1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hocam Newcastle'da buralara Andy Carrol'dan kazandığı parayla geldi ama. O parayla yapılan transferlerle bu kadro kuruldu.
    Ama bende onu diyorum işte.Satmak ayrı, almak ayrı.Seninde dediğin gibi Nufc Carroll'u büyük paraya satarak ondan gelen gelirle bir takım kurdu.City ise Nufc'un büyük bir para olarak gördüğü miktar ortalamasından takım kurdu.Carroll'un ettiği parayı kadroda bulunan oyunculardan sadece Agüero'ya ödedi City.Diğerlerini var sen hesap et.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ama bende onu diyorum işte.Satmak ayrı, almak ayrı.Seninde dediğin gibi Nufc Carroll'u büyük paraya satarak ondan gelen gelirle bir takım kurdu.City ise Nufc'un büyük bir para olarak gördüğü miktar ortalamasından takım kurdu.Carroll'un ettiği parayı kadroda bulunan oyunculardan sadece Agüero'ya ödedi City.Diğerlerini var sen hesap et.
    Endüstriyel futbol bu işte. Sen bir oyuncuyu satıp bütün takımı kurabiliyorsan orda bir sakatlık var demektir. Chelsea'nin Torres'e karşılık Liverpool'a ödediği parayı gitti Liverpool Carrol'a yatırdı. Yoksa herkesin bildiği gibi Carrol öyle 40 milyon €'luk adam değil.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Burada Endüstriyel futbol altında ezilen benim takımım oluyor.En başından beri bunu demek istemiştimBenim orta sahamda 3-5 M$'a aldığın adamların oynarken, rakibin 45 M$ verip Barça'dan aldığı Toure çıkıp atıyor golü.O atmasa 49M verdiği Dzeko, o atmasa 60M verdiği Agüero atacak.City'i de bu yüzden sevmiyorum zaten.Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri