Sayfa 63 / 220 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar, Zemin konusunda bir endişeniz olmasın. Geçen seneki o kötü zemin ortadan kalksın diye Aziz Başkan milyonlar ödeyip yeni sistem getirdi. Bu sene zemin konusunda hava koşulları ne olursa olsun, bir problem yaşadık mı ? Hayır. Hatta Türkiye Kupası maçları zamanı 3 maç üst üste oynandı yine problem olmadı. İnter ve Milan her hafta kullanıyor, zemin iyi olduktan sonra bir problem yaratmaz.

Stada verilecek zarar konusunda Beşiktaş'lı taraftarın dikkatli davranacağını düşünüyorum, 1 veya 2 maçlık değil 20 maç burada misafir olacaklar. Bu konuda ihtiyatlı olacaklarına eminim.

Umarım teklif doğrudur kabul edilir, Hem Beşiktaş'ın yeni stadının yapılma süreci kısalır hem de futbol ortamına farklı bir hava katar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

zararı kimin taraftayı yaptıysa o kulüp öder heralde güzel olur inşallah olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben o kadar olumlu yanaşmıyorum. bayan taraftarı dakikalarca takımıma küfredecek, yine aynı bayan taraftarı Fenerbahçemin bayan taraftarına saldıracak; ben de gel o taraftar stadsız kalmasın benim stadımda oyna mı diyeceğim ? geçin bunları. Nihat Özdemir aklını başına devşirsin, defolup gitsin kulüpten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haha,taktiğe bak.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NgxijXxwjEY&feature=player_embedded"]İlginç Taktik[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçe'nin teklifi çok güzel ve takdire şayan. Şemsi'nin söylediklerine katılıyorum. İnşallah, onların bize yaptığı iyiliğe biz kötülükle, stadlarına zarar vererek cevap vermeyiz. En büyük endişem bu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben o kadar olumlu yanaşmıyorum. bayan taraftarı dakikalarca takımıma küfredecek, yine aynı bayan taraftarı Fenerbahçemin bayan taraftarına saldıracak; ben de gel o taraftar stadsız kalmasın benim stadımda oyna mı diyeceğim ? geçin bunları. Nihat Özdemir aklını başına devşirsin, defolup gitsin kulüpten.
    sen stadını onlara açarsan yarın bir gün kendi stadlarına döndüklerinde küfür etmezler ne kadın ne erkek.Hatta belli mi olur kol kola maç izlenir belki uzun vadede. Dünya'nın en holigan seyircileri İngiltere'de idi bir kaç yıl önce, şimdi durum nedir orada? Dünya'nın en olumlu seyirci profiline kavuştular. Bu işler zaman ve iyi niyet ister.

Kadın taraftarlarımızın tartaklanmasına gelince kusura bakma ama o konuda bizim o 2 kadın arkadaşımız fazlaca provokasyona kaçmışlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sen stadını onlara açarsan yarın bir gün kendi stadlarına döndüklerinde küfür etmezler ne kadın ne erkek.Hatta belli mi olur kol kola maç izlenir belki uzun vadede. Dünya'nın en holigan seyircileri İngiltere'de idi bir kaç yıl önce, şimdi durum nedir orada? Dünya'nın en olumlu seyirci profiline kavuştular. Bu işler zaman ve iyi niyet ister.

Kadın taraftarlarımızın tartaklanmasına gelince kusura bakma ama o konuda bizim o 2 kadın arkadaşımız fazlaca provokasyona kaçmışlar.
    valla abicim kadın bugün Çağlayanda yanımdaydı , anlattığına göre; stada girdikleri an küfür yemişler, bunlarda biz sizi Saraçoğlunda böyle mi karşıladık demişler onlar da biz Saraçoğlu falan anlamayız diyip küfretmişler. sonra bir tanesi vurunca bu kadın da bir tekme atmış. sonra polis gelmiş ayırmış , çıkarmış heralde stattan ondan emin değilim. kadın bugünde kalkmış Çağlayan'a gelmiş; o kadının başımın üstünde yeri vardır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    valla abicim kadın bugün Çağlayanda yanımdaydı , anlattığına göre; stada girdikleri an küfür yemişler, bunlarda biz sizi Saraçoğlunda böyle mi karşıladık demişler onlar da biz Saraçoğlu falan anlamayız diyip küfretmişler. sonra bir tanesi vurunca bu kadın da bir tekme atmış. sonra polis gelmiş ayırmış , çıkarmış heralde stattan ondan emin değilim. kadın bugünde kalkmış Çağlayan'a gelmiş; o kadının başımın üstünde yeri vardır.
    Stad Beşiktaş'ın stadı maç beşiktaş-antalya olsa misal sorun olmaz ama beşiktaş-fenerbahçe o yüzden fenerbahçe taraftarının girmesi yasakken sen oraya fenerbahçe formasıyla geliyosun. Elinde bir tane yazı var üstünde "miker" mi ne öyle bir şey yazıyor. Ne olduğu açık oradaki miker'in tiker'in.Arbede çıkması hoş değil ama o stada o şekilde gidip şövalyelik yapmak da doğru değil diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngiltere mi olumlu ? Hala Leeds maçlarında Türk bayrağı açılıyor. Mevzuyu hepimiz biliyoruz. Öyle şikeydi, tarihi farktı, 30 yıldır kupa alamamayadı değil. Ülkemizde heyecandan kalp krizi geçiren vatandaşımız için şu gergin ortamda bile en büyük rakibi tarafından acınız acımızdır pankartı açılıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Çok önemli bi işim olmadığı sürece GS maçlarına giderim. Sami Yen'de de gittim, Olimpiyatta da, Arena'da da. Benim anlamadığım konu şu; ezeli rakibimin sahasında tepemde fenerbahçe yada kara kartal yazarken ben o maçtan nasıl zevk alabilirim? Benim taraftarlık ruhuma çok ters. Aynısı bizim başımıza gelse 1 tane maça dahi gitmem. Ben beşiktaşın yerinde olsam gider Kasımpaşa (RTES) da oynarım hem ulaşım hem semt yakınlığı olarak en ideali o olur. Biz olimpiyatta kimsenin çekmediği sıkıntıları çektik ama sabrımızın karşılığını aldık hala bir çok şikayetimiz olsada ileride daha iyi olacağını düşünüyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Haha,taktiğe bak.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NgxijXxwjEY&feature=player_embedded"]İlginç Taktik[/YOUTUBE]
    Başarısız bir taktik bence. Kendilerini yere atmaya gerek yokmuş. Zira rakip takım oyuncuları pek aldırış etmiyorlar gibi geldi bana Yapılmasa da olurmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İngiltere mi olumlu ? Hala Leeds maçlarında Türk bayrağı açılıyor. Mevzuyu hepimiz biliyoruz. Öyle şikeydi, tarihi farktı, 30 yıldır kupa alamamayadı değil. Ülkemizde heyecandan kalp krizi geçiren vatandaşımız için şu gergin ortamda bile en büyük rakibi tarafından acınız acımızdır pankartı açılıyor.
    Dün bu yazdıklarını okumuştum, bugün FA Cup final maçının kupa seremonisini izlerken aklıma geldi.

Maç sonu Liverpool'lu oyuncular 2.lik ödüllerini almaya çıktılar tribüne. Chelsea'li taraftarların arasından geçerken taraftarlar ellerini sıkıp sırtlarını sıvazladılar. Ardından Chelsea'li oyuncular Liverpool taraftarlarının arasından geçerken aynısı tekrarlandı. Medeniyet bu kadar uzak mı güzel ülkemize ya. Ne kadar imkansız geliyor bizim tribünlerde bunları izlemeyi hayal etmek bile...
    Biz bence tek tük rastladığımız güzellikleri görüyoruz nadiren rastladığımız için, İngiltere'de ise tek tük rastlanan çirkinlikler dikkat çekiyor aynı sebepten (tribünlerde). Bahsettiğin bayrak açma olayı Millwall-Leeds maçlarında oluyor, tabi Beşiktaş sohbet alanı olduğu için burada kesiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Toprağın nur, mekanın cennet olsun Yavru Kartal'ım.

Yatıyordu...

Tertemiz, masum.

Yatıyordu...

Tüm sevdalara aç yüreği çatal.

Yatıyor,

Ve Azrail'e direniyordu

Baba bilmez, ana bilmez Bir hastalığın lanetindeydi.

Baba yüreği alev alev.

Nereden bakarsan yangın.

Bebe hatırlamaz, ona mı yansın

Hastalık kulaç kulaç, ona mı?

Yoksa bir ''baba'' demez, ona mı

Derken;

Daha yar üstüne değmemiş dudaklarından bir fısıltı düştü odaya.

''Beşiktaş''

Nereden düşmüştü aklına?

Sanki yastığı altında saklamıştı.

Belki de sol yanında...

Baba panik içinde

Bir dost aradılar.

Derdime bir çare, deva şu halime.

Çarşı'sına hastaydı bir de,

Tavdı...

O yaşında ne çok şey biriktirmişti...

Sanki yumruğunun içine saklamıştı,

Vurdukça çoğalsın diye.

Der ya şair;

''Aşk olsun sana be çocuk, aşk olsun.''

Uçakla getirdiler İstanbul'a.

Amokachi gibi...

Maça çıkardılar.

Dişinin sancısında sanki bu anı bekletmişti.

Formasını da giydirmişlerdi.

Toraman abisinin önünde verdi pozunu.

''Ölsem de gam yemem.'' der gibiydi.

Ay gibi parlayan yüzü.

Döndü...

Baba rahatlamıştı, yapabileceğini yapmıştı; ama...

Nafile sevdalar.

O nur yüzlü çocuk gidiyordu,

Göz göre göre.

Kitlendik...

Hiçbirşey yapamadık, iyi mi?

Telefon çaldı.

''Kaybettik'' dediler.

Ah be çocuk;

Üzüldüysem namerdim.

Üzülmek senin gibi Beşiktaşlıya ihanettir.

Sıktığın yumruğu aç be çocuk

Sıktığın yumruğu aç...

Alen Markaryan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son zamanlarda çok veryansın ediyorum ve bu açıklamayı yapma gereği duydum,

Bu sene sonunda, gelecek sezondan itibaren gerekirse 2-3 sene başarı beklemeyeceğim. Yığınla borcumuz olmasa Galatasaray'ı örnek göstererek yerinde futbolcuların transfer edilmesini umarak yüksek beklenti içinde olurdum. Ama borç öyle böyle değil. Artık takımdaki zihniyetin değişmesi gerekiyor. Hiç bir burnu havada oyuncuya ihtiyacımız yok bizim. Bu takımda oynamak için terini son damlasına kadar dökecek gençler vardır Türkiye'de. Biz ne şımarık ve bencil Quaresma'ya, ne bitmiş bir Holosko'ya, ne bizim sistemimize uymayan bir Almeida'ya, ne emeklilik zamanı gelmiş Simao'ya, ne de tutarsız İsmail'e ihtiyacımız var. Aklıma gelenleri saydım bir tek. Bizim pırlanta gibi gençlerimiz var. Necip, Burak Kaplan, Muhammed, Veli(top ayağındayken öğrenmesi gereken çok şey var), Pektemek, Atınç(ki tam bir kule çocuk)...

Hatırlayamadığım daha bir çoğu. Elbette söylemesi kadar kolay değil bu işler biliyorum. Ama kesin olan bir şey var; bize Ernst gibi, Hilbert gibi, Veli gibi, Egemen hırslı ve mücadeleci oyuncular lazım. Veli'yi başta hiç sevmiyordum ama gördüm ki top rakipteyken inanılmaz etkili. Sadece topu ayağına aldığında bir hayli etkili olması gerekiyor. Bunu da gelecek olan teknik direktör ile birlikte çalışarak kapatacağını düşünüyorum. Belki de hayretle bakacağız ilerde Veli'ye, neydi ne oldu diye. Barcelona talipti, ne oldu? Muhammed yedekte tutulmak için mi yıldız diye gösteriliyor ben anlamıyorum. Bir oyuncu geleceğin yıldızı diye gösteriliyorsa şu yaşında oynatılması gerekiyor artık yavaş yavaş. Ama hiç sinyal yok. O zaman ya Muhammed balon ya da teknik direktörlerde sorun var. Artık her şeyin netleşmesi şart.

Dün bir Beşiktaş'lı arkadaş ile laf dalaşına girdik GS-BJK maç başlığında. Arkadaş sanırım benim yorumlarımdan, veryansınlarımdan bunalmış ki dayanamadı sanırım ve bir şeyler yazma gereği duydu. Ama onun da anladığı yanlış, belki forumdaki çoğu kişi gibi. Ben bu forumdaki bir çok kişiden daha çok Beşiktaş'lıyım. Takım yenilince bir hafta hayata küsüyorum, uyuyamıyorum ve bazen iştahımı bile kesiyor. Zoruma giden şeyler bu yüzden. Ve belirtmek istiyorum ki benim derdim Renkerle ve takımla değil, oyuncularla. Bu takım oyuncuların takım bilincine ermesiyle güzel günlere gider. Bizim takımda bu tip oyuncu sayısı az. Tüm sitemim bunlara, bu oyunculara. Kimse yıldızımız var demesin. Bizim sahada 2 ya da en fazla 3 yıldızımız var oda bizim gönlümüzün yıldızı. Ernst, Egemen ve Fernandes. Quaresma şarlatanın teki. Yıldız falan değil. Fernandes'e ise çamur atanlar oluyor. Yok takım oyunu az yok şusu az busu az. Bu adamı gelecek senelerde iyi bir Beşiktaş'ta görebiliriz umarım. İşte o zaman gerekli cevabı vereceğim o Fernandes'e çamur atan kişilere.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Son zamanlarda çok veryansın ediyorum ve bu açıklamayı yapma gereği duydum,

Bu sene sonunda, gelecek sezondan itibaren gerekirse 2-3 sene başarı beklemeyeceğim. Yığınla borcumuz olmasa Galatasaray'ı örnek göstererek yerinde futbolcuların transfer edilmesini umarak yüksek beklenti içinde olurdum. Ama borç öyle böyle değil. Artık takımdaki zihniyetin değişmesi gerekiyor. Hiç bir burnu havada oyuncuya ihtiyacımız yok bizim. Bu takımda oynamak için terini son damlasına kadar dökecek gençler vardır Türkiye'de. Biz ne şımarık ve bencil Quaresma'ya, ne bitmiş bir Holosko'ya, ne bizim sistemimize uymayan bir Almeida'ya, ne emeklilik zamanı gelmiş Simao'ya, ne de tutarsız İsmail'e ihtiyacımız var. Aklıma gelenleri saydım bir tek. Bizim pırlanta gibi gençlerimiz var. Necip, Burak Kaplan, Muhammed, Veli(top ayağındayken öğrenmesi gereken çok şey var), Pektemek, Atınç(ki tam bir kule çocuk)...

Hatırlayamadığım daha bir çoğu. Elbette söylemesi kadar kolay değil bu işler biliyorum. Ama kesin olan bir şey var; bize Ernst gibi, Hilbert gibi, Veli gibi, Egemen hırslı ve mücadeleci oyuncular lazım. Veli'yi başta hiç sevmiyordum ama gördüm ki top rakipteyken inanılmaz etkili. Sadece topu ayağına aldığında bir hayli etkili olması gerekiyor. Bunu da gelecek olan teknik direktör ile birlikte çalışarak kapatacağını düşünüyorum. Belki de hayretle bakacağız ilerde Veli'ye, neydi ne oldu diye. Barcelona talipti, ne oldu? Muhammed yedekte tutulmak için mi yıldız diye gösteriliyor ben anlamıyorum. Bir oyuncu geleceğin yıldızı diye gösteriliyorsa şu yaşında oynatılması gerekiyor artık yavaş yavaş. Ama hiç sinyal yok. O zaman ya Muhammed balon ya da teknik direktörlerde sorun var. Artık her şeyin netleşmesi şart.

Dün bir Beşiktaş'lı arkadaş ile laf dalaşına girdik GS-BJK maç başlığında. Arkadaş sanırım benim yorumlarımdan, veryansınlarımdan bunalmış ki dayanamadı sanırım ve bir şeyler yazma gereği duydu. Ama onun da anladığı yanlış, belki forumdaki çoğu kişi gibi. Ben bu forumdaki bir çok kişiden daha çok Beşiktaş'lıyım. Takım yenilince bir hafta hayata küsüyorum, uyuyamıyorum ve bazen iştahımı bile kesiyor. Zoruma giden şeyler bu yüzden. Ve belirtmek istiyorum ki benim derdim Renkerle ve takımla değil, oyuncularla. Bu takım oyuncuların takım bilincine ermesiyle güzel günlere gider. Bizim takımda bu tip oyuncu sayısı az. Tüm sitemim bunlara, bu oyunculara. Kimse yıldızımız var demesin. Bizim sahada 2 ya da en fazla 3 yıldızımız var oda bizim gönlümüzün yıldızı. Ernst, Egemen ve Fernandes. Quaresma şarlatanın teki. Yıldız falan değil. Fernandes'e ise çamur atanlar oluyor. Yok takım oyunu az yok şusu az busu az. Bu adamı gelecek senelerde iyi bir Beşiktaş'ta görebiliriz umarım. İşte o zaman gerekli cevabı vereceğim o Fernandes'e çamur atan kişilere.
    Quaresma kısmına katılmamakla beraber kalanına imzamı atarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Görkem,YD yüzünden paralel evrende 8 sene gerideyiz biz şu an.Tüm bu yaşanan saçmalıklar takımın yönetilmemesinden kaynaklıydı.Yeni yönetimden umudum var.İnşallah toparlanacağız ama zaman alacak tabii ki.Bize düşen sabırla ve umutla takımımızı desteklemek.Keşke 8 sene önceki seçim YD değil de Fikret Orman kazansaydı da bugünleri görmeseydik ama olan oldu artık,önümüze bakacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Görkem,YD yüzünden paralel evrende 8 sene gerideyiz biz şu an.Tüm bu yaşanan saçmalıklar takımın yönetilmemesinden kaynaklıydı.Yeni yönetimden umudum var.İnşallah toparlanacağız ama zaman alacak tabii ki.Bize düşen sabırla ve umutla takımımızı desteklemek.Keşke 8 sene önceki seçim YD değil de Fikret Orman kazansaydı da bugünleri görmeseydik ama olan oldu artık,önümüze bakacağız.
    Ben inanamıyorum abi ya. Sadece bir kişi koskoca bir kulübü nasıl bu derece etkileyebilir, nasıl bu kadar aşağılara çekebilir... İnanılır gibi değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben inanamıyorum abi ya. Sadece bir kişi koskoca bir kulübü nasıl bu derece etkileyebilir, nasıl bu kadar aşağılara çekebilir... İnanılır gibi değil.
    Profesyonel bir yönetim kurulu yoktu neredeyse Görkem. Adam kendi işlerini kendi başına yaptı durdu. Quaresma konusunda sözümü tuttum aldım getirdim diyor da O'nun da takıma kazandırılmasında aslan payı Serdal Adalı'nındır emin ol. Hani olumlu tek bir hareketi yok manasında diyorum.

Babasının bakkal bile emanet etmediği adama 8 yıl boyunca ülkenin en köklü kulübünü emanet ettik.

Ben şahsen Şems'e katılıyorum. Karanlığın en koyu anı aydınlığa geçiş anıdır. Buna inanıyorum ben. Fikret Başkan miladımız olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Profesyonel bir yönetim kurulu yoktu neredeyse Görkem. Adam kendi işlerini kendi başına yaptı durdu. Quaresma konusunda sözümü tuttum aldım getirdim diyor da O'nun da takıma kazandırılmasında aslan payı Serdal Adalı'nındır emin ol. Hani olumlu tek bir hareketi yok manasında diyorum.

Babasının bakkal bile emanet etmediği adama 8 yıl boyunca ülkenin en köklü kulübünü emanet ettik.

Ben şahsen Şems'e katılıyorum. Karanlığın en koyu anı aydınlığa geçiş anıdır. Buna inanıyorum ben. Fikret Başkan miladımız olacak.
    Tüm umudumuz Fikret Orman ile zaten. Batacağımız kadar battık, umarım elinden gelenin fazlasını yapar başkanımız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir çok kritik kararı kendi başına aldı.Bunu yönetimdeki eski isimler söylüyor kararlardan sonradan haberimiz oluyordu diye.Zaten yanında seçtiği adamlar da buna göre isimlerdi.Kendisi gibi iş bilmez,vizyonları kısıtlı adamlar.Bu sezon başında Serdal Adalı içeri alındı,resmen takım başı boş kaldı mesela.Ama Fikret Orman vizyonu geniş,Beşiktaş'ı gerçekten seven birisi.Kısa sürede yaptığı icraatlarla da bu işin bir ekip işi olduğunu gösterdi.Dediğim gibi inşallah bugünleri aşacağız.Çünkü biz büyük bir camiayız.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Mayıs.2012 at 17:42
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Suleyman Seba nerde Yildirim Demiroren nerde. En az Besiktaslilar kadar uzuluyorum BJK adina, Demirorenle gecen yillar icin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Adam sürekli kötü işler yapmadı ama Mesela Guti , Quaresma , Fernandes olsun hangisi geldiğinde heyecanlanmadı ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

umarım yeni gelen yönetim Quaresmayı eski haline döndürür ve etrafını sağlam bir kadroyla sarar.Bir sene daha izlemek isterim Quaresmayı.(Tabi fazla durmasın sonra bizim takıma zarar)Hatta seneye Quaresma sayesinde şampiyon falan olsalarda bende egomu tatmin etsem etrafımdakilere desem dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

YD'den sonra Anıl, Şemsi veya herhangi bi Beşiktaş'lı başkan olsa mutlu ederdi çoğu taraftarı yada en azından beni. Tabi ki Levent Erdoğan gibi yöneticleri bu klasmana sokmuyorum.

Belki en büyük hata Serdar Bilgili'ye küfredildiğinde yapıldı, yada yakışan olsa da Serdal Adalı'ya aklanında gelin denildiğinde yapıldı.

İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreliler den Levent Erdoğanlara, Sinan Vardarlara kalmak can sıkıyor. O yüzden Altınsay gelince Q7'nin transfer olduğu gün kadar sevindim.

Görkem'in dün atıştığı da benim bu arada Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. 2.paragraf tamamen katılıyorum. Ama ilk paragrafta katılmadığım yerler var.

GG Fener'e geldiğinde İsmail'in şuan ki yaşından 8 ay büyüktü. İsmail son 1.5 yılda ciddi ciddi Avrupa'da en çok maça çıkan futbolcular arasında olabilir, müsait olduğum bi gün araştıracağım bunu da. Sezonun başında ki Antep maçına kadar ofansif, defansif ihtiyacı karşılıyordu. Rotasyonu olmayınca iflası çekti. Holosko konusunda ise kalmalı derim, o parayı ona verecek kimse yok. Eğer bi kısmını Beşiktaş, bi kısmını gittiği kulüp karşılayacak filan yapacaklarına kalsın daha iyi. 11 olamaz belki ama Türkiye'de ki sayılı yedeklerden olur. Girdiği maçlarda dengeyi değiştirebilen bir oyuncu ki geçirdiği bu kötü sezonda bile dengeyi değiştirebildiğini gördük. Almeida ise satılmak için ederinden aza satılmamalı, eğer fazlası değil ederini veren çıkarsa yolu açık olsun.

Fernandes'i çok severim. Ama onunla ilgili 5-6 yıllık gözlemlediklerimi, düşündüklerimi yazarsam taşlarsınız beni o yüzden bunu kendime saklıyorum

Ayrıca yine benim şahsi düşüncem Beşiktaşlılığın çoğu azı yoktur "belli bi yaştan sonra" ( Bu ibreyi Leventb12'yi örnek gösterirsiniz diye ekledim), kimse kimsenin takım sevgisine senden daha fazla, senden daha az dememeli. Sonuç olarak hepimiz " Küfüre Karşıyız" değil mi
    Last edited by kalemci : 08.Mayıs.2012 at 17:43
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Holosko'ya Özel Çalışma

Eski günlerini hatırlatan Filip Holosko'nun, özel olarak çalıştırıldığı öğrenildi.
    08.05.2012 - 12:18

Galatasaray maçında attığı kafa golüyle eski günlerini hatırladan Filip Holosko’nun, Antrenör Roland Koch tarafından hafta içerisinde özel olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.
    Alman hoca, Slovak oyuncuyu her idmandan sonra soyunma odasına göndermek yerine, idman sahasında bir yarım saat daha çalıştırarak Süper Final maçlarına hazırladı. Tayfur Havutçu’nun talimatıyla Holosko’yu Süper Final maçlarına özel olarak hazırlayan Koch, siyah-beyazlı oyuncuya heyecanlanmadan nasıl gol atılabileceğini öğretmeye çalıştı.
    Kaynak: Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

öeeh bir gol attı eski günlerine döndü adam he?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Son maçta hat-trick de yapsan, yanına Ekrem'ini de al ve git Holosko!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Fernandes'in ihtarname gönderdiği doğru ama..."

Giriş Saati : 09.05.2012 11.38 Güncelleme : 09.05.2012 11.59

Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılacağına yönelik çıkan haberler üzerine siyah-beyazlı kulüp açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün bazı yayın organlarında iddia edildiği şekliyle, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in serbest kalmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Fernandes'in, kulüplerde forma giyen birçok oyuncunun yaptığı gibi, alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtarname gönderdiğinin doğru olduğu ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Ancak söz konusu haberde ifade edildiği gibi, Portekizli futbolcumuzun, bugün alacaklarının ödenmemesi durumunda serbest kalacağı bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim kurulumuz, tüm futbolcularımızın alacaklarının ödenmesi konusunu yakından takip etmektedir ve hazırlanan plan çerçevesinde bu ödemeler gününde gerçekleştirilmektedir.''

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Borçlar baş ağrıtıyor

09.05.2012 12:58:42
    Beşiktaş Kulübü'nde borç krizi artarak devam ediyor.

Kulüp çalişanlarının 2 aydır maaş alamamasından dolayı, istifa etmek isteyen personel sayısı çoğalmaya başladı.

Yöneticilerin kaynak arayışları devam ediyor, sıcak paraya ihtiyaci olan yöneticilerin Fulya kira gelirlerinin önümüzdeki 10 yıllık bölümünü kırdırmak için bankalarla görüşmeye başladığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gene mi sen?

Mesaj Yetkileri