Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Ben bu maçın bitmeyeceğini düşünüyorum.
Öncelikle hepinizden özür dilerim, Mesnetsiz bir yorum yapmışım, 2006'da Denizli'de Dünya futbolunda görülmeyen bir şekilde sabote edilen bir maçı bitiremeyen hakemi görmüşken, 2007'de Sahaya milyon parça eşya atılan Galatasaray maçını görmüşken, bu maçın bu olaylara rağmen biteceğini sanmak biraz saflık olmuş. Diyarbakır-Bursaspor maçı beni yanıltmış olsa gerek. O maçta sahaya atılan bir taş yardımca hakeme isabet etmiş ve anında maç bitirilmişti. Bugün kimin kafasına ne geldi unuttum, mantık bunlar yaşanırken onca uyarıya rağmen maç bitmeliydi diyor ama o forma var ya o sarı lacivertli forma, karşınıza aldığınız zaman adamın gözünü kör ediyor. Emre'ye acımasızca tekmeleri sallayan Colman ve Zokora bu hırsın, bu körelmenin ürünleri.

Geçen maç nasıl Aykut Kocaman'a kızdıysam bu maç içinde helal olsun diyorum, Hatasını bu kadar kısa sürede görüp kötü gideni düzeltmek adına farklı hamleler yapması bize bu maçı kazandırdı. Selçuk Şahin yerine Mehmet Topuz zamanında o bölgeye alıştırlıp monte edilseydi, Şu kadrodaki en çürük halka Selçuk Şahin'e katlanmak zorunda kalmazdık. Teşekkürler Çocuklar, Teşekkürler.