-------Bienvenu
Caner Stoch Mehmet
-----Emre Cristian
Zieg Yobo Bekir GG
şeklinde başlarız büyük ihtimal. Semih'in oynayacağını hiç sanmıyorum. Stoch gibi çok etkili bir silahımız var ama kullanamıyoruz. şu adama ceza sahasının az dışından 3 tane top versen 1 tanesi kesin gol olur ama beceremiyoruz. bu maçı bize getiren isimler Stoch, Caner ve GG üçlüsü olur. Bienvenu'nun tek yapması gereken bir kaç faul kazandırması takıma daha fazlasını zaten yapamaz, ayağında birazcık top ta tutsa fena olmaz aslındaduran toplarda Stoch ve Cristian ile etkili oluruz diye düşünüyorum. tabii bir de GS-BJK maçı ile aynı anda başlayacağı için maçımız; Galatasaray'ın öne geçmesi durumunda takımda panik havası oluşmasından korkuyorum. defans ta zaten gereksiz paslar yapıyoruz, böyle bir durumda o paslar hatalı paslara dönüşüp kontra yememize sebep olabilir. Trabzonda korkulacak tek isim Colman bana kalırsa onu durdurursak sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Şu an Trabzon cephesi bizi şampiyonluktan etmek için çok hırslanmış durumdalar ama bizim de onlardan eksik kalır yanımız yok. GG, Volkan zaten bunu belirttiler, oraya ölmeye geliyoruz diyerek. Başarılar Fenerbahçem , vurduğun gol olsun.