1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Ona itirazım yok kardeşim.Yalnız tamamen digitürke de atmayın bence , 5 puanlık fark korunamadı . İş playoff a kalınca çok rahattım çünkü futbolumuza değil derbi maçlarındaki üstünlüğümüze güveniyordum , he şu duruma gelecek kadar tahmin etmiyordum aslında , en azından Galatasaray'ın bu Beşiktaş ve Trabzon'a takılmasını beklemiyordum.Ki takılmasa yine şampiyondu.
    O konuda haklısın kardeşim. İyi oyun sana puan yada şampiyonluklar vermiyor. Ancak herşey güzel giderken 1-2 maçta puan kaybı olacagını tahmin etmiştim, nitekim de oldu.

Şampiyon olursak mükemmel olur. Olmasazsak da büyük hayal kırıklığı yaşarım. Taraftarımızda doğal olarak isyan edebilir. Onu diyorum ben yani. Yazık olur, bu kadar emeğe, bu kadar taraftarın isteğine vb.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O konuda haklısın kardeşim. İyi oyun sana puan yada şampiyonluklar vermiyor. Ancak herşey güzel giderken 1-2 maçta puan kaybı olacagını tahmin etmiştim, nitekim de oldu.

Şampiyon olursak mükemmel olur. Olmasazsak da büyük hayal kırıklığı yaşarım. Taraftarımızda doğal olarak isyan edebilir. Onu diyorum ben yani. Yazık olur, bu kadar emeğe, bu kadar taraftarın isteğine vb.
    Evet , sonuç olarak bir taraf yıkılacak haftaya bir taraf sevinecek.Ama yıkılan taraf için şöyle söyleyeyim , büyüklüğünden yıkılacak . Sen GS'lı olarak o kadar güzel futbolun bir maç kaybederek şampiyonluk getirememesine yanacaksın , ben FB'li olarak oyuncularımın akıttığı tere yanacağım . Bi şekilde olacak bunlar.Gurur duyduğum ezeli rekabet , haftaya yine kavgaya dönmesin , tek dileğim o.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri