Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

skor ne olursa olsun umrumda değil bu takım bu sene herşeyi hakediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maçtan sonra futbol konuşmayacağımız kesin. Çıkarak her türlü olaydan Trabzonspor yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur. Futbolcularımızdan savaşmasını bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun umrum değil ama Galibiyet için sahaya çıkacağız futbolcularımız bunun bilincindedir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Trabzonspor'un kaybedeceğini düşünmüyorum.Oyuncular çok motive olmuş durumda.Trabzonspor galibiyete yakın taraf.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

polemik başlatmak istemiyorum ama bu adamlar son maçı fb - gs yaptıysa ...

bu maçı kaybedersekde 86 sezonundaki gibi olucak aynısı değil ama benzeri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hafta içi senol hocanin açiklamalarini gorduk bu maç ne olursa olsun trabzon her turlu asilcaktir zaten 3.culuk yerleri garanti degil o yuzden trabzon yenilmez diyorum

Ruyamda ciddiyim saka degil maç 2-2 bitiyordu 2 kez trabzon one geçen tarafti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un gereksiz yere gerginlik cikarmamasi gereken mactir efendim.gergin atmosfer Fener'e yarar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Trabzon tarafı çok hırslandı. Ben Trabzonun puan alacağını düşünüyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Keskin sirke küpüne zarar sevgili Trabzonlular. Çıkarız savaşırız kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nihat Ozdemir ve Aykut Kocamanin aciklamalari Trabzonspor taraftarini gerdi. Avni Akerdeki ilk maca gore daha az olay olur gibime geliyor. Yonetim ve Senol Gunes bunun cagrisini yapti, saha icinde takimi olumune destekliyecek taraftar olmali ve insAllah olacak.

Maci ise hangi takim iyi futbol oynarsa o kazansin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

trabzon camiası takım üzerinde gereksiz baskı oluşturdu.normal oyununu oynasa kendi sahasında fenere kalay kolay kaybetmiyor zaten trabzon.ama yarın akşam taraftar ve ekstra baskı fenere yarayacak bence.inşallah beni yanıltırlar fakat ben trabzon'dan çok ümitli değilim.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben bu maçın bitmeyeceğini düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum 3-0 ve + skor bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben bu maçın bitmeyeceğini düşünüyorum.
    Bunu bende düşünüyorum.

Dün Aziz Yıldırım'ın tahliye olmaması sonucu ona kupa götürme isteği , birilerine cevap verme isteği arttı oyuncularımız bunun bilincinde ve buna göre oynayacaklardır. Onlar savaşsınlar forma kazanır zaten.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Semih oynamazsa kazanırız.Aykut Kocaman ve Nihat Özdemir'in açıklamaları ortalığı germiş.Arkadaş 1 senedir Trabzon yöneticileri neler söylüyor , Kadıköy'deki maçlarda o açıklamalara rağmen taraftarımızın nasıl davrandığını gördük.Trabzon taraftarının yapacağı herşeyden Trabzon yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur.İnşallah kötü olaylar yaşanmaz

Nesil
    2007

Bu iki takımın gerginliği malum. Trabzonspor da Fenerbahçe de hırslandı ama bu hırsın kimi daha çok olumlu yönde etkileyeceği belirsiz. Olurda olay çıkmadan maç biterse tahminim ve isteğim Trabzonspor'un puan alması yönünde, umarım başarırlar

Alex oynamayacak sanırım, Sow da yok. Fenerbahçe zorlanır gibime geliyor hücumda; Stoch tek başına birşeyler yapmaya çalışacak. Caner gününde olursa ne ala olmassa problem olur gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Semih oynamasın yeter diyorum.Alex'in olmaması büyük şanssızlık.Stoch onun bölgesinde verimli olamıyor Stoch her zamanki gibi kendi bölgesinde oynamalı 10 numara bölgesine başka birini koymalı Aykut Kocaman.Gerekirse çift forvete gitmeli.Stoch'u orda boşu boşuna yormasın etkili olamıyor orada.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Alex oynadığında da kazanabiliriz Alex oynamadığında. Sebebi malum. Alex oynasaydı da kazansaydık güzel oyunla kazanmazdık.Alex oynamadan kazansak güzel oyun ile kazanabiliriz.
    Ama dediğim gibi bu saatten sonra şampiyon olamasak futbolculara veya teknik direktöre en ufak tepkim olmaz. Onlar bu sene yapmaları gereken her şeyi benim gözümde tam yaptı sanırım çoğu taraftar da böyle düşünüyordur.
    Sonuçta sezon başında giden oyunları ve gelen oyuncuları gördüğümde playy-off bile beklemiyordum ben.Benim için bu sezon kapanmıştır.Tek merak ettiğim bir an önce transfer çalışmalarının başlaması ve kimlerin gelip gideceği takımın kadrosunun gelecek sene nasıl olacağı.
    Bu sene için TEŞEKKÜRLER çocuklar.
    Maça gelince bu kadar gerginlikte umarım sahadaki futbolcular bu gerginliği göstermez eğleceli bir maç izleriz. Ne de olsa lig bitecek.Kendi ligimizi yaz boyu özleyeceğiz. İki takıma da başarılar.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hatasız kul olmaz ama hakem bir yerde kritik bir hata yaparsa bu maç kopar diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Çıkarak her türlü olaydan Trabzonspor yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur.
    İşte bütün olayları körükleyen de budur. Renkler açısından bakmıyorum olaya bir Trabzonlu da gelip "tek suçlu Fenerbahçeliler" dese aynısı olur.

Biraz kendimize de bakmayı bilelim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Fenerbahçe'ye puan vermez. Burak reyiz ile Colman reyiz'e güvenimiz tam.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Trabzon bilendi, Şenol Hoca bilendi.. Skor tahminim Trabzon 3-2 Fenerbahçe

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ee arkadaş trabzon bilendi , trabzon çok hırslı , taraftar çok istekli . Fenerbahçe zaten rahat , isteksiz , kazanmaya ihtiyacı yok yapmayın gözünüzü seviyim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aklım Trabzonspor kazanır diyor ama maçon berabere biteceğine eminim. Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmaz gibi Trabzonspor bu maçı vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senol hocanin konusmasini izliyenler gormustur ve duymustur neye cagri yaptigini. Yaptigi o cagridan sonra Trabzonspor forumlarinda acilan konularda, taraftarin Senol hocanin cagrisina kulak verdiginin gostergesidir.

"rakiple ugrasmadan, takima destek istiyoruz " bu cumleye yakin bisey soyledi. Gazete mansetlerine bakipta kimse burda su oyle bu boyle demis yazmasin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncuların göstereceği iyi niyet ortamın gerilmesini engeller. İlk maçı hatırlayın, Volkan çakıyı belki eldiveninde getirmiştir seviyesine inen açıklamalara rağmen sorunsuz bir maç oynandı. Oyuncuların bu nedenle iyi niyetli olması çok önemli ki ben oyuncuların iyi niyetli olacağını ve gereksiz gerginliği önleyeceğini düşünüyorum.

Aksi olur, Fenerbahçe bir de kazanacak duruma gelirse ben de maçın tamamlanamayacağını düşünüyorum. Ve asıl ondan sonra daha da karışır ortalık, hele ki maç tamamlanamaz ve hükmen kararı çıkarsa, bu tartışma alır yürür.

Yine de ben olumlu düşünüyorum, gereksiz gerginliğe izin vermeyecek 22 oyuncu ile büyük sorunların olmadığı bir maç oynanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2-1 Trabzonspor alır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İnternette gördügüm bir haberde Zokora'nın Emre'nin elini sıkmayacagı yazıyordu.Madem bu kadar bozuldun olayın yaşandıgı maçta niye gidip sarıldın ? Çok yapmacık hareketler bunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olaysız, temiz bir maç olur umarım. Sahaya yine bıçak atılıp Volkan bunu hep yapıyor diye tartışmalar yaşanmasın da yine. İki takımın da hedefleri var ve kontrollü bir maç olacak. Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri