açıklanıyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Avukatlar kararın açıklanması için içeri alınıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sadece tamer yelkovan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugunde bisey degismicek gibime geliyor

Son Dakika:
    Tamer Yelkovan Tahliye Oldu.
    Aziz Yıldırım Ve Ilhan Ekşioğlu'nun Tutukluluk Durumları Devam Ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tamer Yelkovan tahliye oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne şike davasıymış arkadaş yakında Aziz Yıldırım tek başına içeride kalıcak yazıklar olsun vallahi billahi böyle yazıklar olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şike paralarını veren adamda tahliye oldu siz benim külağıma anlatın şikeyi yazıklar olsun

türkiyede adelet sadece bir kadın ismi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hala bu dava "Şike" davasıdır diyen varsa tartışmayalım hiç. Aylar sonra içeri de tek başına Aziz Yıldırım kalırsa şaşırmamak lazım.

Tapeleri görüp sike yok diyenler ya da 58'in hangi takim ve ne icin degistirildigini anlamayanlar varsa tartismayalim.

Trabzonspor da müdahil olmus davaya bu ne anlama geliyor ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Tapeleri görüp sike yok diyenler ya da 58'in hangi takim ve ne icin degistirildigini anlamayanlar varsa tartismayalim.
    Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu kendi kendilerine şike yaptılar. Oyuncu , hakem yada başka yönetici yok sadece ikisi yaptılar. Aklın alıyorsa zaten şu konuda senle yapılan tartışmalarda yorum yazarken harcadığımız enerjiye zamana yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

,artık şu 58 i ısıtıp ısıtıp suraya koymayın yeter artık kimse fenerbahçe yi koruyacak kadar büyük değildir fenerbahçe gerekirse gider bank asyada babalar gibi oynar dert etme sen

Ayrica paralarin kulüpten nasil ciktigi ortada.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sen bu tapeyi şikeye çekersin bende 9 puan geriden gelip şampiyon olmaya çekerim

trabzonda sanık olduğu davada müdahil olmuşlar böyle hukuk olurmu yazıklar olsun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Buralar neden koyu ? Siz bunların gerçekliğini ispatlayın hani her şeye resmiyet istiyorlar ya neyse sana daha fazla laf anlatamıcam bu sitede çünkü bişeyi anlamayanlan bi kaç kişiden birisin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gerekçe aynı, hala delillerin karartılması, hala kaçma şüphesi, tanıkların ifadesi, yahu tanıkların hemen hemen hepsi dinlendi, hangi ifade bu?

Tek başına dev kişilik örgüt. Haziran başında da İlhan Ekşioğlu çıkar, tek başına kalır Aziz Yıldırım, her şeyi yapan kişi olarak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    savcı hukuktan anlasaydı ...
    Abi güldürmeyin ya.Savcı anlamıyor siz anlıyorsunuz zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben anlamıyorum ama bazı şeyleri çok net görebiliyorum izlediğim bütün hukukcularda tahliye olması gerektiğini söylüyorlardı ondan yazdım onu faik ışık A.İ.H.M gidicez demişti gitsinle bur rezilliği herkes görsün

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi güldürmeyin ya.Savcı anlamıyor siz anlıyorsunuz zaten.
    Savcı her duruşma sonrası tutukluluğun devamı yönünde karar veriyor ama mahkeme her şeyde adam çıkartıyor. Bu mu savcının anlama işi ?

Neyse daha fazla buraya yorum yazıp bazılarına laf anlatmaya çalışmıcam. Hukukçuyuz diye gezinenler bizi keriz sanıyolar heralde ki hala bu davayı "şike" diye yutturmaya çalışıyorlar. He tabi hala şike olduğuna inanan var onlara da sözüm yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Şu davanın sonucunda eğer Fenerbahçe aklanarak çıkarsa, çıkıpta delikanlı gibi "Evet ben bir Fenerbahçe düşmanı olduğum için bu süreçte elimden geldiğince yüklendim Fenerbahçe'ye" diyebilecek misin, bende bunu çok merak ediyorum.

Eğer Fenerbahçe aklanamazsa ve siz çıkıp "Gözlerim gerçekleri göremeyecek kadar kördü.Kulübümün başkanımın söylediği her söze gözüm kapalı inandım" diyebilecekseniz ben de derim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor da müdahil olmus davaya bu ne anlama geliyor ?
    Şike olsa bile tutukluların tahliye olması gerek çünkü şike ile suçlananlar tutuksuz yargılanmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Savcı her duruşma sonrası tutukluluğun devamı yönünde karar veriyor ama mahkeme her şeyde adam çıkartıyor. Bu mu savcının anlama işi ?

Neyse daha fazla buraya yorum yazıp bazılarına laf anlatmaya çalışmıcam. Hukukçuyuz diye gezinenler bizi keriz sanıyolar heralde ki hala bu davayı "şike" diye yutturmaya çalışıyorlar. He tabi hala şike olduğuna inanan var onlara da sözüm yok.

Evet Furkan şike davası değil şike yok o yüzden 58 değişti.

Eminim ki bu forumda savcıdan çok hukuk bilen yüzlerce Fenerbahçeli var.Önüne gelen sallıyor savcıya.Hayır bu sallayanlar az çok bir şey bilse tamam ama adam işini yapıyor ondan iyi mi bileceksiniz anlayamıyorum.Şu tapelere tek kelime edemiyor kimse.Neden acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Tutuklu Listesi:

1. Aziz Yildirim
    2. Ilhan Eksioglu
    3. Olgun Peker
    4. Yusuf Turanli
    5. Ali Kiratli
    6. Ahmet Celebi
    7. Sami Dinc
    8. Haldun Senman
    9. Bülent Ibrahim Iscen

31 Tutukludan 22'si tahliye edildi 9 kisinin tutukluk hali devam ediyor.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Eğer Fenerbahçe aklanamazsa ve siz çıkıp "Gözlerim gerçekleri göremeyecek kadar kördü.Kulübümün başkanımın söylediği her söze gözüm kapalı inandım" diyebilecekseniz ben de derim.
    onu geçtim bizi küme düşürün diye miting bile yaparız kimse dert etmesin

Mesaj Yetkileri