Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
1 ile 30 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben bu maçın bitmeyeceğini düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bunu bende düşünüyorum.

Dün Aziz Yıldırım'ın tahliye olmaması sonucu ona kupa götürme isteği , birilerine cevap verme isteği arttı oyuncularımız bunun bilincinde ve buna göre oynayacaklardır. Onlar savaşsınlar forma kazanır zaten.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Semih oynamazsa kazanırız.Aykut Kocaman ve Nihat Özdemir'in açıklamaları ortalığı germiş.Arkadaş 1 senedir Trabzon yöneticileri neler söylüyor , Kadıköy'deki maçlarda o açıklamalara rağmen taraftarımızın nasıl davrandığını gördük.Trabzon taraftarının yapacağı herşeyden Trabzon yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur.İnşallah kötü olaylar yaşanmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öncelikle hepinizden özür dilerim, Mesnetsiz bir yorum yapmışım, 2006'da Denizli'de Dünya futbolunda görülmeyen bir şekilde sabote edilen bir maçı bitiremeyen hakemi görmüşken, 2007'de Sahaya milyon parça eşya atılan Galatasaray maçını görmüşken, bu maçın bu olaylara rağmen biteceğini sanmak biraz saflık olmuş. Diyarbakır-Bursaspor maçı beni yanıltmış olsa gerek. O maçta sahaya atılan bir taş yardımca hakeme isabet etmiş ve anında maç bitirilmişti. Bugün kimin kafasına ne geldi unuttum, mantık bunlar yaşanırken onca uyarıya rağmen maç bitmeliydi diyor ama o forma var ya o sarı lacivertli forma, karşınıza aldığınız zaman adamın gözünü kör ediyor. Emre'ye acımasızca tekmeleri sallayan Colman ve Zokora bu hırsın, bu körelmenin ürünleri.

Geçen maç nasıl Aykut Kocaman'a kızdıysam bu maç içinde helal olsun diyorum, Hatasını bu kadar kısa sürede görüp kötü gideni düzeltmek adına farklı hamleler yapması bize bu maçı kazandırdı. Selçuk Şahin yerine Mehmet Topuz zamanında o bölgeye alıştırlıp monte edilseydi, Şu kadrodaki en çürük halka Selçuk Şahin'e katlanmak zorunda kalmazdık. Teşekkürler Çocuklar, Teşekkürler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri