Galatasaray Sivasspor maçıyla beraber 4. maçından da kendi sahasında galip gelemedi, ilginç bir durum.
Galatasaray Sivasspor maçıyla beraber 4. maçından da kendi sahasında galip gelemedi, ilginç bir durum.
...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Uzun zaman sonra ikinci yarıda ki futboLumuz hakikaten çok iyiydi. Quaresma bir takımın Lideri konumunda, atakLarı yönLendiren, attırmayı düşünen bir mantıkta oynadığında ne kadar tehLikeLi bir oyuncu oLduğunu gösterdi. Ve hep söyLediğim oLay, bizim takım çift santrafor oynamaLı. ALmeida nın yanında bir oyuncu daha oLunca hem yanında ki adam, hemde kanatLarda ki adamLar hücum oLarak daha da rahatLıyorLar. Tek forvet oynadığımızda stoperin birisi ALmeida yı aLırkan diğer stoperde kanatLarda ki adamLara yardım edebiLiyor. Ama Pektemek ve HoLosko girince Semih sağa soLa yardıma gidemedi ve kanatLarımız çok iyi çaLıştı. Trabzonspor u da yenerek 3. oLacağız inşaLLah.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kalp Krizi geçiren Galatasaray Taraftarı hayatını kaybetmiş.
Last edited by LaigLeNoiR : 07.Mayıs.2012 at 01:08 Reason: Dikkatli olalım.
O haber yalan olabilir. Durumu iyi diyenler de var.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adamların ceplerine fazladan para girsin diye 2 can gitti arkadaş neyin muhabbetini yapiyorsunuz.
o adamlar böyle olacağını önceden biliyorlarmıydı
arkadaş kalbin rahatsızsa gitme maça bu kadar basit
ölmüş adam ölmüş abi allahtan korkun ya bunun reklamı mı olur
Last edited by Nedvedmania : 07.Mayıs.2012 at 00:27 Reason: Sakin.
Fenerbahçeli birine deseler ki bi senaryo yaz bu zamana kadar olanları bundan güzel yazamazdı gerçekten bu maçın senaryosu çokg üzel oldu beşiktaş beraberlik yaptı onun dumurunu yaşarken üçüncü golü attık müthiş bi andı ortalık yıkıldı hesap haftaya kapanacak iki büyük camia adına yakışır mücadele verdi dört büyükleri tebrik ederim
Maçtaydım , benim bile bu yaşta kalbim zorlandı. 2 kere yukardan Trabzon gol attı diye bağırdılarilk gol geldiğinde ama tüm stad yıkıldı devre arasıydı zaten. 2 kere de Fener attı diye yanlış bağrışmalar geldi
Neyse maç güzeldi meşaleler de güzeldi bir tane sahaya atıldı onu yanlış buldum ama şampiyonluğa gram kalmıştı gram haftaya bunu tamamlayacağımza eminim. Eboue , Emre taraftarla çok muhattab oldu ikinci yarı hiç birinin oynamak istemeyeceği belliydi hep sıkıntılıyıdlar hele maç sonu Eboue'nin haline acıdım kendini suçlu ilan etmiş gibi taraftara bakıyordu bir çocuk sahaya dalıp tabi polisten izin alarak Eboue'nin formasını aldı Eboue formayı verince tüm staddan alkış oldu güzeldi hoştu inşallah haftaya şampiyonuz.
Dediğim gibi kalp krizi geçiren kişinin durumu iyiymiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
iyi bari bu saçma uygulama yüzünden başka insanlarımızda canını yitirmesin.
bu sene kim şampiyon olursa olsun haketmiştir lafım yok ama seneye bu zırvayı kaldırsınlar yada ilk 8 arasında puan silinmeden yapılsın.Her hafta bir derbi her hafta bir olay.Sonra yok Trabzon Galatasaray'a maçı bilerek verdi.Beşiktaş Fener'e elini uzattı falan seneye dahada büyür bu işler.Bu ilk 4 e kolay kolay başka Anadolu takımı giremiyeceğine göre her sene artarak devam eden gerilim olucak...
Eğer lig planlandığı taktikte başlasaydı bu kadar sıkıntı olmazdı. Ayrıca çoğu kişi yok efenim play-off dünyanin hangi iyi liginde var vb vb. Dünyanın en kaliteli ligleri 10 günde 3 maç yapıyor.
eto'o bitmiş.
kalp krizi derken maçtan sonra benim de kalbim darlandı kalbimi tuta tuta baüıramadım da şimdi iyiyim ama gerçekten kalpd amar bırakmıyo bu takım bizde
Dün maç 2-2 biter diyordum, bu gün 4-6 skor oynadım, üstüne burada beraberlik dedim, işin garibi maç başında Fenerbahçe 3-1 alır dedim, kim inanır bilmem ama, şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.![]()
sorun şu ki bizde o kalite yok.Bize hangi ünlü oyuncular geliyor?
Avrupada o 3 maçlık tempoya dayanamayan dedeler.
doğal olarak bu lige şimdilik bazı şeyler fazla...
Diğer gelenleride biz bile tanımıyoruz.(Son zamanlarda Fener artık daha formda orta bilinirlikte adamlar alıyor ama bunu devam ettirebilecekler mi seneye görmek lazım)
O zaman insanlar play-off'a karşı olduklarında dünyanın hiç bi yerinde yok bahanesinin arkasına sarılmayacaklar. Lig istenilen tarihte başlasaydı, şike davası gibi bi problem gündemi kaplamasaydı bu kadar sıkıntılar çıkmazdı bence.
eto'o bitmiş.
orada haklı olabilirsin.Zaten benim öyle bir savunmam yok ama dediğim gibi yüzde 70 ilk 4 ün belli olduğu bir ligde her sene bu 4 takımı kapıştırman gerilimi fazla artırır.(Bkz:Fener-Trabzon)
Ama sağlık olsun.Türk futbolu kendini tokatlaya tokatlaya bence sonunda doğruyu bulacaktır.Tabi o zamana kim öle kim kala![]()
Mücadelen için Tebrikler Besiktas'im. Hep böyle cift forvet oynamaliyiz.
Fenerbahçe maçında Cenk Cristian'dan gol yer bize gelir panter kesilir
Elmander sakatlandığından beri çöküşte %100lük gol pozisyonunu kaçırmış bugün.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
cenk o selçuğun frikiğini nası çıkardı hakakten kalesinde devleşmiş beşiktaşımızı tebrik ediyorum çok yardımcı oldular sağolsunlar bizi yenmeselerdi daha iyi olacaktı ama olsun canları sağolsun![]()
Yediği ilk golü telafi etmeye çalışmış Cenk.
Hala ısrar ediyorum Beşiktaş'In sağlam bir kaleciyei ihtiyacı var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kalp krizi geçiren taraftarımız için, ''O zaman gitmeseymiş maça'' diyebilecek kadar insanlık yok olmuş.
Last edited by Alicanfmfan : 07.Mayıs.2012 at 03:19
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir