Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

26 68.42%
  • Berabere biter

6 15.79%
  • Beşiktaş kazanır

6 15.79%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 190 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray Sivasspor maçıyla beraber 4. maçından da kendi sahasında galip gelemedi, ilginç bir durum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Matematiksel olarak birşey değiştirmedi ama moralmen iyi olmadı bu maç. FT toparlar takımı hafta içi bundan eminim...

Beşiktaş içinde birşey değişmedi. 3.lük için yine son maçı kazanmak zorundalar. Yükselen performanslarıyla belkide başaracaklar...
    Fenerbahçe maçından beri toplarlanamadı bu takım 1 haftada toparlananacağını sanmıyorum.Galatasarayın en büyük eksiği klübede Fatih Terimin olmamasıdır, onun ordaki duruşu bile takım için ekstra motivasyon.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uzun zaman sonra ikinci yarıda ki futboLumuz hakikaten çok iyiydi. Quaresma bir takımın Lideri konumunda, atakLarı yönLendiren, attırmayı düşünen bir mantıkta oynadığında ne kadar tehLikeLi bir oyuncu oLduğunu gösterdi. Ve hep söyLediğim oLay, bizim takım çift santrafor oynamaLı. ALmeida nın yanında bir oyuncu daha oLunca hem yanında ki adam, hemde kanatLarda ki adamLar hücum oLarak daha da rahatLıyorLar. Tek forvet oynadığımızda stoperin birisi ALmeida yı aLırkan diğer stoperde kanatLarda ki adamLara yardım edebiLiyor. Ama Pektemek ve HoLosko girince Semih sağa soLa yardıma gidemedi ve kanatLarımız çok iyi çaLıştı. Trabzonspor u da yenerek 3. oLacağız inşaLLah.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Kalp Krizi geçiren Galatasaray Taraftarı hayatını kaybetmiş.
    Last edited by LaigLeNoiR : 07.Mayıs.2012 at 01:08 Reason: Dikkatli olalım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O haber yalan olabilir. Durumu iyi diyenler de var.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    İnşallah anladıgım derecede saçmalamamıssındır.Ne yani Süper Final çok heyecanlı geçiyor diye suç mu işliyor adamlar.Yani yuh diyorum artık.
    Last edited by LaigLeNoiR : 07.Mayıs.2012 at 01:08 Reason: Alıntılanan mesaj düzenlendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

allah rahmet eylesin

ama süper finale suç bulma stadda yine ambulans yokmuymuş haberin varmı
    Last edited by LaigLeNoiR : 07.Mayıs.2012 at 01:09 Reason: Alıntılanan mesaj düzenlendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Adamların ceplerine fazladan para girsin diye 2 can gitti arkadaş neyin muhabbetini yapiyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Uzun zaman sonra ikinci yarıda ki futboLumuz hakikaten çok iyiydi. Quaresma bir takımın Lideri konumunda, atakLarı yönLendiren, attırmayı düşünen bir mantıkta oynadığında ne kadar tehLikeLi bir oyuncu oLduğunu gösterdi. Ve hep söyLediğim oLay, bizim takım çift santrafor oynamaLı. ALmeida nın yanında bir oyuncu daha oLunca hem yanında ki adam, hemde kanatLarda ki adamLar hücum oLarak daha da rahatLıyorLar. Tek forvet oynadığımızda stoperin birisi ALmeida yı aLırkan diğer stoperde kanatLarda ki adamLara yardım edebiLiyor. Ama Pektemek ve HoLosko girince Semih sağa soLa yardıma gidemedi ve kanatLarımız çok iyi çaLıştı. Trabzonspor u da yenerek 3. oLacağız inşaLLah.
    Ama o zaman orta saha zayıf kalır. Bence Almeida yerine daha hızlı bir forvet daha yararlı olur. M.Pektemek ve Holosko gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Adamların ceplerine fazladan para girsin diye 2 can gitti arkadaş neyin muhabbetini yapiyorsunuz.
    Haklısın sırf digiturk para kazansın, kulüpler para kazanın diye hem futbolcu sağlığı hem de taraftar sağlığı ile oynuyorlar. 34 hafta zamanında oynansa daha zevkli olurdu. Umarım bir daha da bu saçmalık olmaz. Allah rahmet eylesin bir daha

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o adamlar böyle olacağını önceden biliyorlarmıydı

arkadaş kalbin rahatsızsa gitme maça bu kadar basit

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya bırak Allah aşkına ölümü bile reklam yapıyorsunuz ya pes diyorum size ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ölmüş adam ölmüş abi allahtan korkun ya bunun reklamı mı olur
    Last edited by Nedvedmania : 07.Mayıs.2012 at 00:27 Reason: Sakin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeli birine deseler ki bi senaryo yaz bu zamana kadar olanları bundan güzel yazamazdı gerçekten bu maçın senaryosu çokg üzel oldu beşiktaş beraberlik yaptı onun dumurunu yaşarken üçüncü golü attık müthiş bi andı ortalık yıkıldı hesap haftaya kapanacak iki büyük camia adına yakışır mücadele verdi dört büyükleri tebrik ederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçtaydım , benim bile bu yaşta kalbim zorlandı. 2 kere yukardan Trabzon gol attı diye bağırdılar ilk gol geldiğinde ama tüm stad yıkıldı devre arasıydı zaten. 2 kere de Fener attı diye yanlış bağrışmalar geldi Neyse maç güzeldi meşaleler de güzeldi bir tane sahaya atıldı onu yanlış buldum ama şampiyonluğa gram kalmıştı gram haftaya bunu tamamlayacağımza eminim. Eboue , Emre taraftarla çok muhattab oldu ikinci yarı hiç birinin oynamak istemeyeceği belliydi hep sıkıntılıyıdlar hele maç sonu Eboue'nin haline acıdım kendini suçlu ilan etmiş gibi taraftara bakıyordu bir çocuk sahaya dalıp tabi polisten izin alarak Eboue'nin formasını aldı Eboue formayı verince tüm staddan alkış oldu güzeldi hoştu inşallah haftaya şampiyonuz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dediğim gibi kalp krizi geçiren kişinin durumu iyiymiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

iyi bari bu saçma uygulama yüzünden başka insanlarımızda canını yitirmesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu sene kim şampiyon olursa olsun haketmiştir lafım yok ama seneye bu zırvayı kaldırsınlar yada ilk 8 arasında puan silinmeden yapılsın.Her hafta bir derbi her hafta bir olay.Sonra yok Trabzon Galatasaray'a maçı bilerek verdi.Beşiktaş Fener'e elini uzattı falan seneye dahada büyür bu işler.Bu ilk 4 e kolay kolay başka Anadolu takımı giremiyeceğine göre her sene artarak devam eden gerilim olucak...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer lig planlandığı taktikte başlasaydı bu kadar sıkıntı olmazdı. Ayrıca çoğu kişi yok efenim play-off dünyanin hangi iyi liginde var vb vb. Dünyanın en kaliteli ligleri 10 günde 3 maç yapıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kalp krizi derken maçtan sonra benim de kalbim darlandı kalbimi tuta tuta baüıramadım da şimdi iyiyim ama gerçekten kalpd amar bırakmıyo bu takım bizde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ali Dürüst "Planları tuttu ,son maça kaldı ve biz figüran olduk"
    Bunu anlamadım.Tamam play-off heyecan getirmek için gelmiş olabilir,hatta şu an getirenler bayram da yapıyordur belki de. Ama içeride oynadığın bir maçı da kazanıp figüran olmasaymış Galatasaray.

Nesil
    2006

Dün maç 2-2 biter diyordum, bu gün 4-6 skor oynadım, üstüne burada beraberlik dedim, işin garibi maç başında Fenerbahçe 3-1 alır dedim, kim inanır bilmem ama, şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Eğer lig planlandığı taktikte başlasaydı bu kadar sıkıntı olmazdı. Ayrıca çoğu kişi yok efenim play-off dünyanin hangi iyi liginde var vb vb. Dünyanın en kaliteli ligleri 10 günde 3 maç yapıyor.
    sorun şu ki bizde o kalite yok.Bize hangi ünlü oyuncular geliyor?
    Avrupada o 3 maçlık tempoya dayanamayan dedeler.
    doğal olarak bu lige şimdilik bazı şeyler fazla...
    Diğer gelenleride biz bile tanımıyoruz.(Son zamanlarda Fener artık daha formda orta bilinirlikte adamlar alıyor ama bunu devam ettirebilecekler mi seneye görmek lazım)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O zaman insanlar play-off'a karşı olduklarında dünyanın hiç bi yerinde yok bahanesinin arkasına sarılmayacaklar. Lig istenilen tarihte başlasaydı, şike davası gibi bi problem gündemi kaplamasaydı bu kadar sıkıntılar çıkmazdı bence.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    O zaman insanlar play-off'a karşı olduklarında dünyanın hiç bi yerinde yok bahanesinin arkasına sarılmayacaklar. Lig istenilen tarihte başlasaydı, şike davası gibi bi problem gündemi kaplamasaydı bu kadar sıkıntılar çıkmazdı bence.
    orada haklı olabilirsin.Zaten benim öyle bir savunmam yok ama dediğim gibi yüzde 70 ilk 4 ün belli olduğu bir ligde her sene bu 4 takımı kapıştırman gerilimi fazla artırır.(Bkz:Fener-Trabzon)
    Ama sağlık olsun.Türk futbolu kendini tokatlaya tokatlaya bence sonunda doğruyu bulacaktır.Tabi o zamana kim öle kim kala

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Mücadelen için Tebrikler Besiktas'im. Hep böyle cift forvet oynamaliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe maçında Cenk Cristian'dan gol yer bize gelir panter kesilir

Elmander sakatlandığından beri çöküşte %100lük gol pozisyonunu kaçırmış bugün.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

cenk o selçuğun frikiğini nası çıkardı hakakten kalesinde devleşmiş beşiktaşımızı tebrik ediyorum çok yardımcı oldular sağolsunlar bizi yenmeselerdi daha iyi olacaktı ama olsun canları sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yediği ilk golü telafi etmeye çalışmış Cenk.

Hala ısrar ediyorum Beşiktaş'In sağlam bir kaleciyei ihtiyacı var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kalp krizi geçiren taraftarımız için, ''O zaman gitmeseymiş maça'' diyebilecek kadar insanlık yok olmuş.
    Last edited by Alicanfmfan : 07.Mayıs.2012 at 03:19
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri