adam yabo dayı oldu çıktı mehmet topuza selam olsun![]()
![]()
adam yabo dayı oldu çıktı mehmet topuza selam olsun![]()
![]()
Takım otobüsümüz taşlandı, camlar patlamak üzere, çevik kuvvet olaya müdahale ediyor.
Facebook'da böyle bi yazı var , bu doğruysa yazıklar olsun.
Fenerbahçe takım otobüsüne taşlı saldırı olmuş, şuan için söylenti, Eğer doğruysa attığım ilk mesajdaki gibi "Bu maç bitmez"
...
o doğruysa eğer yapıcak tek şey maça çıkmıcaksın
Bu maçta Yabo dayı oynamalaı kesinlikle.Serdar'da iyi bir stoper ama tecrübe bu maç için çok önemli
Bu maçın normal şartlar altında oynanacağını düşünmüyorum, medya sağ olsun taraftarların arasını çok açtı. Umarım Fenerbahçe gerekli yanıtı sahada verecektir.
Söylentiler gerçekse , biz bu maçı kazanırız.
Edit : Gerçekmiş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yahu abartmayın, ne malum Volkan'ın o taşı eldiveninin içinde getirmediği, yada camın içerden kırılmadığı ?![]()
Tarihi" İlk 11'imiz: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Emre, Cristian, Issiar Dia, Stoch, Bienvenu
beyler 4 3 3 oynuyoruz
edit kadrolar verilmis.
guzel bir mac olur bence
Aykut Hoca 4-3-3 'ü nü sahaya sürüyor. Bakalım nasıl olucak.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
selçuk-emre-cristian yerine ofansı biraz daha iyi olan bir orta sahamız olsa harika kadro olurmuş. Sezer Öztürk mesela bu maçta sağlam ve bildiğimiz formda haliyle aramızda olsa işimizi bayağı kolaylaştırırdı.
Ayrıca bir kaç hafta önce saraçoğlu'na geldi bu trabzonspor hem de orada bize yapılmadık şey kalmamasına rağmen. Sahaya bir tane şey atılmış mıydı o maç? Bir tane taşkınlık var mıydı? cevapları hayır bu soruların.O zaman bu yaptığın nedir trabzon halkı,ayıptır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lig Tv denen oluşumu anlamak da güç. İki tane kanalın var birinde bizim maçı birinde gs-bjk maçını yorumlayın çok mu zor bu. İki kanalda da dönüşümlü yayın yapıyorsunuz. Fenerbahçe ile ilgili bişey izleyemiyorum ki sürekli türk telekom arena yayınını gösteriyorlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
senol hoca yardimcisiyla birlikte aykut kocamanin odasina gidiyor
![]()
Maça artık son 15 dakika.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Motivasyon için teşekkürler Trabzon.Uzun zamandır baskılı başlayamıyorduk maçlara.Umarım gerisini de getiririz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
iyi başladık ve golü bulduk devamı gelir inşallah
Böyle giderse maç BJK TS arasındaki 3.lük son haftaya kalıyor şampiyonluk umrumuzda değil![]()
ben iki maçında böyle biteceğini zannetmiyorum![]()
Bizim taraftardan sakin olmasını falan beklemeyin arkadaşlar. Yıllarca İstanbul'daki maçlarımıza gittim daha sahaya çakmak vs. atıldığını görmedim ama Trabzon'daki renkdaşlarım bu tutumdan oldukça uzaklar.
ben 15 yıldır aklım başında 1. 2. hatta memleket takım dolayısı ile 3. lig maçlarına daha bol bol gittim. bizim takımın Trabzondaki taraftarı kadar luzümsuz ve kıt kafalı taraftar görmedim. böyle taraftar olmaz olsun. gel takımını destekle dersin, 90 dakika o nalet çekirdekten kafalarını kaldırmazlar, ama rakibe saldır dersin yerinde durmazlar. bu takımın kanseridir bu taraftar. önündeki en büyük engeldir. ne zaman şampiyonluk kaybettik, hep bu taraftarın önünde.
insan olana laf bir kere söylenir. insan olan bir kere hatasından ders alır.
Ohh 2-0 oldu rahatlamıştır bizim taraftarlar, 3. golüde yersek maçın kalanını rahat rahat izleriz.
Fenerbahçe bu affetmez rahat olun ! 2 !
trabzon yonetimi ve halki, sahada kazanmayi ogrenmeli artik. Bu soyleyebilecegim en kibar cumle su ortamda
Bu kadar abartmanında bir anlamı yok. Türkiye'de her stadda olan şeyler bunlar.
Azizin cocukları sahada en iyi cevabı veriyor
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Oha, artik kufurde son nokta, ayip oluyor artik.